Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
36.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Viper4Android Fx ile ayrı bir efsane oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 320kbps altında müzik dinlemeyin ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün cumartesi günü elime ulaştı. Bana hitap etmedi, isteyen varsa 2 gün içinde bana ulaşsın uygun bir fiyata verebilirim. Yoksa iade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

    Arkadaşlar selamlar. Elimden birçok kulaklık geçti bugüne kadar. Audio technica da bose de koss da sennheiser da... Bir sürü kulaklık denedim ve bir şeyler yazabilcegimi düşünüyorum.
    Öncelikle kulaklik elime 2 gün önce geçti. Ondan önce sennheiser cx 5.00 kullanıyordum. Evimde kz zs6 ve kz ed4 modelleri var. Ayni zmaanda bir de ath m50x im var. Ath m50xle karşılaştıranlar var yabancı forumlarda. Buna kanmayın m50x kalitesi çok farklı. Sonuçta biri referans biri iem kulaklık.

    Amaaa gel gelelim ZSN ye. Eger bu müzik hakkında bişey biliyorsam şunu diyebilirim ki ZSN gerçekten fiyatına göre mükemmel ötesi bi kulaklık. Zs6 ile çok yakin ses kalitesi hatta midleri zs6dan daha iyi. Malzeme kalitesi ikisinin çok benzer ama zs6 biraz kaba. Zsn ayni zamanda kibar da bi kulaklık. CX 5.00 ile kıyaslamam gerekirse, CX 5.00 in kazanacağı tek yer kutu içeriği olur. Açıkçası cx 5.00a verdiğim paraya her geçen gün daha fazla acıyorum :( Bu kulaklığı bu kadar sevilme nedeni ne diye sorabilirsiniz. Size direk cevabını vereyim. Sahne. Bildiğiniz gibi kulaklıklarla müzik dinlerken size aslında hayali bir alan sunarlar. Düşük seviye kulakliklarda sahne küçük olduğu için bas tiz gitar piyano hepsi birbirine girer ve ayristiramazsiniz. Bu kulaklıklarda bunu yapabiliyorsunuz. Size gerçekten tatmin edici bir sahne sunuyor. Eger daha önce referans kulaklık tarzı bir kulaklıkla müzik dinlemediyseniz bu kulaklik sizi kendine hayran bırakır. Sahne Zs6 dan sadece bir tık daha dar. Ama arada mid ses farki inanın sahneden cok daha fazla. Eğer 10 20 dolar arası kulaklık arıyorsanız, aramayın. Zsn tüm görkemiyle karşınızda.

    Daha ucuz bir kulaklık isteyen arkadaşlara da ed4 öneririm. Zs6 yi alirkrn yaninda denemk icin atmıştım sepete alt ustu 25 30 lira bisey diye ve gerçekten f/p orani mükemmel. Ed4 un rakibi jbl t110 öyle anlatayım ben size.

    ZSN in rakibi ne derseniz. Shure SE215
    Kardeşim PC'ye takıp oyun performansını da söyler misin? Ses kasma falan değil bildiğin yani doyurucu mu oyunlarda onu merak ediyorum.




  • Hocam isteğiniz üzerine test ettim. Cs go oyuncusuyum ve ses kasılmadığını önden söyleyeyim ;) Film izlemek isterseniz bence gayet güzel is çıkardı ama müzikteki performansı kadar mükemmel diyemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi sarkilarda tizlerde sparkle sorunu yasiyorum. Biraz fazla patliyor tizler. Android için önereceğiniz bir app var mı?

    Onun haricinde ses yuksekligi, temizligi açısından bugune kadar aldığım en f/p kulaklik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık elime ulaştı, yaklaşık 5-6 gündür dinlemekteyim. İlk başta çok fazla kulaklık tecrübem olmadığını belirtmeliyim. Kulaklığı genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim ancak yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi tizler bazen kulağımı tırmalıyor. Dip ses de var.
  • VALLAHA BIKTIM V kullanıcısına yanıt
    ürünü ne yaptınız ?
  • Merhabalar kz kulaklıklar hakkında bilgim yok kablosuz kullanım oluyor mu ? bir ürün yorumunda modülle kullanılıyor demişler modül nasıl temin edebilirim
  • bana karakter olarak cca c10 ve zsn yakın geldi..zsn biraz daha parlıyor, c10 daha gevrek çalıyor. ikisinde de sibilans yok
  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu anlamadım ürün bende kaldı, paramı iade ettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş inceleme mutu07 arkadaşa teşekkür ediyorum.

    Zaten ben de ZSN düşünüyordum üstüne tam geldi.

    Bir alıp denemek istiyorum bakalım yakın zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JRR TOLKIEN kullanıcısına yanıt
    Androidte Poweramp üstüne program tanımıyorum. Gerçekten arayüz ve ses kalitesi on numara. Ekolayzır ayarı da yeterince ayrıntılı. Mutlaka bakın. Normalde ücretli ama malum yerlerden ful sürümüne bakabilirsiniz.

    Ekolayzır ayarına çok olumlu cevap veren bir kulaklık Zsn. Mutlaka ekolayzır ayarı yapın bir de öyle deneyin kulaklığı.

    Dip gürültüsü gelen arkadaşlar ise büyük ihtimalle kaynak sorunu yaşıyor. Kaynaktan çıkan ses temizse cihaz da iyiyse yine ekolayzır ayarlarıyla oynayın. Çünkü bende dip ses gelmemekte. Şöyle bir 50 saat falan burninde bırakın olmazsa yüzde 50 ses gücünde. Faydası olacaktır. White noise ve pink noise sesleri burninde bırakın. Bu dip gürültüsü varsa bile baya bir temizleyecektir.

    Hala dip gürültüsü var ise aliexpresste falan 5 10 dolar arasına satılan 3.5inch dac mevcut. Bunlardan alıp istediğiniz cihazın kulaklık girişine takarsanız tüm gürültü ve hiiiiissss sesleri temizler. Eğer ev tipi ev sinema anfisi veya sağlam bir stereo anfi ile dinleme yaparsanız zaten kendinden filtrelere sahip olduğu için bu cihazlar gram dip gürültüsü gelmeyecektir.


    Herşeyin sonunda bazı arkdaşların kamoanya ile 12 dolara kadar aldığı benim şuana kadar 14 ve 16 dolar arasına 10 adet aldığım eşe dosta kendime bir kulaklık Zsn. Ve tekrar ediyorum bu fiyata başka kulaklığa bakmayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kulaklığın kendimce artı ve eksilerini yazayım siz karar verin;
    -Baslar yetersiz(normalde laptopumda 2+1 ses sistemi var ve başların çok güçlü,belkide bu yüzden yetersiz geldi bana) ve geriden geliyor.
    -Tizler çok yüksek ve mid ve başları bastırıyor.
    -Çok az dip gürültüsü var.

    + Ses çok yüksek.
    +Oyunlarda inanılmaz ses kasılıyor(PUBG'de 3 katlı binanın zemin katındayke çatıdaki adamın yerini çok net anlıyorum,CS GO'da sadece ölüm maçı yaptım gayet iyi ayak sesi aldım).


    Artı mı eksimi bilmiyorum;
    *Deneyen arkadaşlar doğal enstrümanlarda güzel (saz, gitar,vb) ama elektronikte(örnek;BÖ'nün parçaları) iyi olmadığını söyledi.
    *Ekolayzır tepkisi fena değil.

    Son olarak kulaklığın bozuk olduğunu düşünmüyorum.Almak isterseniz aklınızdaki fiyatı yazabilirsiniz.
    Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

    Not: Telefonumu onaylamadığım için özel mesajlara cevap yazamıyormuşum, o yüzden nurdan yazıyorum.

    Not-2: Sorusu olan başka arkadaşlar varsa vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım.

    Not-3: KZ ZSN deneyimimde hüsran yaşadıktan sonra "Ucuz etin yahnisi yavan olur" diyerek bütçemin sınırlarını zorlayarak 1000TL ye çıkardım!

    Not-4: Şaka Şaşa ! Öğrenci adamda ne gezer o kadar para, bütçem 300 TL. Tavsiyeniz varsa çok sevinirim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VALLAHA BIKTIM -- 22 Mart 2019; 14:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İphone 7 de jak-lightning çevirici ile kullanacağım acaba ses kalitesi düşer mi ?
  • Arkadaşlar merhaba, ben de 4 martta sipariş verdim fakat 20 gün geçmesine rağmen hala ülkere giriş yapmadı. Sizde de bu süreç bu kadar fazla sürmüşmüydü acaba?
  • Arkadaşlar kulaklık elime geldi fakat vokal sesler çok düşük? Burn falan yapmam gerekiyor mu? Basslar uygun bana göre ama tiz, vokal çok boğuk gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok farklı ve ters anlamda yorumlar var. acaba neden böyle? biliyorum kişiden kişiye göre değişir ancak burn-in den kaynalabilir mi?

    ya da kulaklık uçlarından? ya da dinlenilen müzik türü ve kalitesi?
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben zsn'yi bluetooth modülü ve ugreen bluetooth transmitter ile optik çıkış üzerinden tv'de kullanıyorum, ancak dip ses ve cızırtı oluyor, optik dac vb bi cihaz alsam faydası olur mu? yada başka önerebileceğiniz birşey var mı? birde bu dac tam olarak ne işe yarıyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.