Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 teneke Ankara 2 teneke İstanbul sipariş verdik bakalım umarım memnun kalırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laleli Zeytinyağı

Merhaba Arkadaşlar
    www.zeytinim.com sitesinden şuan için kredi kartı taksitli satışı bulunmamaktadır.

Sanal Pazar a girmeyi düşünüyoruz suan sanalpazar.com ile görüşmelerimiz devam ediyor

Bu durumda bende alabilirim.takipteyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 adet sızma ve 1 adet sabun siparişi de ben verdim. Zeytinler henüz satışa çıkmadığı için bu seferlik nasip olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selahattin bey, zeytinleri bekliyoruz spariş için, özellikle yeşil kırma...inşallah bunlar stoğa girene kadar zeytinyağı kampanyanız bitmez...
  • Ankara GOP Şubesini az önce aradım. Satışın sadece fabrikadan yapıldığı, şu anda teneke olarak satış olmadığı söylendi.
  • Dün iki kardeşime de aldım, akşamına kargolarız dedi Selahattin Bey. Oldukça ilgililer, yağdan da memnun kalırlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

quote:

Orijinalden alıntı: Laleli Zeytinyağı

Merhaba Arkadaşlar
    www.zeytinim.com sitesinden şuan için kredi kartı taksitli satışı bulunmamaktadır.

Sanal Pazar a girmeyi düşünüyoruz suan sanalpazar.com ile görüşmelerimiz devam ediyor

Bu durumda bende alabilirim.takipteyım

sanal pazar olsun 4 teneke de benden ama kargo dahil fiyat çıkarırlarsa iyi olur

• 2 istanbul 4 Ankara için almıştım ama yağların hepsi İstanbula gitmiş yanlışlıkla , bilgi verdim sağolsunlar ilgileniyorlar, umarım tekrar kargo ücreti vermek zorunda kalmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiviti -- 5 Şubat 2013; 15:48:52 >
  • Sanalpazardan satılırsa bende alırım.
    60 tl den satarsınız sizin kaybedeceğiniz bişey olmaz.
    +5 TL kargo ücreti - 10 TL hediye çeki bize 55 TL ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmeram -- 5 Şubat 2013; 19:31:51 >
  • Sayfadan sipariş vermek istedim ama indirim göremedim. Bitti mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesdi

Sayfadan sipariş vermek istedim ama indirim göremedim. Bitti mi acaba ?

Aşağıdaki linkten deneyebilir misiniz direk olarak?

http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?cart=true

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece klasik olanda 1+1 yapıyormuş, sızma yazanda yapmıyor. Bu klasik olan ile sızmanın farkı ne acaba?
  • Hala yeşil kırma zeytin stoklara girmedi...10 gündür onu bekliyorm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

kristalin natural sızması cold press alıyorum 45 tl 5 lt kokusu rengi saki kristal bu yağdan bi gömlek daha iyi

ama fiyat performans olarak çok iyi oluyor teneke si 29 tl

quote:

Orijinalden alıntı: soak

Bende aldım ama bizim aile pek memnun değil. Tadı kokusu var ama has zeytinyağına göre ince ve çok yoğun değil. Benim gibi anlamayanlara güzel geliyor da, bilen daha iyisini tatmış olanların pek hoşuna gitmedi. Ben bir kere Aydın' da bir köylüden alınma zeytinyağını yemiştim, ondaki yoğunluk bunda yok. Bence %100 değil bu zeytinyağı. Daha koyu olmalıydı.

Alacaktım ama bu yorumlar kafamı karıştırdı.

Benim için fiyatından çok, kalitesi önemli. Sonuçta en az 10 litre yağ alacağız. Alacaksak en iyisi olsun.

Bu yağdan tadan ve yağın iyisinden anlayan bir arkadaş yorum yazabilir mi acaba?

Ayrıca Bebek'teki dükkânda ürün mevcut mu ve tadım olanağı var mı?

• işin ehli biri yokmu bu yağdan alan
  • Daha önce de yorum yapmıştım yukarıda; yağ güzel, dilde uzun süre kendini hissettiriyor, kokusu baharatlı hoş.
    Uzman değilim ama yöreden yöreye yağın renginin, tadının, kokusunun ve yoğunluğunun değişeceğini bilirim, meyve suyu gibi her yörenin elması ve suyu nasıl birbirinden farklıysa zeytinde de durum böyle.
    Ronin arkadaşımızdan da yağ almıştım, onun yağıyla kıyaslarsam, bana daha keskin ve baharatlı geldi tadı.
    Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesdi

Sadece klasik olanda 1+1 yapıyormuş, sızma yazanda yapmıyor. Bu klasik olan ile sızmanın farkı ne acaba?

o mevzu dikkatimi çekmemişti benim... gerçekten sızma zeytinyağı değilmiş. klasik denildiğine göre ya Riviera ya da Rafine zeytinyağıdır diye düşündüm ama sitelerinde ayrıca riviera z.yağı da bulunuyor ve fiyatı daha ucuz..
    sızma zeytinyağı işlem görmemiş , has zeytinyağı oluyor bu arada. rafine ve riviera ise çeşitli işlemler görmüş , tabiri caizse 2. kalite zeytinyağı oluyor. ayrıca klasik diye bir z.yağı kategori yok bildiğim kadarıyla.. o firmanın ürettiği yağ için kendisinin verdiği bir isim.. ayrıntısını firma yetkilisi açıklayabilir ancak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Şubat 2013; 21:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkemal

Daha önce de yorum yapmıştım yukarıda; yağ güzel, dilde uzun süre kendini hissettiriyor, kokusu baharatlı hoş.
    Uzman değilim ama yöreden yöreye yağın renginin, tadının, kokusunun ve yoğunluğunun değişeceğini bilirim, meyve suyu gibi her yörenin elması ve suyu nasıl birbirinden farklıysa zeytinde de durum böyle.
    Ronin arkadaşımızdan da yağ almıştım, onun yağıyla kıyaslarsam, bana daha keskin ve baharatlı geldi tadı.
    Tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkürler.

Peki teneke yakınınızdaysa bakabilir misiniz asit oranına?

Bu önemli, çünkü zeytinim.com'da klasik zeytinyağı için "Asiditesi en fazla %1 dir" diyor. Buradaki konu başlığında ve içerikte de "sızma zeytinyağı" diye geçiyor ama sızma zeytinyağının asit oranı %0,8'den yüksek olamaz. Bkz: Zeytinyağı ve Pirina Yağı Tebliği.

Bu karışıklığı biri açıklayabilir mi?

Bu yağ natürel sızma mı?

• Ucuz diye saldırmayın uyduruk yağlara , ne zeytinyağları var piyasada geçen fuar'dan aldım 5 litrelik bir zeytinyağı gelde yanında yatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafeneri

quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkemal

Daha önce de yorum yapmıştım yukarıda; yağ güzel, dilde uzun süre kendini hissettiriyor, kokusu baharatlı hoş.
    Tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkürler.

Peki teneke yakınınızdaysa bakabilir misiniz asit oranına?

Bu önemli, çünkü zeytinim.com'da klasik zeytinyağı için "Asiditesi en fazla %1 dir" diyor. Buradaki konu başlığında ve içerikte de "sızma zeytinyağı" diye geçiyor ama sızma zeytinyağının asit oranı %0,8'den yüksek olamaz. Bkz: Zeytinyağı ve Pirina Yağı Tebliği.

Bu karışıklığı biri açıklayabilir mi?

Bu yağ natürel sızma mı?

Efendim izninizle durumu ben açıklayayım ki cevabımız muhtemelen Laleli firma temsilcisi beyefendi ile hemhal nitelikte olacaktır. Şu an için zeytinyağı tebliğinde belirtilen oran oleik asit cinsinden %0,8'in üzerinde olunca Natürel Birinci statüsüne giriyor. Önceki tebliğde bu oran % 1'di ve dünya piyasasında İtalya'nın etkisiyle 0,8'e çekilince bizim tebliğimiz de buna göre şekillendi. İtalya'nın bu çabası rekoltesi dolayısıyla dünya piyasasındaki fiyatı belirleyen İspanyol yağlarının çoğunun oranının % 1'e yakın olmasından kaynaklanmaktaydı. Lobiler bu piyasada da fazlasıyla etkili :D

Sözleriniz doğrudur ancak uzman olmayan bir damak 0,8 ile 1 arasındaki farkı KESİNLİKLE anlayamaz. Zeytinyağı ile ilgili söylenebilecek bir husus asit oranı düşük olan yağ, yüksek olandan kesinlikle daha kaliteli dememiz mümkün değildir. Kaliteyi etkileyen süreç hasattan, üretime, sonrasında depolamaya kadar uzanan bütün bir şekilde ele alınmalıdır. Çeşitli yerlerde de bahsettiğimiz üzere kaliteyi belirleyen 3 kıstas vardır. Dil üzerinde acılık, genizde yakıcılık ve meyvemsi koku. Bu özelliklere sahip bir yağın kaliteli olduğunu düşünebilirsiniz efendim. Ancak tekrar söyleyelim, damak tadı da bu konuda belirleyicidir.

Yukarıda belirtilen üzere rivyera (riviera) da değildir efendim; İçiniz rahat olarak tüketebilirsiniz. Damak tadınıza da uygun ise ne mutlu :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.