Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
36.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hybridle karşılıştırırsanız nasıl? Şu an bir Hybride sahibim 2 yıldır çok memnunum. Ama kabloları soyulmaya başladı yakın zamanda değiştirebilirim yeni bir hybrid almayı düşünüyordum ama bu ZSN'nin 78 liraya alabilmek cazip görünüyor sesi eğer hybridden iyiyse?
  • Sayende sitelerde stok kalmamış gearbest 5 inden önce tedarik edemiyoruz dedi 10 gün bekleyeceğim toplamda sana para vermeleri lazım hocam senin kadar satışı kimse yaptırmamıştır herhalde şimdiye kadar.
  • xiaomi piston kullanıyorum, zsn siparişi verdim, dün geldi, ilk denemelerim sonucu piston zsn'nin yanına bile yaklaşamaz, zsn gümbür gümbür ve kesinlikle sesi çok yüksek ve çok dengeli bir kulaklık, uzun süre son seste dinlemek mümkün değil, almak isteyenlere tavsiye ederim, bluetooth modül siparişi de verdim, tv'de film izlerken de kullanmak istiyorum, inşallah ses'te gecikme yaşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thiazvids1

    Sayende sitelerde stok kalmamış gearbest 5 inden önce tedarik edemiyoruz dedi 10 gün bekleyeceğim toplamda sana para vermeleri lazım hocam senin kadar satışı kimse yaptırmamıştır herhalde şimdiye kadar.
    Hocam ben de iki gün önce sipariş verdim. Gearbest'te tedarik süresini görünce Aliexpress'e yöneldim, Kz Official Store'dan aldım. Ertesi güne kargoya verdiler. 5-10 TL daha fazlaya geliyor ama beklemek istemiyorsanız, orayı tercih edebilirsiniz.
  • Kulaklık dışarı çok ses veriyor mu? Genelde toplu taşımada kullanıyorum, benim için önemli bir ayrıntı.

    Daha spesifik olursak, telefondan dinlerken ortalarda bir ses seviyesinde dışarı ses verir mi?
  • selam bu kulaklığı ben de almayı düşünüyorum. bluetooth aparatları da varmış sanırım. bluetoothla kullanan varsa yorum yapabilir mi acaba?

    bluetooth aparatı olarak 9 dolarlık şu ürün var;

    https://tr.aliexpress.com/store/product/KZ-ZST-ZS3-ZS5-ED12-Bluetooth-4-1-Wireless-Advanced-Upgrade-Module-Cable-Upgrade-Detachable-Cord/1358152_32821880448.html?spm=a2g1y.12024536.productList_2801793.pic_1

    ayrıca şöyle 15 dolarlık olanı var;

    https://tr.aliexpress.com/store/product/KZ-Waterproof-Aptx-Bluetooth-Module-4-2-Wireless-Upgrade-Module-Cable-Detachable-Cord-Applies-Original-Headphones/1358152_32891194483.html?spm=a2g1y.12024536.productList_2801793.pic_0

    üçüncü olarak şöyle birşey buldum

    https://tr.aliexpress.com/store/product/KZ-ZSN-Waterproof-Aptx-Bluetooth-Module-4-2-Wireless-Upgrade-Module-Cable-Detachable-Cord-Applies-Original/1358152_32955926330.html?spm=a2g10.12010615.8148356.7.3bf23320Eapejc

    hangisini kullanacağız zsn ile birlikte?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalxFrame -- 3 Mart 2019; 13:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende aldım 70 liraya gearbestten 16 günde geldi zsn cuma günü elime geçti ama tam bir hüsran yaşadım kulaklık sadece bas vuruyor tizler aşırı kötü ve arka plandan sürekli sssss diye ses geliyor (bazı şarkılarda gelmiyor ) şarkıların kalitesinden dolayı olabilirmi eğer şarkı kalitesindense niye diğer kulaklığım (trust urban fit)da ses te bir sorun olmuyor acaba burn in süreci felan varmı yada xiaomi telefon için önereceğiniz ekolayzır ayarı öğrenciyim 70 lira büyük para umarım boşa gitmemiştir param
    6 Ay sonra gelen edit:Kulaklık gayeti iyi çıktı arkadaşlar ilk bir iki hafta alışma süreci ve sesin oturması gerekiyormuş .Kullanınca anladım gayet memnunum sesleri de gayet iyi iletiyor( bas- mid- tiz ) Ben memnun kaldım çevremde ki kim denese nereden aldın kulaklığı bende alıcam diyor tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknnn5 -- 31 Ağustos 2019; 14:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Orta seviyerde Dışarıya ses vermiyor ama sesi fazla yükseltirsen veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parakeet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kuponum vardı o yüzden beklemeyibtercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatalxFrame kullanıcısına yanıt
    2.linkteki c paragrafh pin yazanı alıcaksınız. Bir tek o zsn ye uyuyar diğer modeller olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tknnn5 T kullanıcısına yanıt
    benim de yeni elime gecti kulaklik. sizin soylediiginizin tersine baslar yetersiz benim icin. genel itibari ile almadan once dinleme firsatim olsa kesinlikle 70 lira verip alacgaim bir kulaklik degil. daha ucuz olsa yine almazdim. bu fiyata demek ki, bu kadar ses alinabiliyor.

    alacak olanlara tavsiyem: beklentinizi yuksek tutmayin.

    edit: dinledikce guzellesiyor meret :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcaucasian -- 6 Mart 2019; 18:38:21 >
  • tknnn5 T kullanıcısına yanıt
    Size özel mesaj attım bakar mısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünlerde garanti olayı nasıl oluyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drcaucasian

    benim de yeni elime gecti kulaklik. sizin soylediiginizin tersine baslar yetersiz benim icin. genel itibari ile almadan once dinleme firsatim olsa kesinlikle 70 lira verip alacgaim bir kulaklik degil. daha ucuz olsa yine almazdim. bu fiyata demek ki, bu kadar ses alinabiliyor.

    alacak olanlara tavsiyem: beklentinizi yuksek tutmayin.

    edit: dinledikce guzellesiyor meret :)
    Birkaç yerde belli bir burn in gerektiğini özellikle belirtmişler hocam. 8 saat diyen var 100 saat diyen var. Ucuz ürünler sonuçta homojen bir üretim süreci olmadığı için kulaklıktan kulaklığa göre değiştiğini düşünüyorum. Şuan itibariyle memnunmusunuz ? Eşime aldım aynı kulaklıktan bunca güzel yorumu duyunca.
  • Selamlar arkadaşlar ben de şu kz zsn kulaklıktan almak istiyorum ama bu çinden alibabadan gearbestten hiç alışveriş yapmadım daha önce :/ bana yardımcı olur musun rica etsem, ya TR'de uygun fiyata hemen alabileceğim bir yer var mı yurtiçinde
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    suan ilk gune gore daha iyi oldugunu soyleyebilirim. 18 dolar eder mi emin degilim, bence cok pisman olmazsiniz.
  • Az önce konuyu okurken artık yarısında direk girip siparişi geçtim ZSN’nin. 16.90euro mic black versiyonunu aldım. 27sinden sonra dinlemek nasip olursa yorumlarımı yazacağım. Mobil olarak iPhone7+ ile, evde ise Dell laptopumdaki çok memnun kaldığım MaxxPro sisteminde deneyeceğim. Okudukça heyecanlanıyorum gerçekten önceden Zircon, C100si ve eski efsanelerden ep630 kullanmış birisi olarak bass ve tiz karakterlerini seviyorum. Her ne kadar JBL ve Rock çok dayanmayıp beni yarıyolda bırakmış olsalar da ZSN bu konuda sıkıntı yaratmayacağa benziyor.

    Ekstra olaraktan kulakiçi memory foam başlıklar kutu içinde bulunuyor mu yoksa ekstra sipariş mi etmemiz lazım. Başlarda silikon bir başlık gördüm linki atılmıştı ancsk bahsettiğiniz onlar mı oluyor?

    İyi akşamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu kulaklığı almak istiyorum Tr'den 200 liraya kadar hem müzik hem oyun için ne önerirsiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarda oyun oynamak ve telden de çok kaliteli olmasa da müzik dinlemek için alıyorum. Bakalım umarım pişman olmam. Kargo dahil 105tl.
  • Arkadaşlar selamlar. Elimden birçok kulaklık geçti bugüne kadar. Audio technica da bose de koss da sennheiser da... Bir sürü kulaklık denedim ve bir şeyler yazabilcegimi düşünüyorum.
    Öncelikle kulaklik elime 2 gün önce geçti. Ondan önce sennheiser cx 5.00 kullanıyordum. Evimde kz zs6 ve kz ed4 modelleri var. Ayni zmaanda bir de ath m50x im var. Ath m50xle karşılaştıranlar var yabancı forumlarda. Buna kanmayın m50x kalitesi çok farklı. Sonuçta biri referans biri iem kulaklık.

    Amaaa gel gelelim ZSN ye. Eger bu müzik hakkında bişey biliyorsam şunu diyebilirim ki ZSN gerçekten fiyatına göre mükemmel ötesi bi kulaklık. Zs6 ile çok yakin ses kalitesi hatta midleri zs6dan daha iyi. Malzeme kalitesi ikisinin çok benzer ama zs6 biraz kaba. Zsn ayni zamanda kibar da bi kulaklık. CX 5.00 ile kıyaslamam gerekirse, CX 5.00 in kazanacağı tek yer kutu içeriği olur. Açıkçası cx 5.00a verdiğim paraya her geçen gün daha fazla acıyorum :( Bu kulaklığı bu kadar sevilme nedeni ne diye sorabilirsiniz. Size direk cevabını vereyim. Sahne. Bildiğiniz gibi kulaklıklarla müzik dinlerken size aslında hayali bir alan sunarlar. Düşük seviye kulakliklarda sahne küçük olduğu için bas tiz gitar piyano hepsi birbirine girer ve ayristiramazsiniz. Bu kulaklıklarda bunu yapabiliyorsunuz. Size gerçekten tatmin edici bir sahne sunuyor. Eger daha önce referans kulaklık tarzı bir kulaklıkla müzik dinlemediyseniz bu kulaklik sizi kendine hayran bırakır. Sahne Zs6 dan sadece bir tık daha dar. Ama arada mid ses farki inanın sahneden cok daha fazla. Eğer 10 20 dolar arası kulaklık arıyorsanız, aramayın. Zsn tüm görkemiyle karşınızda.

    Daha ucuz bir kulaklık isteyen arkadaşlara da ed4 öneririm. Zs6 yi alirkrn yaninda denemk icin atmıştım sepete alt ustu 25 30 lira bisey diye ve gerçekten f/p orani mükemmel. Ed4 un rakibi jbl t110 öyle anlatayım ben size.

    ZSN in rakibi ne derseniz. Shure SE215

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.