Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır Acele etmediniz fiyat olarak aynı fiyattan satılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahattin Laleli

Hayır Acele etmediniz fiyat olarak aynı fiyattan satılacak

Selahattin bey anketi doldurduğumuzda ınternet üzerinden sipariş verdiğimizde indirim olmuyor mu. sadece mağazadan alımda mi geçerli.
    ınternet üzerinden de indirim olsa tadından yenmez. hele de taksit olayı oldu mu tamamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selahattin Bey benim siparişime bakacaktınız ama cevap gelmedi??
  • selahattin bey ile telden tam 15 dk konuşarak, bilgi aldım.
    sağolsun tüm soruları cevapladı.

yarın muhtemelen 4 teneke için sipariş vericem.

daha çok yurtdışına ihraç ettikleri için ürünlerini, dolayısıyla ilk kez duydum bu markayı.
    üstelik Bebek gibi bir semtte yerleri var.
    o semtteki kiraları düşününce, sıradan bir zeytinyağı firması olmasa gerek. (en basit mantık)

bilgi: firmaya ait balıkesir'de 55 bin adet Ağaç olduğu söylendi.

2 teneke için kargo bedeli (8 TL)
    4 teneke için kargo bedeli (14.5 TL)
    bu rakamlar fix.
    anlaşma yapılmış hali dendi.

alalım, deneyelim, görelim ve notumuzu verelim bakalım.
    syg

konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 31 Ocak 2013; 17:16:34 >
  • quote:

Sonuçta peşin aldık. 8 tane bize, 8 tanede kayınbirader ve arkadaşlarına olmak üzere 16 teneke ürün aldık. Mağaza'ya gitmeye vakip bulsam bir uğrardım Ankara mağazalarına ama bana ters yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Sonuçta peşin aldık. 8 tane bize, 8 tanede kayınbirader ve arkadaşlarına olmak üzere 16 teneke ürün aldık. Mağaza'ya gitmeye vakip bulsam bir uğrardım Ankara mağazalarına ama bana ters yerde.

Biraz önce aradım ankara mağazasını zaten hala ürün gelmemiş oraya. kargosuz alma imkanımız henüz yok bu durumda.
  • Selahattin bey 4 teneke aldim, yorumlar iyi oldugu icin acip denemedim bile, acik tenekemiz bitince kullanmaya baslayacagiz.

Sitenizde 55tl klasik teneke, 65tl ise naturel sizma fiyatlari var. Elimize gecen urunun tenekesinde de naturel sizma yaziyor ancak fiyati 55 oldugu ve sepete ekledigimizde klasik teneke oldugu beliriyordu. Merak ettigim sey 55 ile 65 tl'lik urunler arasindaki fark nedir? Cok daha kaliteli falan ise o urunlerde de kampanya yapmayi dusunur musunuz?

Ayrica tenekenin uzerinde halal ibaresini gordum. Saniyorum ki malezya'ya ithal ettiginiz icin sertifika aldiniz. Sertifika aldiginiz yer world halal councuil uyesidir oyleyse degil mi? Gerci urune guvendik ve aldik ancak eger bu urunun altinda WHC'nin de imzasi var ise, guvenimiz katlanir.

• Sonuc itibari ile ne yapalim alalimmi almayalimmi ackkcasi aldigimiz marketteki zeytin yaglari ama ben oyle boyle degil harika aromada orjinal bir yag istesem bu bana yetermi alinirmi

• quote:

Merhaba Arkadaşlar
    www.zeytinim.com sitesinden şuan için kredi kartı taksitli satışı bulunmamaktadır.

Sanal Pazar a girmeyi düşünüyoruz suan sanalpazar.com ile görüşmelerimiz devam ediyor

Bir an önce sanalpazar'dan satış yapmanızı 4 gözle bekliyoruz
    2 teneke zeytinyağı + kargo 60 TL olursa ben inanıyorum ki satışlarınız 2 ye hatta 3 e katlar...
  • yağ geldikten sonra bir hanfendi arayıp gelip gelmediğini ve memnun kalıp kalmadığımı teyit etti. ürünlerinin arkasında olup sorgulamaları hoşuma gitti açıkçası.. 20 lt daha sipariş verdim..
  • yurtdışı bu yağları almaktan vaz mı geçti, son kullanma tarihlerine 3 yıl var, düşündüm kaldım.
    Amacım karalamak değil sadece merak ettim bir sipariş iptali mi söz konusu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox78 -- 2 Şubat 2013; 0:59:38 >
  • Bu firmanın beşiktaş taki yeri tam olarak nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

yağ geldikten sonra bir hanfendi arayıp gelip gelmediğini ve memnun kalıp kalmadığımı teyit etti. ürünlerinin arkasında olup sorgulamaları hoşuma gitti açıkçası.. 20 lt daha sipariş verdim..

Aynen,beni de aradılar.Yağ da gayet güzel çıktı özellikle de bu fiyata o yüzden firmayı takdir ediyorum.
  • Arkadaşlar 2-3 saat önce bu siteden 10 litre yağ siparişi verdim. Siparişiniz alınmıştır ürününüz gönderilecektir dedi ama ne bir mail geldi konuyla ilgili ne de sitede sipariş takip ekranı var. Daha önce yağ siparişi veren arkadaşlara mail ya da telefonla bilgi verildi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukber

Arkadaşlar 2-3 saat önce bu siteden 10 litre yağ siparişi verdim. Siparişiniz alınmıştır ürününüz gönderilecektir dedi ama ne bir mail geldi konuyla ilgili ne de sitede sipariş takip ekranı var. Daha önce yağ siparişi veren arkadaşlara mail ya da telefonla bilgi verildi mi acaba?

kardeş panik yok !
    bi önceki sayfada paylaşılan bilgiyi aynen aktarıyorum.

Laleli Zeytin ve Zeytinyağı İşletmesi ( Yasal Firma Adı) (Biyolojik Bilimler Araştırma Geliştirme ve Üretim A.Ş.)
    Dış Ticaret ve Satış Müdürü Selahattin İÇAL

Aklınıza takılan ve öğrenmek istediğiniz her konuda forumdan soru sorabilirsiniz, dilerseniz selahattinical@zeytinim.com dan mail atabilirsiniz
    24 Saat ulaşabileceğiniz cep numaram 0 530 668 43 71

satış müdürü sn selahattin beyin telefon numarası ve mail adresi var. dilediğin şekilde ulaşabilir ve kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukber

Arkadaşlar 2-3 saat önce bu siteden 10 litre yağ siparişi verdim. Siparişiniz alınmıştır ürününüz gönderilecektir dedi ama ne bir mail geldi konuyla ilgili ne de sitede sipariş takip ekranı var. Daha önce yağ siparişi veren arkadaşlara mail ya da telefonla bilgi verildi mi acaba?

hyır hocam herhangi bir bilgi verilmiyor.siparişi biraz geç yapmışsın kargoya vermemşlerdir belki.o yüzden pazartesi verseler salı elinde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 2 Şubat 2013; 18:03:25 >
  • Şu anda bu yağı İstanbul Bebek Şubesinden kampanya fiyatı ile kargo ödemeden alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Şu anda bu yağı İstanbul Bebek Şubesinden kampanya fiyatı ile kargo ödemeden alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

sanırım alabiliordun ama o şubede kampayadaki 5 litreliklerden var mı.ankarada yoktu mesela

birde eğer alabilirsen sitelerinde anket var doldur %10 indirim varmş elden alımlarda
  • quote:

Şu anda bu yağı İstanbul Bebek Şubesinden kampanya fiyatı ile kargo ödemeden alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

bebek şubesinde kampanyalı 5 LT'lik naturel sızma yağı tükenmiş.
    o yüzden 2 hafta sonra gelebilir denmişti. (kaynak: cuma günü arayıp, soruldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

sanırım alabiliordun ama o şubede kampayadaki 5 litreliklerden var mı.ankarada yoktu mesela

birde eğer alabilirsen sitelerinde anket var doldur %10 indirim varmş elden alımlarda

arkadaşlar, doğru bilgi edinmeden, yanlış bilgi vermeyin lütfen.
    zaten 1+1 kampanya olayı var.
    bunun üzerine %10 geyiği yok !!!

sadece diğer ürünlerden alınırsa mağazadan (sabun vs), o vakit %10 indirim yapıyorlar. olay bu. (kaynak: selahattin bey)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.