Şimdi Ara

Lanet olsun 4870 e parçalamak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sapphire den cok sıkayet var ama bence bu tur sorunların kaynagı psu. ben 4870 kullanıyorum 680w hıper psu var hıcbır problemle karsılasmadım. daha oncelerı sapphire x1550 sapphire 3450 sapphire 3650 kullandım hıc bır sıkıntım olmadı
  • bende ekran kartım bozuldugu için sapphire 4870 alamyı düşünüydum ama anlaşılan biraz daha düşünmem lazımm:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 17 Şubat 2009; 18:55:13 >
  • ben 2dk lık iş le biosu update ettim ve sorun çözüldü.neden sende bios update düşünmüyosun?ayrıca kartı tekrar kurtarma şansın da var.aradım sordum garantiden çıkmaz dediler.
  • saphıre hd4870 kullanıcısıydım,aynı sorn bende de vardı.Bıos update yapılması gerektıını bilsemde cesaret edmıyodum.Sonunda cesaret edıp yaptım ve...gummmm.Sonra vatan a verdım onlarda ürünü teknık servise gönderdılar(datagata mı ne) sağolsunlar para iadesi yaptılar bende gittim gtx260 aldım,süper oldu valla!Umarım sana yardımcı olur bu bilgiler!
  • ekran kartını sapphire alıyorsanız eğer işiniz tamamen şansa kalmış demektir
     Lanet olsun 4870 e parçalamak istiyorum
    örneğin x1950pro'da ati referans tasarımda bile ful bakır soğutucu kullanmış, ama atinin bana göre en kötü partneri olan sapphire kendini çok akıllı sanıp ne olduğu belli olmayan bir soğutucuyla kartı soğutmaya kalkmış, tabi bu kartın bukadar berbat olduğunu bilmeyen benim gibi pirçok kullanıcı bu kartı alıp hayatı boyunca çekmediği çileleri çekti pc parçaları konusunda, kartın üstüne tahta bnağlasam o dandik soğutucudan ii soğuturdu kartı ya, neyse geçmiş olsun okadar para verip sokağa atmışım gibi hissetmenin ne demek olduğunu çok ii bilirim sağolsun sapphire adama çok iyi öğretiyor bunu, kartı garantiye yollayın her türlü çirkefliği yapıp ya paranızı alıp özel soğutuculu bir 4870 ya da gtx260 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 17 Şubat 2009; 23:27:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

ekran kartını sapphire alıyorsanız eğer işiniz tamamen şansa kalmış demektir
    örneğin x1950pro'da ati referans tasarımda bile ful bakır soğutucu kullanmış, ama atinin bana göre en kötü partneri olan sapphire kendini çok akıllı sanıp ne olduğu belli olmayan bir soğutucuyla kartı soğutmaya kalkmış, tabi bu kartın bukadar berbat olduğunu bilmeyen benim gibi pirçok kullanıcı bu kartı alıp hayatı boyunca çekmediği çileleri çekti pc parçaları konusunda, kartın üstüne tahta bnağlasam o dandik soğutucudan ii soğuturdu kartı ya, neyse geçmiş olsun okadar para verip sokağa atmışım gibi hissetmenin ne demek olduğunu çok ii bilirim sağolsun sapphire adama çok iyi öğretiyor bunu, kartı garantiye yollayın her türlü çirkefliği yapıp ya paranızı alıp özel soğutuculu bir 4870 ya da gtx260 alın

yah hocam ne çektik bu atiden değilmi yaw.bende tebelleş oldum zamanında x1950pro ile ama senin kadar değil

saçma sapan vpu hatası.crysis te sebepsiz yere oyundan atmalar.vs vs........

8800 alınca gözüm açıldı yaw.helal olsun valla nvidia ya.gene adını tarihe yazdıran kral bi kart çıkardı.

öyleki halen daha tabanı 8800gt olmasına rağmen 9800gt ve gts240 diye devam ediyor.22'' monitör almasaydım valla şuanda hala kullanıyor olurdum 8800gt yi

• BİOS yukle duzgun yuklersen garantisi gıtmez
  • hocam sen bide bana sor ya x1950pro'dan 8800gts'ye geçtiğim zaman yaşadğım rahatlığı, bide ben x1950pro'yu alırken hemde 256mb olanına güya f/p kart diye 470lira saymıştım, aradan 6ay geçtikten sonra 8800gts'yi 420'ye aldım sapphire yüzünden ati kart almaya korkuyorum artık

• yorumların bazıları cidden komik tek ati kart satan bu ülkede sapphire mi var ! sappdirenin ucuz ama kartlarında sorun cıkma ihtimali yüksek olan birfirma sapphire işler şansa kalmış gibi bir durum var

ama bu demek değiltirki atinin tüm kartları böyle biraz yorum yaparken lafın nere gittiğine dikkat edin
  • Nasıl olmasın Ucuz ve çok kar bırakıyor diye ne alırsan 1tl den distribütörler sokuyor bu firmayı ülkeye. Sonra yarısından fazlası bozuk çıkıyor. Servisteki adam napsın çalışıyorsa yolluyor geri. Anlarmı adam düşük fps den sesten nefesten

Kalite ye önem verilse bu ülkede sapphire malı sokulmaz TR ye. Gider amcam alır özel soğutmalı Gigabyte Msi kartlarıda getirir sorunlu kartlar azalır. Malesef aynı kar oranını Msi da ve Gigabyte da alamadıkları için Referans tasrımlarını bile İCEQ4 parasına sattılar. Baltayı vurdular bu firmalara. Nvidia en azından bu iş ortaklarınıda koruyor yerine müşteriyi dikiyo. Maliyet maliyet diye diye ne hale geldi ATİ kartları kutuları bile gofret kutusu. Yakında zaten cips poşetine koyup yollarlar.
  • bence yanlış sapphire nin kartlarını yılardır kullanıyorum hiç bi problem yok hem problem çıkmaz diye bişeyde yok benim başıma gelmedi firma özelikle birebir değişim garantisi verio bence kötülemek yanlış çoğundan iyi sapphire ilerde ekran kartı alırsam ati yine sapphir i seçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUM23 -- 18 Şubat 2009; 1:23:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Sapphire varya...

aynen saphire daha kartlarını nasıl soğutacağını bilmiyor.

bu yüzden his firması hep benim gözümde lider.
  • sapphire alırken işiniz şansa kalmış kısmına katılıyorum
  • Sorunun psu dan olduguna kanaat getirdim psu düşük geliyorda olabilir başka pc de deneyebilme olasılıgın varmı yada psu degiştirme gibi olmadı biosu kurcala pcı ex16 x1 de olmuş olabilir
  • GARANTİYE GÖNDER TOXİC LE DEĞİŞTİRSİNLER.

4870 LERDE SORUN VAR SAPPHİRE BIOSLARINDA ÇOK KİŞİNİN BAŞINA GELDİ BEN BİLİYORUM.
  • arkadaşlar bu ATI bunu hep yapıyor sapphire demeyin sadece geçenlerde palit hd4870 aldım ramler turbo modu desteklemiyor ve kart doğru dürüst çalışmıyor gittim PALİT nvidia gtx260 sonic aldım mis gibi kullanıyorum şuan nazar değmesin aman :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Nasıl olmasın Ucuz ve çok kar bırakıyor diye ne alırsan 1tl den distribütörler sokuyor bu firmayı ülkeye. Sonra yarısından fazlası bozuk çıkıyor. Servisteki adam napsın çalışıyorsa yolluyor geri. Anlarmı adam düşük fps den sesten nefesten

Kalite ye önem verilse bu ülkede sapphire malı sokulmaz TR ye. Gider amcam alır özel soğutmalı Gigabyte Msi kartlarıda getirir sorunlu kartlar azalır. Malesef aynı kar oranını Msi da ve Gigabyte da alamadıkları için Referans tasrımlarını bile İCEQ4 parasına sattılar. Baltayı vurdular bu firmalara. Nvidia en azından bu iş ortaklarınıda koruyor yerine müşteriyi dikiyo. Maliyet maliyet diye diye ne hale geldi ATİ kartları kutuları bile gofret kutusu. Yakında zaten cips poşetine koyup yollarlar.

nasıl ucuzmuş yaw.iremmurat kardeşim kaç para diyor okumadın heralde.bi 380 lirada ben vermiştim o zaman

• sapphire
  • hadi arkadaşlar meşaleleri-molotofları alıp kafamıza kukuleta geçirip sapirin binasını yakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Nasıl olmasın Ucuz ve çok kar bırakıyor diye ne alırsan 1tl den distribütörler sokuyor bu firmayı ülkeye. Sonra yarısından fazlası bozuk çıkıyor. Servisteki adam napsın çalışıyorsa yolluyor geri. Anlarmı adam düşük fps den sesten nefesten

ati'nin ucuz olmasının sebebi nvidia'nın 8serisinden sonra performans liderliğini bir türlü ele geçirememesidir, hatırlarsanız eğer, zamanında her testte nvidia'yı duman eden x1950xtx ve x1950 serisi kartlar'ın fiyatları inanılmaz derecede pahalıydı, 256mb x1950pro denilen karta 470lira para saydım, hangisi performansta lider olursa acımıyor valla fiyat konusunda, sapphire para verilceğine 10-20ytl daha fazla verilir para sokağa atılmamaış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 18 Şubat 2009; 12:07:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.