Şimdi Ara

Lanet olsun 4870 e parçalamak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantiye yollamadan önce kendi imkanların ile test et. Kartı başka bir makinada dene.
    Ramlerini değiştir ve kendininkileri başka makinada dene. Güç kaynağın ile sorun olabilir güç kaynagını başka sistemde dene ve başka bir power ile sistemini çalıştırmayı dene böylece kendin arızanın net olarak neden kaynaklamdığını bulabilirsin.
    Oyum oynarken tam yükte çalışan sadece grafik kartı değil. Tüm sistem oyuna göre en yüksek performansta çalışıyor. Bu nedenle arızanın nedeni başka bir eleman da olabilir.
  • Psu yetmiyor da olabilir yaw
  • bios update yapınca problem çözüldü ama gta4 de grafikelrden memnun değilim gerçi bu oyunun problemi.
    bi de mirror's edge oynayamıyorum habire mavi ekranv eriyor
  • stok fanla ilgili bi problem yok.
    ati catalsyst'den ayarlayabiliyosun.
    oyun oynamazken %25 oyun oynarken ise %35 ile gayet yeterli soğutma sağlıyor ve hiç bir şekilde ses rahatsız etmiyor.
  • Ya çok kısa sürüyo benim bildiim garanti dışı kalmaması lazım benim de o sorunlarım vardı biosla düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

stok fanla ilgili bi problem yok.
    ati catalsyst'den ayarlayabiliyosun.
    oyun oynamazken %25 oyun oynarken ise %35 ile gayet yeterli soğutma sağlıyor ve hiç bir şekilde ses rahatsız etmiyor.

4870 stok fanda %25 max sınır , benim kasa sessiz %26 oldumu ses anlaşılıyor hele %35le falan hayatta kullanılmaz kısık sesle oyun falan oynıyamazsın, herkezin rahatsız olma sınırı başka tabi ama ben bugüne kadar %35 de 4870 in cıkardığı kadar ses cıkaran hiçbi pc parcası sesi duymadım ,kullanmadım
  • Asus EAH 4870 aldım.%20 fanla oyuna giriyorum(cod5) 62 oluyo maksimum.
  • cavador
    hangi model seninki?
    sınır falan yok ati overdrive bölümünden ayarlıyabiliyosun.
    %35'de öyle rahatsız edici bi ses yok.%30 yapsan bile sıcaklık problemi yaşamazsın ayrıca
  • sorunlara bu şekilde yaklaştıkça daha cok kitlenir o sistemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Allah tan ben forumda yazılan yazıları çok daha erken görüp direk akrtı iade ettim. Gerçekten çok zor bir durum o kadar parayı sanki çöpe atmış gibi oluyor insan ve çok zoruna gidiyor. İnşallah sorununu en kısa sürede çözersin. Bu arada Sapphire i hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Bundan sonra ekran kartı alıcak olanlar Sapphire ismini görünce 3-4 kez düşünsün... Sapphire

bence kartı hemen forumlarda yazılanları görüp yargılamak yanlıs, sonucta forumda bu kadar yankı yapmıs bir kartı bir cok kişi alıyor, alan kişi bu kadar forum capında cok olunca sorunlu kullanan sayısıda yuksek oluyor, bunun dısında sapphireden memnun olanlarda var.

belirli seri numaralı kartların üretiminde hata olupta kalite kontrolünden geçmiş ise sapphire in kalitesi yok demektir kalite güvencesi yok demektir böyle bir firmanın kartı alınmaz. burda söz sadece sapphire e değil nvidia kartlarda da sorun oluyor bazen ama atiye oranla çok daha az problem oluyor. ati-nvidia muhabbeti değil üretimini yapan firma konuşuluyor.

• valla ben de dün zotac gtx 260^2 aldım. ati'de karşıma çıkmayan problemler var. en son çözmeye çalıştığım problem ise şu: mouse'un tekerini yukarı aşağı yaparken kulaklıktan cızırtı gelmesi. Asus 3450'yi takıyorum. onda bu problem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

cavador
    hangi model seninki?
    sınır falan yok ati overdrive bölümünden ayarlıyabiliyosun.
    %35'de öyle rahatsız edici bi ses yok.%30 yapsan bile sıcaklık problemi yaşamazsın ayrıca

yanlış anlamaya calışmayın sınır tabiiki yok istediğini ayarlıyabilirsin %25 benim için şahsi sınır üstünde ses artıyor kasamda , bu sınır sizin için 30- 35 demekki oyunlarda %30 belki katlanılırda %35 cok ses cıkarıyor ben hoşlanmadım cıkan sesten
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Sapphire varya...

Sapphire ATI nin en iyi iş ortaklarından biridir

ATI = Sapphire

Nvidia = Zotac
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_34

quote:

Sapphire varya...

ATI = Sapphire

Nvidia = Zotac

Nvidia = eVGA
  • ati = sorun problem ben aticiydim bir aralar ancak E8400 9600 gtm ile AMD 6400+ HD2900XT ye 400 FPS fark attıkdan sonra Lightsmarkda ve 3 hafta önce 4870X2 aldıp 1 hafta sonra aldığı yere iade etmeye çalışırken görünce arkadaşımın anladımki 3DFX yoketse bile illede Nvidia İllede İntel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 16 Şubat 2009; 1:33:40 >
  • geçmiş olsun ama Sapphire se benimde başım çok ağrıdı o yüzden bir daha asla almam garantiye götürmeden mağazayla konuş değiştirler belki yoksa garantiye yolla ama pek Sapphire ilgilenmez aslında Sapphire değil disbürütör ilgilenmiyor ama Sapphire mallarıda o kadar iyi değil bence
  • saphiree her gpu çıktığında bir hatalı seri üretiyo nedense.x1950 lerdede varmış bendede saphire x1950 var ama allahtan hatasız seri 2 yılı devirdi valla 1 oyunda bile ne driver sorunu ne ısınma sorunu ne ses sorunu valla taş gibi taş nazar değmesin
    ben çok memnunum saphiree den ama bu kadar şikayet gördüğüm için bidahaki kartı saphire almayabilirim tırstım biraz açıkçası..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_34

quote:

Sapphire varya...

ATI = Sapphire

Nvidia = Zotac

sapphire atiyi batıran firmadır. ne var ki sapphire 4870 550 ytl ye referans soğutmalı satılırken connect3d hd4870 549 ytl ye arctic cooling twin turbo soğutuculu ve hız aşırtmalı ve sorunsuz satılıyor. hadi masrafı geçelim aynı seri numaralı kartlarda bios sorunu olan bir üretim yapmak? sapphire kartlarını kontrol etmiyor kasasına bakmakla meşgul galiba. sapphire yüzünden ati=problem denilir. his palit yada diğer markalarda o kadar problem oluyormu? ayrıca ati=sapphire nvidia=zotac mantığını anlayamadım hangisinin daha çok üretim kapasitesi varsa hangisinin daha çok dağıtıcıları varsa o firmalar daha meşhurdur. ama daha düşük maliyete daha iyisini üreten(connect3d) piyasaya geldiği gibi 2 haftada biter ve ne zaman gelicek diye merakla beklenir.

• quote:

Sapphire varya...

ATI yi bi sevemedim zaten, böyle olaylar da ruh halime tuz biber oluyor
  • Söylüyorum işte kardeşim 5 tane kart yaparsa 3ü bozuk çıkar bu sapphire in matbaa gibi kart basıyor adam önemsemez. yollarsın servise bağlarlar makineye açarlar çalışıyormu çalışıyor sağla kaşesi vurur yollar geri 3 arkadaşım birde kuzenim aldı 3ü bozuk çıktı.

Asus a kızıyonuz diyor biri kızcam tabi referans tasarımdan bile adi karta (insan bi ramsink koyar) 4870 parası istiyor adam bozuk çıkarsa basarım zaten servisini. En güzeli HİS ve POWERCOLOR bide XFX eklencek 3 tane marka şaşmıcaksın. MSİ ve Gigabyte a lafım yok ama onlar sadece referans satıyor veya özel modelleri ülkeye getirtilmiyor birileri tarafından. Mesela quad pipe diye bi canavar var görmedik hiç bi yerde. Burası Zimbabve.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.