Şimdi Ara

C Suv Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C suv arac karar veremedim tum forumlarda su arac ta bu sorun var bunda bu sorun sorunsuz arac yok onu anladım ancak aklımda secenek olarak bunlar varhangısını tercıh etmelıyım sızınde baska bır tavsıyenın varsa paylasır mısınız

İstanbulda kullanılacak uzun yola 1 veya 2 senede bır uzun yola gıdıyorum (2bın km) doblo aracımı satıp (max 1 mılyon 400 bin TL) arac bakıyorum artık konforlu otomatık sorunsuz az yakan bır arac 7.5 lt /100km üstü yakan arac para dayanmaz alacagım hemen satma gıbı bır derdım yok (MAX 200BİN KM) AGIR HASAR KAYDI OLMAYAN LİSTELEDIKLERİM motor hacmi TUKETIMINE GORE ORTALAMA FABRIKA 5 DIYENDE VAR 7 LİTRE OLANLARI YAZDIM HIZ GIBI BIR DERDIM YOK DOBLO SUREN BIRI OLARAK :) kıa sportage VS BUNUN GIBI SUV onermeyın onerdıgım ıc hacımınde arıyorum

Dacıa Duster 2016- ?

Honda CRV 2016-2017

TOYOTA RAV4 2016-2017

FORD KUGA 2015- ?

NISSAN X-TRAİL 2016- ?

SUBARU FORESTER 2014- ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTAYGNS -- 2 Temmuz 2025; 18:4:34 >

• Bu araçlardan lpgye tam uyumlu olduğu için RAV4 ve crv öne çıkar
    Ek olarak Yüksek km dizel araç almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir duster en iyisi olur veya Rav4
    CRV güzel fakat motor ve şanzıman da problem yaşabilirsiniz arka diferansiyel şanzıman bağlantısından km artınca sorun başlıyor servis parçayı temin etmiyor komple diferansiyel ve şanzıman öneriyor şu güzelliği yaptılar garantiyi 10 yıla çıkar servis bakım zorunluluğu var yine motorda üst kapak sorunları yaşayanlar oldu o yüzden bir civic gibi düşünmeyin onda herşey basit
    Diğer seçeneklere hiç bakmayın bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

yuksek km kastın 200 bın km mı daha yuksek mı

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

yakın cevremde duster ya da rav4 alman daha mantıklı dıyor tespıtınız dogru bazılarıda volco xc60  2.0 D4 2014-2016 model bak dıyor oda bu fıyatlarda 150 bın km ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTAYGNS -- 4 Temmuz 2025; 15:5:40 >
  • FTAYGNS F kullanıcısına yanıt

100 bini geçmiş dizel araç potansiyel sorun demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C Suv Tavsiye
    geçen ay açıldı
    En performanslı C-SUV
    4 yıl önce açıldı
    C Segment 2020 SUV Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.