Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
36.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bugün bir tane sipariş geçtim cyan renkli mikrofonlu olandan. Daha önce yine bu forumda görüp memt x5 aldım. Fakat ilk başta sol kulaklık sonra sağ kulaklık patladı. Sanırım bu nadir de olsa memtlerde görünen klasik bir sorun, Aliexpress'te bazı kişiler aynı sorunu yaşamış. Memt x5' trn memnun kalmıştım. Bunu da konu sahibine güvenerek sipariş geçtim yanında da bir adet ed4 aldım. Gelince hatırlarsam buraya görüşlerimi ve memt x5 ile hatırladığım kadarı ile karşılaştırmasını yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu dip ses olayını çözmek istiyorum. Şimdi bu kulakliklarda dip ses var doğru söylüyorsunuz. Ama bunun nedeni şu. Bu kulaklığın sahnesi geniş olduğu icin size her türlü sesi verebilen bir kulaklik. Ha diyeceksiniz e tum sahnesi geniş kulakliklarda bu olmak zorunda mi? Tabi ki değil ama dip sesi 0 bir iem almak istiyorsaniz 1000 lirayi gözden çıkaracaksınız. O paralara da cikamayacagimiza göre şu dip sese cok takılmayın. Baslara midlere odaklanin. Keyfini çıkarın ne diyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Ed4u ben yaklasik 8 aydır kullaniyorum. Gerçekten o fiyata efsane bu kulaklık. Zsni yaklaşık 1 ay oldu sanirim alali. Bu da fiyatına göre bir efsane :)) Memt X5 kullanmadim bilmiyorum ama ZSN den memnun kalacağınızin garantisini verebilirim. Bunu ath m50x kullanan biri olarak söylüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık elime ulaştı, akşama kullanmaya başlayacağım baya sabırsızım şu anda. Bilgisayar ve iPhone7+ arasında ne kadar güç ve ses farkı olacak göreceğim. Şu anda sadece lightning earpods kullanan birisi olarak çok büyük bir fark bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 27 Mart 2019; 18:5:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 de mikrofonlu kablosuyla 139TLye satılıyor, 3 rengi de var. Şuanki fiyat 85TLye AliExpressten almakla bunun arasında kaldım.


    https://urun.n11.com/kulaklik/kz-zsn-pro-1ba1dd-hibrit-derin-bass-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-P316440091

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devilmaybad

    Kulaklık elime ulaştı, akşama kullanmaya başlayacağım baya sabırsızım şu anda. Bilgisayar ve iPhone7+ arasında ne kadar güç ve ses farkı olacak göreceğim. Şu anda sadece lightning earpods kullanan birisi olarak çok büyük bir fark bekliyorum
    Merakla sizden gelecek yorumu bekliyorum.
    ZSN mi almalıyım, başka model mi kararsız kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c0ke C kullanıcısına yanıt
    Kulaklığa anında bir şeyler yazmak istemedim, daha deneyip ölçüp tartmak istedim. 2 günlük deneyimlerim sonucu;

    Öncelikle fiyatına göre inanılmaz kaliteli bir duruşu ve sesi var. 100-400TL civarına düşündüğünüz zaman alabileceğiniz en mantıklı kulaklık bu. Basslar çok hoş içten gelen derin bir vuruşu var patlak bir bass değil tok ve gürül gürül geliyor, tizler parıl parıl ama rahatsız etmiyor. Aynı şekilde midler de çok temiz. Yapı ve kablo kalitesi de çok başarılı özellikle armatürler çok şık duruyor. Kabloların modüler olması ayrı bir konfor, genelde kulaklıklar jack girişinden temazslık yapmaya başlar ve kullanılmaz hale gelir. Böyle bi durumda direk yeni bi kablo ile değiştirme imkanınız her zaman var, veya direk kablosuz hale de getirebilirsiniz size kalmış.

    Önceki deneyimlerim olan EarPods, Rock Zircon ve JBL C100Si arasından en ucuz 2. seçenek ancak açık ara alınabilecek en iyi kulaklık.




  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Yorumların için çok teşekkür ederim. Herkesin ortak fikri 14$ geçmeyen ve belki de 50$ lık kulakiçi kulaklıklara taş çıkartacak seviyede KZ ZSN.
    Ben de yorumundan sonra almaya tam niyetlenmiştim ki, CCA C10 un bu kulaklığa göre biraz daha önde olduğunu öğrendim ve siparişi verdim. Fiyat olarak 10$ daha pahalı ama almışken iyisi olsun dedim. Gerçi KZ ZSN de alsaydım pişman olmayacağıma emindim, fiyatına göre çok çok iyi bir ses kalitesinde olduğunu herkes söylüyor.
  • Ben de yorumlarınızı merakla bekliyorum CCA hakkında :)

    Biraz da fotoğraf ekleyeyim konuya;


    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 6 Nisan 2019; 19:37:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Hocam resimler ölmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba benim de 11 Mart'da verdiğim siparişim 27 Mart'da elime ulaştı. Aslında farklı bi telefondan yeni kullanıcı kuponu kombosu yapmıştım yemedi Ali daha önce kartımla başka bir hesaptan alışveriş yaptığımdan iptal edildi siparişim 10-15 gün sürdü paranın iadesi.

    Öncelikle alacak arkadaşlar için araştırırken BAGLANTI şu siteye özel Ali'den bir satıcının ürünü $14.5'a düşürdüğünü gördüm ve ordan aldım. Şuan KZ Official'de mikrofonlu $19 gözüküyor arada bi $4.5 var. Dediğim gibi ürün elime ulaştı bi sıkıntı olmadı sadece Çin'de uçağa attıktan sonra kargo takip güncellenmedi kapıma geldiği halde uçakta gözüküyodu kargo takip.

    Bağlantıda aşağıda exclusive coupon yazıyor ordan mikrofonlu ya da mikrofonsuz olarak indirim kodunu alabilirsiniz. Kodu kopyaladıktan sonra yeni bir sekme açılacak biraz bekleyince ekrana bir pop-up gelecek oradan get deal a bastığınızda indirimi yapan satıcının Ali deki dükkanına yönlendirileceksiniz.

    İndirimi nasıl yaptıracağınızda verdiğim linkte biraz daha aşağıda resimlerle çok açık anlatılmış. Renk ve mikrofona göre ürünü seçtikten sonra devam ediyorsunuz. Ödeme yöntemi değiştire basıyorsunuz. Ardından diğer ödemeyi seçiyorsunuz linkte çıkan kodu mesaj kısmına yazıyorsunuz. Sipariş vere bastıktan sonra son aşamada yukardan geri butonuna basıyorsunuz çıkan sipariş iptal edilsin mi sorusuna evet diyorsunuz. Sipariş hesabınızdaki vazgeçilen siparişler kısmına düşüyor. O siparişin içinden kullanıcıya bi de mesaj atın verdiğim siteden geliyorum diye. Saat farkı dolayısıyla bir gün içinde filan fiyatı düzeltiyor satıcı ve ödemeyi yapıyorsunuz kargoya da hızlı veriyor.


    KULAKLIK HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

    Yıllarca Samsung'un telefonlarla birlikte verdiği default kulaklıkları kullandıktan sonra geçen sene ROCK Zircon almıştım ve çok fark hissetmiştim bu geçişte. Zirconum bozulduktan sonra bu başlıktan ve diğer başlıklardan arkadaşlardan aldığım tavsiyeler sonucu ZSN sipariş ettim CCA 10'a şuan ki bütçem yetişmedi ileride onu da deneyebilirim.

    Galaxy S3 ile kullanıyorum kulaklığı bir çok farklı müzik türünü denedim. İşin ustası değilim baştan belirteyim amatörce yorumlayacağım.

    1)Arkadan gelen tıslama sesini çok dert etmiyorum şimdilik sadece telefon+müzik kullanımı için aldım kulaklığı bu tıslama sesi hiçbirşey dinlemiyorken var sadece birşey dinlediğimde gidiyor çok hafif bir parçayı kısık seste bile dinlesem tıslama sesi duymuyorum.

    2)Gerçekten müzik dosyasıda kaliteliyse çok net temiz bir ses veriyor. Tizler iyi falan dediğiniz de bu kısım herhalde.

    3)Bas beni hayal kırıklığına uğrattı Samsung-> Rock Zircon geçişinde Bass konusunda ciddi bir fark vardı Zircon->ZSN geçişinde bu farkı pozitif anlamda yaşayamadığım gibi hatta negatif yönde diyebilirim. Bass'ın ön planda olduğu hareketli parçalarda mesela davullu olsun elektronik altyapılı müziklerde olsun bassdan memnun kalmadım gaza gelemiyorum bum bumlarda :D
    clap ve ziller çok net temiz.

    Kullanan arkadaşlarım durum sizde nasıl acaba , kullandıkça kendini bulma gibi bi durum olur mu?


    4) Ses çok şiddetli telefonumda 15 kademe olması lazım ses seviyesi 10'dan sonra telefon uyarı veriyor bunun üzerinde dinlemeyin uzun süre diye. Ben telefonun kendi kulaklığı ve Zircon ile hep 4-6 arasında dinlerdim ruh halim yüksek ise , hareketli,ritimli parçalarda vs. 8-10'a dayardım. ZSN'de ise slow parçalarda bile seviyeyi 3 ten yukarı geçirmedim daha. 3'te bile bi 10 dakikadan sonra rahatsız ediyor beni tabi çok kişisel bir durum.

    6) Kablo iki kısımdan oluşmakta sağ ve solun ayrıldığı üst kısımdaki kabloyu beğenmedim çok ince geldi ben bozarsam ilk burdan bozarım keşke alt kısım gibi o kadar kalın olmasa bile güven verseydi. Neyseki kabloyu değiştirebiliyoruz önemli olan asıl kulaklıklara ve kablo girişlerine birşey olmaz umarım.

    Devilmaybad hocam benim Zircon bozuldu Zircon'u hala kullanabiliyorsan bass konusunda bi karşılaştırma yapabilir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 1 Nisan 2019; 20:57:52 >




  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Yeniledim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    Zirconda mid ve tizleri boğan türden aşırı yapay bir bass vardı, bunda ise ciddi anlamda “punch” etkisi yaratan vurucu bir bass var, eğer düzgün bir amfi ile bilgisayardan dinleme imkanınız varsa kesinlikle farkı hissedersiniz. Kulaklığın iyiliği sizin onu yürütebildiğiniz kadardır. Maalesef çoğu telefon yeterli değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZSN Pro çıkmış yeni. Dört sürücüye çıkarılmış sürücü sayısı.
  • Benimde kulaklık elime ulaştı. Ses şiddeti gayet iyi. Şarkılarda daha önce duymadığım detayları duymak insanı mutlu ediyor. Ses açıklığı ve frekans aralığı yeterli. Memt x5 e göre mid ve tiz konusunda kesinlikle açık ara önde. Bassda sadece 1 tık daha iyi geldi. Bazı cihazlarda dip ses olarak bir tıslama var.( s3 minide mesela) bu sanırım kulaklıktan değilde dinlediğim cihazdan kaynaklanıyor. Dinlediğim 4 cihazdan birinde boyle oldu. Son olarak cihazın sağ ve sol kulaklıkları ayırt etmeye yarayan R L yazısı kablonun kulaklığa bağlanan bölümünde benim gibi arayanlara duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar n11den zsn sipariş verdim gearbestte baktıgımda ise zsn pro versiyonu olduğunu gördüm aralarında çok fark varmıdır? Çok fark varsa siparişimi iptal edeceğim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devilmaybad

    Kulaklığa anında bir şeyler yazmak istemedim, daha deneyip ölçüp tartmak istedim. 2 günlük deneyimlerim sonucu;

    Öncelikle fiyatına göre inanılmaz kaliteli bir duruşu ve sesi var. 100-400TL civarına düşündüğünüz zaman alabileceğiniz en mantıklı kulaklık bu. Basslar çok hoş içten gelen derin bir vuruşu var patlak bir bass değil tok ve gürül gürül geliyor, tizler parıl parıl ama rahatsız etmiyor. Aynı şekilde midler de çok temiz. Yapı ve kablo kalitesi de çok başarılı özellikle armatürler çok şık duruyor. Kabloların modüler olması ayrı bir konfor, genelde kulaklıklar jack girişinden temazslık yapmaya başlar ve kullanılmaz hale gelir. Böyle bi durumda direk yeni bi kablo ile değiştirme imkanınız her zaman var, veya direk kablosuz hale de getirebilirsiniz size kalmış.

    Önceki deneyimlerim olan EarPods, Rock Zircon ve JBL C100Si arasından en ucuz 2. seçenek ancak açık ara alınabilecek en iyi kulaklık.
    Merhaba hocam öncelikle KZ ZNS PRO .modelini alıcağım ZSN'nin bir tık yenilenmiş ürünü ama ZSN'YE göre yorum yaparsınız çok iyi olur.

    Bakın öncelikle insanlar eq ayarı yapmadan direk telefonları ile dinlliyorlar bu yanlış çoğu telefonda hi-fi chipset vs yok istenilen ses yüksekliği kalite alamıyorlar..ben mesela LG G7 kullanmama rağmen hi-fi res chipset olmasına rağmen telefonda ,mevcut HP pavilion DV6 6020ST beats audio destekli hoparlör VE yazılımı olan laptopum ve + fx sound enhancer yazılımı ileki bu program efsane resmen bir amfi sesler inanılmaz oluyor bilirsiniz zati bu programsız müzik vs dinleyemiyorum pc de harika sesler alıyorum..kullananlarda öyle alıştınızmı onsuz olmuyor...

    Bozulan kulaklılığım (AUDİO TECHNİCA CKS=770IS) modeli bass head çok memnundum ama 1,5 sene sonunda kayıp ettim bende teknosadan f/p kulaklığı sizinde kullandığnız jbl c100sı modeli aldım ..

    Şimdi sorum şu: KZ ZSN'jbl c100ı'den bass olarak dahamı iyi ,ya jbl iyi evet tizler midler güzel ama sahnesi orta ama basslarda yüksek seste bozulma oluyor patlak gibi, derinden değil gibi..genede fena değil, şimdi jbl modele göre KZ ZNS nasıldır hemmen geçicem siparişi..bknz:
    https://tr.aliexpress.com/item/KZ-ZSN-PRO-1BA-1DD-Hibrid-Kulak-Kulakl-k-Monit-r-Ko-u-Spor-Kulakl-k/32993864853.html?spm=a2g10.search0104.3.81.24bf5c86ykF0KW&transAbTest=ae803_4&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_3_10065_10068_10890_319_10546_10059_10884_317_10548_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_pvid=70e8a5fd-ec6e-4886-9c9a-7815291a81ee&algo_expid=70e8a5fd-ec6e-4886-9c9a-7815291a81ee-9




  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    ZSN ile C100 karşılaştırılamaz bile

    Tabii ki ZSN.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.