Şimdi Ara

Lada C (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

valla kardeş bilmiyorum yeni öğrendim. okdar çok gazetelerini araba dergilerini okurum bu adamların ama ilk defa burda gördüm bunu. baktım şimdide zaman haber yazmış bunun bikaç sitede daha buldum ama diğer bulgaristanbdaki büyük otohaber siteleri gazetelerinde böyle birşey yazmıyo nedense hiç 6mayısta tanıtılacakmış daha seri üretim durumu kesin değil gibi bunun vay be 8bin euroya içinide görmek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: burock010

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Bende beyendim sonuçta onlar bişe yapabiliolar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bulgarlar bile yaptı ama bizde tık yok

bulgarların arabası hangisi kardeş pardon benmi bilmiyorum bulgaristanda üretilen araba varda

Univers markası altında dizayn edilen ilk Bulgar otomobili 6 Mayıs�ta resmen tanıtılacak.ilk model Sliven�de üretildi.seri üretime geçmesi durumunda 8 bin Euro�dan satılmasının bekleniyor.Otomobilde Mercedes Smart motoru bulunuyor.ama daha seri üretime geçmedi.demekki sen bilmiyomussunboylece bilmiş oldun
    Eywallah...

• bu arabayı bu halde piyasaya süremezler muhtemelen

sürdüler diyoelim o zamanda lada fiyatına vermezler fiyatı nispeten yüksek olacaktır
  • buldunuz ladayı vurun vurabildiğiniz kadar.bence çok güzel bir tasarım,aynasıymış,kadranıymış,hangi araca benzerse benzesin adamlar yapmış tebrik etmek lazım.bakın bizim telli araba fabrikamız bile yok.şahsen özgün bi tasarım olarak görüyorum.bu araç türkiyeye gelse sadece logosu farklı bir firmanın olsa yere göğe sığdıramazsınız ama logo lada olunca vurursunuz garibe.ben lada kullanıcısı değilim ama ladanın özellikle nivasını tek geçerim,o fiyata o performans müthiş.ama kasa çabuk paslanıyor,en büyük eksiside o zaten,birazda konfora önem verseler tam süper olur.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.