Şimdi Ara

Lanet olsun 4870 e parçalamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 ay oldu yeni bir bilgisayar aldım oyunlarda sürekli kilitlenmeler yaşıyorum sarı kareli kareli ekranlar çıkıyor en dandik sistem istemeyen oyunlarda dahi, mesela guitar hero 3, grid, gta 4ve daha nice oyun, aklımda ekran kartıyla ilgili hiç şüphe yoktu taki bu sitede sapphirin bu kartların bazı sürümlerini hatalı çıkardığı ve bios update gerektirdiğini okuyuncaya kadar!! seri no diğer öellikleri kontrol ettim benim kart hatalı sürümlerden, 4-5 gün uğraştım bios update yapmaya yapamadım iyikide yapamamışım çünkü bios update ben yaparsam garanti dışı kalıyormuş bu ne saçmalaıktır? sapphirin sitesinde nasıl yapılacağını dosyasını bile koymuşlar, kart zaten yüksüz 75 derecenin altına düşmüyor insan rahat edemiyorki nasıl işte yaa oyunlarda 98 dereceyi görüyorum.

napicam arkadaşlar ben bu kartla okadar hayalim vardı hiçbi oyunu adamakıllı oynayamıyorum bu ne saçmalıktır bu ne rezilliktir bukadar parayı ben ne için verdim? garantiyemi göndermem lazım geri alırlarmı bu kartı birisi beni aydınlatsın lütfen.

sistemim: e8500, ocz performance 1066 1x1 2gb ram, 250 gb 16 mb sagate hdd, sapphire hd4870 dr5 512, asus p5q deluxe anakart, aero hitech 7 490w psu

ciddi söylüyorum parçalamak istiyorum söküp şu anda

edit: aklıma gelmişken ben 2007 de çıkan grid oyununu bu kartla nasıl olurda full ayarlarda oynayamıyorum lütfen açıklarmısınız sorun ne? 1600 1200 yapıp ultra ayar yapınca kaplama falan hiçbişey kalmıyor sanki 10 senelik bilgisayarla oyun oynamaya çalışıyorum gibi, 1600 1200 de anca medium ayarlarda oynayabiliyorum allah kahretsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 13 Şubat 2009; 22:57:18 >

• kartı servise gönder. Web sitesine bios koyupta bunu yüklersen kart garanti dışı kalır demek ne kadar mantıklı o tartışılır işte
  • Bence sakin olup hatayi aramalisin arkadasim karti kirmak ile eline bir sey gecmez en guzel sey hatayi bulamaktir bios sorunun varsa yardimci olurum sana senden tek istegim yedek bir pci ex karti yaninda bulundurman
  • siz yazınca aklıma geldi, kartı göndermeyi düşünüyorum ama ekran kartı olmadan bilg açılırmı acaba? düşük çözünürlükle falan bilgisayarla uğraşabilirmiyim? sonuçta sürücü yüklemediğimizde çalışıyor, bu şekilde düz mantıkla çalışması lazım değilmi
  • geçmiş olsun.hiç uğraşma garantisi varsa gönder servise yapsınlar.2 hafta oyun oynamayı ver.
  • eğer geri alabilirlerse geri vermeye çalış. Yok olmazlarsa garantiye gönder değişim talep et.
  • Sapphire öğğğğğğğy. Bişi yok der geri yollar %90 geçmiş olsun. Ati nin fiyatını o şefersizler düşürüyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantıye yolla en ıyısı
  • Sapphire varya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

siz yazınca aklıma geldi, kartı göndermeyi düşünüyorum ama ekran kartı olmadan bilg açılırmı acaba? düşük çözünürlükle falan bilgisayarla uğraşabilirmiyim? sonuçta sürücü yüklemediğimizde çalışıyor, bu şekilde düz mantıkla çalışması lazım değilmi

Monitörü nereye bağlayacaksın?
    Bağlayacak bir yer bulursan PC açılır :D
  • quote:

siz yazınca aklıma geldi, kartı göndermeyi düşünüyorum ama ekran kartı olmadan bilg açılırmı acaba? düşük çözünürlükle falan bilgisayarla uğraşabilirmiyim? sonuçta sürücü yüklemediğimizde çalışıyor, bu şekilde düz mantıkla çalışması lazım değilmi

Kartı goturunce aldıgın yerden onboard bir grafik kartı iste onu tak bilgisayar acılır
  • dostum onboard grafik kartı nasil oluyor? onboard ekran kartlı anakart demek istedin sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Kartı goturunce aldıgın yerden onboard bir grafik kartı iste onu tak bilgisayar acılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 13 Şubat 2009; 23:14:02 >

• Allah tan ben forumda yazılan yazıları çok daha erken görüp direk akrtı iade ettim. Gerçekten çok zor bir durum o kadar parayı sanki çöpe atmış gibi oluyor insan ve çok zoruna gidiyor. İnşallah sorununu en kısa sürede çözersin. Bu arada Sapphire i hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Bundan sonra ekran kartı alıcak olanlar Sapphire ismini görünce 3-4 kez düşünsün... Sapphire
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Allah tan ben forumda yazılan yazıları çok daha erken görüp direk akrtı iade ettim. Gerçekten çok zor bir durum o kadar parayı sanki çöpe atmış gibi oluyor insan ve çok zoruna gidiyor. İnşallah sorununu en kısa sürede çözersin. Bu arada Sapphire i hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Bundan sonra ekran kartı alıcak olanlar Sapphire ismini görünce 3-4 kez düşünsün... Sapphire

bence kartı hemen forumlarda yazılanları görüp yargılamak yanlıs, sonucta forumda bu kadar yankı yapmıs bir kartı bir cok kişi alıyor, alan kişi bu kadar forum capında cok olunca sorunlu kullanan sayısıda yuksek oluyor, bunun dısında sapphireden memnun olanlarda var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

quote:

Monitörü nereye bağlayacaksın?
    Bağlayacak bir yer bulursan PC açılır :D

hiç düşünmemiştim haklısınız :)

bu arada kesinlikle markayı kötülemek için yazmadım halimden anlarsınız arkadaşlar,

takılmaların sebebi belli fakat grid oyununda 1600 1220 çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayamamam normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 13 Şubat 2009; 23:57:59 >

• Asusa pahalı dersiniz ama ben forumda takıldığım süre boyunca asustan çeken hiç duymadım.
    Sapphire kullanmıştım zamanında.Ordan biliyorum ki son teknoloji en kötü malzemelerle satıyorlar.Bu da fiyatıyla anlaşılıyor zaten.

Kardeş sen hiç düşünme garantiye yolla.Eğer başka bir marka ile değiştirme durumun olursa hiç düşünme.
  • bu arada arkadaşlar düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor bu nasıl bir firmadır bu ne aptallıktır yaa bu adamlar ürünlerini test etmezlermi piyasaya sürerken bütün oyunlarda aynı hata tamam belki son oyunları test edemediler ama ulan ilk çıkan half life da dahi bu sorun oluyorsa, wow oynarken bile bilgisayar kilitleniyorsa sen ne mal bi firmasındır sen ne gereksiz bi firmasındır!!!!

böyle ekran kartı sürüyorlarsa piyasaya ilerdede illaki böyle aptallık yapar bu firma böyle bir hatayı nasıl yaparlar aklım almıyor bunlar atalyöde çalışan 3-5 tane adammı yaaa? kusura bakmayın çok sinirliyim gerçekten
  • 4870 sahibiyim

grid oyununu en yüksek ayarlarda akıcı oynuyorum hiçbir oyunda sorun yaşamadım

masa üstü sıcaklık 68 oyunda max 75 derece

marka sapphire

• geri gönder gitsin kıracaksan bana yolla ben kırarım
  • sıcaklık 68 mi yuh
    benm hd4870 sonic hep 46-50 derece arasında
    oyuna girsemde farketmio

Sapphire
    iiki almamşm

garantiye gönder en mantıklısı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.