Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Geçen perşembe gecesi 2 teneke aldık daha yollayacaklar...

Firma ile irtibata geçin, genelde aynı gün gönderiyorlar. Kargoda karışmış falan olabilir.

Evet bu sabah görüştüm kendileriyle ve sonunda kargolamışlar.
  • dün aradılar nasıl memnunmusunuz diye sordular.bende memnuniyetimi ifade ettim.ist fatihe 4 teneke 12.5 tl kargo verdik

bugünlerde siparişlerinizde acaba yoğunluk varmı diye sordum evet var dedi bende donanımhaberin etkisidir dedim

kargou 5 liraya fixleseniz daha iyi olur ve satışlarınız dahada artacaktır dedim örneğin zeytinyağı+5 tl gibi.evet düşünüyoruz dedi

haaa yaparlarmı onu bilemem
  • Ürünlerin % 70 i bu senenin %30 u 2012 ocak ayinin
    www.zeytinim.com dan online olarak alinabiliyor
    Yada 0530 6684371 den Selahattin beyle görüsebilirsiniz ben kullandim zeytinyagi sevenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul mağazalarından gidip bu fiyata alamıyor muyuz acaba? Ayrıca web sayfalarında bir anket var, doldurana yüzde 10 indirm diyorlar ama var mı bilgisi olan acaba. bu kargo işi oldukça zedeliyor
  • 5+5 lt ve 2 adet sabun siparişi verdim.
    Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler
  • Kendime aldıktan sonra annemlere de 10lt almıştım, memnunlar, bence de gayet güzel bi zeytinyağı, ucuz etin yahnisi durumları yok kesinlikle. Yağ uzmanı değilim ama kullandığım diğer bilindik markaların sızma yağlarına göre bir fark göremedim(kendilerine sorsak belki daha bile iyi derler!)

Sitede bi anket olayı çıkmış? Ve bizi ilgilendiren kısmı, ankete katılanlara da bi %10 indirim daha var. Böylece 10lt sızma zeytinyağı 49.5TL'ye geliyor ki kargo ücreti olmasına rağmen çok iyi, bi 10lt daha alacağım bugün Evde dursun, 5-6 aya bitiririm, evde "zeytinyağı bitti" muhabbeti olmaz.

Web sitelerinde online sipariş takibi, eski alışverişlerim gibi şeyler yok gördüğüm kadarıyla. Zeytinlerle, bağ bahçeyle ilgilenmekten bilgisayara pek bakmıyorlar galiba Ama yağlar 1-2 güne geliyor. Yine de siparişten sonra telefon edip kargo takip numarasını sms'le göndermelerini rica edicem. Kargocunun eve ne zaman geleceğini bilmek iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanTR
    Ürettikleri zeytinyağının % 80 ni Amerika, Almanya, Japonya, Malezya başta olmak üzere ihraç ettiklerini söylediler.

Hadi canım..? Hmm...
    Malezyayı bilemem de Amerika, Almanya ve Japonya'nın deli kalite kontrolleri vardır. Ürünleri bu kalite kontrolleri geçebiliyorsa, kendilerine pazar bulabilmişlerse gerçekten iyi demek..
  • Merhaba donanımhaber kullanıcısı arkadaşlar

Kusura Bakmayın forum sitesindeki konuyu yeni duydum Hepinizden Tekrar özür dilerim
    Dün Geceden beri yorumlarınızı okuyorum her mesaja tek tek cevap yazmak isterdim ama çok fazla yorum olduğu için herkese geriye dönük değil ama bundan sonraki mesajlarınıza cevap verebilirim.

Ben Laleli Zeytin ve Zeytinyağı İşletmesi ( Yasal Firma Adı) (Biyolojik Bilimler Araştırma Geliştirme ve Üretim A.Ş.)
    Dış Ticaret ve Satış Müdürü Selahattin İÇAL

Aklınıza takılan ve öğrenmek istediğiniz her konuda forumdan soru sorabilirsiniz, dilerseniz selahattinical@zeytinim.com dan mail atabilirsiniz
    24 Saat ulaşabileceğiniz cep numaram 0 530 668 43 71
    Resmi internet sitemiz www.zeytinim.com

Tüm yorum yapan arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim.

Saygılarımla

• buradaki arkadaşların yorumlarına güvenerek, az önce bende sipariş verdim. 2 teneke uzun süre gider bize. gelsinde görelim bakalım kalitesi nasıl.
  • Merhaba Memduh Bey
    Kargo ücretimizi Tüm Türkiye için Teneke Başına 4 TL Olarak Sabitledik Fakat Sipariş miktarı artıkça Ters orantı ile kargo ücreti düşüyor.
    2 Teneke 7,88 TL
    4 Teneke 14,50 TL
    Bu Şekilde sipariş miktarınız artığı zaman Fiyat yukarı doğru düşüyor.
  • Merhaba Emine Güzeysoy
    1194540904 Nolu Siparişiniz elime ulaştı
    Bahçelievler de bulunan adresinize bu akşam kargo ile gönderileceklerdir.
    Yarın Elinizde olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahattin Laleli

Merhaba Memduh Bey
    Kargo ücretimizi Tüm Türkiye için Teneke Başına 4 TL Olarak Sabitledik Fakat Sipariş miktarı artıkça Ters orantı ile kargo ücreti düşüyor.
    2 Teneke 7,88 TL
    4 Teneke 14,50 TL
    Bu Şekilde sipariş miktarınız artığı zaman Fiyat yukarı doğru düşüyor.

Kargo ucreti yuksek bunu halletmeniz gerek siteyede bi cekiduzen verilirse yağ gibi olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 31 Ocak 2013; 11:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

quote:

Merhaba donanımhaber kullanıcısı arkadaşlar

Kusura Bakmayın forum sitesindeki konuyu yeni duydum Hepinizden Tekrar özür dilerim
    Dün Geceden beri yorumlarınızı okuyorum her mesaja tek tek cevap yazmak isterdim ama çok fazla yorum olduğu için herkese geriye dönük değil ama bundan sonraki mesajlarınıza cevap verebilirim.

Ben Laleli Zeytin ve Zeytinyağı İşletmesi ( Yasal Firma Adı) (Biyolojik Bilimler Araştırma Geliştirme ve Üretim A.Ş.)

Aklınıza takılan ve öğrenmek istediğiniz her konuda forumdan soru sorabilirsiniz, dilerseniz selahattinical@zeytinim.com dan mail atabilirsiniz

Saygılarımla

Selahattin bey öncelikle hoşgeldiniz... Sizden genel beklentilerden biri kargoyu 5 TL'ye sabitlemeniz...

Öyle bir imkanınız varsa depolarınız tamamen boşalır haberiniz olsun :)

Kargo dahil iki teneke fiyatı 60 TL olursa çok iyi olur Selahattin Laleli bey.

• Selahattin içal bey, eğer sanalpazara ilan verip 4 teneke için 10 lira sabit kargo ücreti yaparsanız elinizde 1 tane mal kalmaz söyleyeyim(kargo olayına gelirsek belki başka firmalarla dediğim fiyata inebilir)

çünkü biz donanımhaber kullanıcıları olrak kaliteli malı, uygun kargo ve taksitli olarak almayı çok seviyoruz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 31 Ocak 2013; 11:37:15 >
  • quote:

Merhaba donanımhaber kullanıcısı arkadaşlar

Saygılarımla

Selahattin bey selamlar,

Zeytinyağı ile beraber zeytin de almak istiyorm ama hepsi tükenmiş gözüküypr. Özellikle yeşil kırma zeytinler ne zaman stoğa girecek, kampanya bitmeden girecekse bekleyeyim.

• Merhaba
    Yeşil Kırma Ürünlerimiz Çıkmaya başladı Haftaya İnternet sitemizden temin edebilirsiniz
  • Merhaba Arkadaşlar
    www.zeytinim.com sitesinden şuan için kredi kartı taksitli satışı bulunmamaktadır.

Sanal Pazar a girmeyi düşünüyoruz suan sanalpazar.com ile görüşmelerimiz devam ediyor
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar
    www.zeytinim.com sitesinden şuan için kredi kartı taksitli satışı bulunmamaktadır.

Sanal Pazar a girmeyi düşünüyoruz suan sanalpazar.com ile görüşmelerimiz devam ediyor

geçen gün sitenizden anket doldurdum ama %10 indirim kodu nerede oluyor göremedim.

ankara gopta şubenizi görmüştüm.yine 55 liraya 2 teneke alabiliyormuyuz oradan?

zeytinyağlı sıvı sabun yapmayı düşünüyormusunuz(büyük boy olursa daha ekonomik olur).malum kalıp sabunlar çok fazla kullanılmıyor artık

• Merhaba

internet sitemizde anket doldurduğunuz zaman Ankara İstanbul ve Balıkesirde bulunan Mağazalarımıza mail olarak gidiyor
    Mağazalarımıza Gittiğiniz zaman kasiyere bilgi verirseniz size % 10 indirim yapacaktır.
    Ürünlerimizi Mağazalarımızdan da temin edebilirsiniz.
  • Biz almakla acele mi ettik yani.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.