T

Çavuş
16 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Tum urunlerde gecerli diyor ciceksepeti web sitesinde de bir bilgi yok ayrintili bilgi sahibi olan yada deneyen var mi?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), 'Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'i Resmi Gazete'de yayımlandı. Kuyum, beyaz eşya, mobilya ve eğitim-öğretimde kredi kartı taksit sayısı ile ilgili yönetmelikteki değişiklikler yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan yönetmelikte, kredi kartı taksit sayısının kuyumla ilgili harcamalarda 4 ay, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda ise 12 ay olarak uygulanacağı açıklandı. Ayrıca, yönetmelik bugünden itibaren yürürlüğe girdi.

Yönetmelikteki hükümlerin BDDK Başkanı'nın yürüttüğü uygulamada şu fıkralar değişti:

"Mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dahil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kuyumla ilgili harcamalarda bu süre dört ay, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda ise bu süre on iki ay olarak uygulanır. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

Kurumsal kredi kartları ile, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dahil olmak üzere gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Bu süre, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda on iki ay olarak uygulanır".
1 ay önce lpgli 98 corsa otomatik araç aldım, araç 2 günde 1 sanayide, önce akan trafikte stop eden araç, sırasıyla gaz kelebeği temizliği, sonra gaz ayarı, rölanti mototu değişimi, daha sonra egr valfi iptali ile yürür duruma gledi, araç 3 gün güzel çalıştı bakım yaptırayım dedim, gaz filtresi, buji yenilemesi ve yağ değişimi bor eklemesi gördükten sonra bu kez de duran trafikte stop etmeye başladı...Şimdilik zararım 1000 TL, usta sağolsun sök takla çözüm arıyor, Allah rızası için bunun bir çözümü yokmu başıma bela oldu araba,, 2 yaşında çocuk glip gidecek araçla araç tam çalışmadan eşime vermek istiyorum
100.000e yaklaşmış bir arabaya LPG taktırmak fuzuli masrafy yapmak mıdır? Araç Hyundai Getz, en fazla 130.00 e kadar kullanma niyetim var
Arkadaşlar bu malzemenin adı nedir?kapıyı açarken kırdım söksem boyaya birşey olabilri diye korkuyorum takabilrim söksem iz boya sökülmesi olurmu.Yarmınız için şimdiden teşekkürler
50.000 Tl den 250.000 TLye çok sayıda devren anaokulu var, bu sektör para kazandırıyorsa neden devir bu kadar çok, bu konuda deneyimi olanlar varsa bu işin artısı eksisi nedir? görüşlerinizi alabilirmiyim*
Yaklaşık 3 nenedir d-smart abonesyim 2 yıllık abonelikten sonra kapatma talebim oldu (bu abonelik ömür boyu yayınlarınız kesilmeyecek diye yapılmıştı bu arada) tekrar abonelik yenilettim.Yenileme sırasında bana bir ay bonus olarak hediye edileceği söylendi.

Ama ne gezer ilk ayda faturayı dayadılar..Nedir diye aradıktan sonra efendim bir yanlışlık olmuş, bu faturayı ödeyin sonraki ay yansımayacak vs. ben bu faturayıda ödedim.Ağustos ayında bana fatura gelmedi tam bonus yasıdı demekki derkeeeen eylül ayında bir farura bu kez temmuz-ağustos eylül faturalarını brleştirip 3lü kombinasyon dayaması gerçekeleşti.
Aadamları şua an kadar 8 kez aradım (200 dk falan benim tekefondan gitti bu arada) temmuzda faturanız ödenmiş gerçekten ağustosta da bonus verielcekmiş unutmuşuz.

ee o zaman fatıurayı iptaledin diyorum kem küm size dönecez falan filan siz faturayı ödeyin sonra hallederiz falan filan faturanın son ödeme günü de geçti.Adamlar bana ödediğim faturayı tekrar ödeyin diyebilecek kadar pişkin..Şimdi faturayı ödemediğim için bir de gecikme zammı sonrada kapatma ücreti gelecek biliyorum Aboneliğimi iptal ed,in diyorum ee neymiş taahyüm varmış, siz önce kendi taahhütünüzü yerine getirin diyorum sap gibi kalıyorlar ama bunun peşini bırakmıcam..

Velhasıl bu d-smarttan uzak durum sinir hastası olursunuz.
Bu saate 170 tl verilirmi sizce?
16.000 TL kadar bir bütçe ve sürücülük deneymi olmayan biri için 16.000 TLye 0 Sanderomu yoksa 2.el başka bir araçmı öneririsiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
Hak teâlâ intikâmın, yine kul ile alır,
Bilmeyen ilm-i ledünni, ânı kul yaptı sanır.
"Hacı Bayram-ı Velî"
Forum İkinci El İmzası:
Hak teâlâ intikâmın, yine kul ile alır,
Bilmeyen ilm-i ledünni, ânı kul yaptı sanır.
"Hacı Bayram-ı Velî"
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 551
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 22.852 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.