Çavuş
10 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
vucut geliştirmede bir kanı var sakın başlama! yoksa bıraktığında sarkarsın.Şimdi bu sporu yapıpda bırakan veya bu konu hakkında sizi dinliyorum.Eğer öyle olsa kimse yapmazdı die düşünüyorum sonucda herkesin çok daha önemli işleri var ve uzun süre ara verebilir.
arkadaslar nasusa rün dizicem tabi internette bir sürü var ama sizinde tavsiyelerini almak istedim.Nasusa rün dizipde memnun kalan varsa benimle paylaşabilir.Ayrıca nasusa ründe ağırlıklı olarak bekleme süresimi almalıyım?
arkadaşlar multipower almayı düşünüyorum ama en çok bnm için önemli olan 100 lira fazla olsun almanyada üretilen %100 orjinal ürünü olsun.Türkiye de hangi firmayı multipower resmi yetkili olarak görevlendirmiş? Multipower kullanıpda gönül rahatlığı ile ürün aldığınız yer içinizde orjinalliği ile kuşku uyandırmayan satıcı varsa öneri yapabilirsiniz bekliyorum
Arkadaşlar yasuoyu oynamaya başladım 1 aydır full yasuo oynuyorum 1 ay öncesine göre çok geliştirdim diyebilirim öyle ki kill genelde deatdan önde oluyor.Ama her TF de deat nedir ya Malpte+yasuo combolasak dahi çıkamıyorum TF den İtemlerim statik+botu tamamlıyorum+ebedi kılıç+kanasusamış veya mahvolmuş def olarakda koruyucu melek.Bu kırılganlığı nasıl bertaraf edenilirim randiun çeksem yuhlanırmıyım
Arkadaslar modem evimin arka odasinda tplik 300 mblik cift antenli fakat telefon gucu yetmiyor modemin sinyalini mesela bir araci cihazla balkona guclu bir sekilde tasiyabilirmiyim ? Cevaplar icin saolun
telefonun rehberi karisiyor bir kisinin adi 5 kiside gozukuyo cozumu nedir?
Para var ama hiç kız arkadasım olmadı bir yardım edin ne yapmam lazım ki benim Neler yapayım ben şimdi? Sözde bide sadece para yeter diyodunuz
Arkadaşlar dükkan üstü ev almayı düşünüyoruz.Dükkan üstü olmasının dezavantajları neler olabilir? Isı kaybı olabilir mi? Sağlamlık konusunda dükkan üstü ile dükkan üstü olmayanlar arasından fark var mıdır? Sonucda dükkanlar daha düz oluyor yani ortalıkda daha az direk gözüküyor gibi anlamadığım için size soruyoruz zaten :)
arkadaslar suan aractayım radyolar izmitte yayın yapanlar haric ulasılamıyor powerturk pal number one hic biri yok depremden mi etkilendi istasyonlr?
arkadaslar kac dk dır kimseyi arıyamadım daha fazla birsey yokken ariyamadik demek ki birsey olsa ztn arıyamayız peki bu yetersizlik neden? baz istasyonlariylami alakali konusma sayisi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 256
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.486 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.