Şimdi Ara

Lada C (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki vitesin önündeki konsolda duran koca koca düğmeleri nerden almışlar?
    biraz daha büyüğü yokmuydu acaba?
    Asus N55SF S1194V
    Apple Iphone 6 Silver 64 GB
  • A,B,C farketmez sonuçta lada bi halta yaramaz. kullandım biliyorum.
    PS4 Slim 1TB // ASUS Zenbook UX32VD // Apple Mac Mini i5
  • adamlar hiç bir şeyi tasarlama zahmetinde bulunmamışlar. gitmişler yedek parçacıya almışlar malzemeyi toplamışlar arabayı. helal valla!

Mitsubishi evoya rakip olarak tasarlanmisti.............................

Lada C

Lada C
    Talleyrand
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bu aracı çıkarsın lada 20yede satsın hemen kendi arabamı satıp almazsam ne olayım vallah billah

aynen

Etkileşim olabilir.
    Uyarlanmış da olabilir.

Beğendiğimi ifade ediyorum.

Selam ile...
  • bence güzel oluş baya yakışıklı bişeye benziyo 20 nin altında olursa bende alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfirat1923

yinemi kopyaya
    iyi kopya çekmişler ama
    baksanaıza full vw kopy
    ya yapsınlarda kopya çeksinler bu araba consept demi
    deilse vallah ne denir bilinmez

yaw ne güzel işte

o kadar ucuza a3 golf vs arabalara binmiş olacaksınız

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Tamamıyle Rus tasarım ve motoruna mı sahip bu araba?Yoksa oradan buradan toplama mı?
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • Arkadaşlar
    Bakıyorum sırf markası Lada diye arabayla dalga geçen kişiler var
    Lada bütün dünyada satılan bir marka
    Lada ile ilgili Ülkemize gelen modellere bakıp karar vermeyelim
    Ülkemize getirilenler Çelikmotorun isteğiyle ucuza kaçılan dandik araçlar
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRODRİVER

BENCE GÜZEL GÖRÜNÜYOR VE YAPTIKLARI KOPYA DEĞİL LADA EN SON ALACAĞIM ARABADIR BELKI AMA
    ben burda bırbırıne benzeyen bu şekılde birsürü ünlü marka biliyorum bu araca lada olduğundan biraz yüklenilmiş gibime geldi
    AYRICA grande punto ile stilo arasında ama samimi söylüyorum bence 2 sindende güzel tabiki yine sağlam olmayan bi lada ile karşılaşabiliriz sadece güzel görünüyo şuan

UNUTMUŞUM BENCE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYO:)

• WV jetto+Stilo+a3+swift+golf = LADA C

Yukarıdaki araçları sevipte hangisini alsam diye karar veremiyorsanız size lada c yi öneririz.

LADA C. Asla yarı yolda bırakmaz...

Orjinalden alıntı: burock010

Bende beyendim sonuçta onlar bişe yapabiliolar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bulgarlar bile yaptı ama bizde tık yok

bulgarların arabası hangisi kardeş pardon benmi bilmiyorum bulgaristanda üretilen araba varda
  • bildigim kadariyla Bulgarlarin kendi markasi yok, ama Bulgaristanda yollarda cok eski ve yeni
    Ladalar bulunuyor.Bizim o bildigimiz Haci murat halen yollarda

Bulgarlar Avrupa birligine girdigine göre,5-10 sene icinde ladalar yoda fazla gözükmeyebilir

quote:

Bende beyendim sonuçta onlar bişe yapabiliolar ama biz hiçbirşey yapamıyoruz bulgarlar bile yaptı ama bizde tık yok

bulgarların arabası hangisi kardeş pardon benmi bilmiyorum bulgaristanda üretilen araba varda

Univers markası altında dizayn edilen ilk Bulgar otomobili 6 Mayıs’ta resmen tanıtılacak.ilk model Sliven’de üretildi.seri üretime geçmesi durumunda 8 bin Euro’dan satılmasının bekleniyor.Otomobilde Mercedes Smart motoru bulunuyor.ama daha seri üretime geçmedi.demekki sen bilmiyomussunboylece bilmiş oldun
    Eywallah...

• valla kardeş bilmiyorum yeni öğrendim. okdar çok gazetelerini araba dergilerini okurum bu adamların ama ilk defa burda gördüm bunu. baktım şimdide zaman haber yazmış bunun bikaç sitede daha buldum ama diğer bulgaristanbdaki büyük otohaber siteleri gazetelerinde böyle birşey yazmıyo nedense hiç 6mayısta tanıtılacakmış daha seri üretim durumu kesin değil gibi bunun vay be 8bin euroya içinide görmek lazım

quote:

quote:

quote:

Univers markası altında dizayn edilen ilk Bulgar otomobili 6 Mayıs�ta resmen tanıtılacak.ilk model Sliven�de üretildi.seri üretime geçmesi durumunda 8 bin Euro�dan satılmasının bekleniyor.Otomobilde Mercedes Smart motoru bulunuyor.ama daha seri üretime geçmedi.demekki sen bilmiyomussunboylece bilmiş oldun
    Eywallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 3 Mayıs 2007; 17:52:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.