Denedinizmi tadı, kokusu vs nasıl? bacanağa söyledim 3 tenekede o almış yarım teneke bitsin öğle denerim dedi :) tariş iyidir heralde yarın karsıya gececem 2 tenekede ben alım bari stoklar azaldı iyice.. bu arada marketin stoğunda baya varmış ilgilenenlere.
quote:
Orijinalden alıntı: yazz
Denedinizmi tadı, kokusu vs nasıl? bacanağa söyledim 3 tenekede o almış yarım teneke bitsin öğle denerim dedi :) tariş iyidir heralde yarın karsıya gececem 2 tenekede ben alım bari stoklar azaldı iyice.. bu arada marketin stoğunda baya varmış ilgilenenlere.
Taris ege sizmasi'ni laleli'den once kullanmistim. Tadindan hosnut oldugumuz icin bu sefer 4 teneke aliverdik. Tabii ki bu sefer farkli bir senenin mahsulu oldugu icin ozellikle bakmadim tadina kokusuna kahvaltida. Su anda da oruclu oldugum icin bakamam ama yemekte herhangi bir kotu yanini goremedim. Ayrica kutusunda geleneksek sizma ya da onun gibi bir sey yaziyordu. Kolon sizmasi degil yani. Iyidir iyidir, alinabilir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zeytinyağda kampanya var mı?
aynı kampanya olsa yine alırım, geçenki kampanyaları güzeldi, firma yetkilisine duyurulur.
Evet aynı fiyata aynı kalite olursa rağbet görür alırız
aynı kampanyadan yeniden bekliyoruz yağımız kalmadı
Bu günlerde kampanya yapılsa çok iyi olur.Bu aralar yağsız kaldık. Sesimizi duy LALELİ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme