Bildirim
L Carnitine ile spor yapmak ve ölümle yüzleşmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
peki hemen neden en yakın hastaneye gitmedin? belkide o an neden kaynaklandığı tespit edilebilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nazar
peki hemen neden en yakın hastaneye gitmedin? belkide o an neden kaynaklandığı tespit edilebilirdi
Ne yazıkki en büyük aptallığım bu oldu herhalde ailem yaşlı ve hasta insanlar korkutmak istemedim geçer dedim bir türlü geçmedi en sonunda seslendim kalktılar ama biraz daha iyiye gittiğim için gitmedim hastaneye dediğin gibi keşke başta gitseydim vücudum alerjik reaksiyon gösterip soluk borumun şiştiğini düşünüyorum bu gece tekrar götü olursam mutlaka en yakın acile gideceğim abimde bizde kalacak zaten tedirgin oldu bu arada bende küçük biri sayılmam 25 yaşındayım -
L- Carnitine alınması gereken miktar günlük 1.000 - 1.500 mg arası olmalı. Onuda spor yapacağınız zaman spor öncesi likit ise 20 dakika, tablet ise 40 dakika öncesi almanız lazım. 3000mg çok ciddi bir rakam vücut buna alışık olmadığı sürece ters tepki verme olasılığı yüksek. L - Carnitine hakkında işe yarar veya yaramaz diye birçok makale mevcut ama kesinlikle bir öneri isterseniz L-Carnitine yerine cardio öncesi bir fincan filtre kahve içmek size daha çok kalori yaktırıp, daha çok enerji sağlayacaktır. Kafein içermesi metabolizmayı hızlandırıp, yağ yakımını daha fazla sağlayacak, ortaya daha fazla enerji çıkacağından antremanlarınız daha uzun sürecektir. L-Carnitine gereksiz bir ürün değil tabiki yeterli düzeyde kullanılıp, iyi bir rejimle hedefe ulaştırır ama asla 80 - 100 tl arası meblalar verilmemeli. Gereksiz harcamadan ibaret. -
l carnitin öldürüyorsa clen napıyor acaba merak ettim . -
Aynısın ben kullandım portakallı olanı hiçbirşey olmadı bana zararı ve yararı olarak . belki sen gaza gelip kalbe yük bindirdin yordun kendini tabi kendi fikrim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ahhahahahhahahahah -
Zeroshot ... ilaç ??? değil değil ilaç başka bişey .... zayıflama ilacı öldürdü, yok süründürdü yok karaciğer yok bağırsak , yok günlük doz şu bu ... dünya devi stracker2 yapamamış
okadar masum okadar giriş seviyes bir besin desteği lcarnitine , sen yaz buraya sonra babalar anneler teyzeler amcalar bu işlere iyice öcü diye baksın , LCARNİTİNE ÖLÜMLE YÜZLEŞMEK ne gerek var böyle şeyler yazmaya
... lcartin in kimseye bi zararı olmaz ... haa ürün içerisinde kafein taurin krom folikasit b12 b6 içeriğide var ki bunlarında bi zararı yoktur ... senin bunlardan birine belki bi hassaiyetin var belkide yaşadığın olayla ürünün hiç alakası yok ... bu masum giriş seviyesindeki besin desteğini böyle abartabildiğinize göre şöyle azıcık hard bi ürün içseydiniz dünya savaşı çıkaracaktınız sanırım ... münferit bir olaydır kişiye özel bir hassasiyettir , bence lcarnitine ile hiç alakası yoktur belki kafein yada taurine yorulabilir ...HAAA NETİCEDE SAĞLIKTIR GEÇMİŞ OLSUN ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Weider cafeinsiz kullandım kusa kusa midemde bişey kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zeroshot ... ilaç ???
![]() ![]() ![]() |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X