Şimdi Ara

Lada C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lada C

Lada C

Lada C

Lada C

buraya kadar herşey güzel gözüküyor hatta ladadan beklenmeyecek kadar iyi araba çok iyi gözüküyor kokpitteki mazlemeler süper hatta ladayı aşacak şekilde iyi gözüküyor ama detaylarda garip bişeyler var sanki ve dikkatli bakıyoruz biraz

Lada C

Lada C

Lada C

ve görüyoruzki lada da artık kendini vw bünyesine katmış bile lakin vw nin haberi yok bundan sanırım

• yinemi kopyaya
    iyi kopya çekmişler ama
    baksanaıza full vw kopy
    ya yapsınlarda kopya çeksinler bu araba consept demi
    deilse vallah ne denir bilinmez

CHEVROLET CRUZE LS BEYAZ ....

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • her yere karbon kağıdı koymuşlar
  • direksiyon yapmayı bilmiyor bu korelilerle ruslar acayip soğuk üşüyorum resmen
    En performanslı C-SUV
    5 yıl önce açıldı
    C-Elysee - 301 amortisör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aracı çıkarsın lada 20yede satsın hemen kendi arabamı satıp almazsam ne olayım vallah billah
  • bu aracı çıkarsın lada 20yede satsın hemen kendi arabamı satıp almazsam ne olayım vallah billah

bu ne içenlik laaa

katılıom kardeşime

Orjinalden alıntı: Platinium

buraya kadar herşey güzel gözüküyor hatta ladadan beklenmeyecek kadar iyi araba çok iyi gözüküyor kokpitteki mazlemeler süper hatta ladayı aşacak şekilde iyi gözüküyor ama detaylarda garip bişeyler var sanki ve dikkatli bakıyoruz biraz

ve görüyoruzki lada da artık kendini vw bünyesine katmış bile lakin vw nin haberi yok bundan sanırım

vardırda ses çıkarmıyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapseki -- 26 Nisan 2007; 23:42:19 >

• BENCE GÜZEL GÖRÜNÜYOR VE YAPTIKLARI KOPYA DEĞİL LADA EN SON ALACAĞIM ARABADIR BELKI AMA
    ben burda bırbırıne benzeyen bu şekılde birsürü ünlü marka biliyorum bu araca lada olduğundan biraz yüklenilmiş gibime geldi
    AYRICA grande punto ile stilo arasında ama samimi söylüyorum bence 2 sindende güzel tabiki yine sağlam olmayan bi lada ile karşılaşabiliriz sadece güzel görünüyo şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODRİVER -- 26 Nisan 2007; 19:17:49 >
    H A W K
  • ön kısım vw yeni konsepti vardı görmüşsünüzdür yeşil renkli onun aynısı daha öncede vermişlerdi bu konuyu ama kopya falan iyi olmuş bence bu dönemde tüm arabalar birbirine benzemeye başladı ben çok yadırgamadım ladayı bilen bilir lada demek vega demek değil eski 1500leri falan bileniniz varsa nasıl sağlam araçlardır bilirsiniz o arabayla neler yapıyoduk el freni falan taş gibide gidiyodu ruslar yapmış zamanda ama kapitalizm onları bozmuş eski ladalar nerde ama buda görünüm olarak iyi gibi tahminen motorlarıda fena olmaz alalım birer tane forum oalrak herkes şimdiden ben rusyayao arayyım bize karadenizden göndersinler hemen dhYE özel ladalar arkasına fazla uğraşma güzelim biz DHliyiz yazdıralım rusça
  • güzel olmuş YAPMIŞLAR

Orjinalden alıntı: desiya

ön kısım vw yeni konsepti vardı görmüşsünüzdür yeşil renkli onun aynısı daha öncede vermişlerdi bu konuyu ama kopya falan iyi olmuş bence bu dönemde tüm arabalar birbirine benzemeye başladı ben çok yadırgamadım ladayı bilen bilir lada demek vega demek değil eski 1500leri falan bileniniz varsa nasıl sağlam araçlardır bilirsiniz o arabayla neler yapıyoduk el freni falan taş gibide gidiyodu ruslar yapmış zamanda ama kapitalizm onları bozmuş eski ladalar nerde ama buda görünüm olarak iyi gibi tahminen motorlarıda fena olmaz alalım birer tane forum oalrak herkes şimdiden ben rusyayao arayyım bize karadenizden göndersinler hemen dhYE özel ladalar arkasına fazla uğraşma güzelim biz DHliyiz yazdıralım rusça

• resimdeki aracin piyasaya cikacagina inanmiyorum.
    Lada senelerden beri bu tip concept araclari protip olarak cikariyor,sonucta
    piyasaya cikmiyor.
    Lada nin misyonu, piyasada bulunan 20-30 senelik modellerini ( Niva, Nova,Samara..)
    dogu blok ülkelerine ( agirlikli olarak)devam satmak......
    Arik Rus insani bile Rusyada 2.,3.el japon arabisi aliyor ama yeni Lada
    almiyor.....

bizim sülalede en az 8 tane lada kullanan adam var. gelenek haline geldi. hatta karşı komşumuz da lada serviydi. mükemmel arabalar. eğer Lada C yi satışa çıkarırlarsa (gerçi konsept araba satmazlar ama) çıkarırlarsa ve fiyatı da 50 kağıtın altındaysa alınabilir.

Orjinalden alıntı: ccaparli

biz onu bile yapamıyoz ya

bizim onu yapabilmemiz için türkiyedeki sistemin değişmesi gerekli yoksa böle olmaz bu iş.kendin yapma diyo adamlar biz sana nelerini verecez daha ucuza verecez diyo amerika vur altına imzayı onu desimler bas imzayı ancak kendi içimize adam gibi yetip eşitlik olduğunda insanların kendi markalarını kullanma bilinci oluştuğunda eşitlik olduğunda isteyene olanaklar sağlandığında başkasının altında yaşamadığında olur. zamanda bir devrim vede bir anadol vardı devrimlerde chevrolet motorları vardı 2silindir çıkarılmış olarak ama öle öle gelişcekti anadolda aynısı hepsi bugun çok iyi birer marka olabilirlerdi türkiyeye harika bir gelirin yanında kendi arabasına binme imkanı verirlerdi ancak hepsinin sonu aynı oldu. ben isterdim bugun anadolul devrim olsun böle gidip astra golf alacağıma aynı kalitede eminimki yaparlardı gider onları alırdım bi zamanlar ecevit yarı türk torosa binerken insanlar gülüyodu ama anlayana herşey

• wv nin bütün araclarını karsıtırıp birazda farklı markalar ekleyip bişi yapmıslar işte.lada hala rus dimi ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.