Şimdi Ara

Kyk da gece uyuma sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
18.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oda arkadaslarin genel anlamda sikintiliysa oda degistirirsinki cogunlugu oypr. biz allahtan tip okuyoz diye tipcilari ayni odaya almislardida rahat etmistik. ilk gunden itibaren agirligini koyucaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günden çizginizi koyun. Karşında çocuk yok. Saygılı olmayı öğrensinler. Taviz verirseniz tepenize çıkıyorlar. Ben kaldığım odada 1.5 sene sıkıntı olmadı. 12de genelde ışıklar söner uyulurdu. Baktın olmadı kavga seviyesine geldinşz odanı değiştir. Kyk da şikayetleri takan yok

Orijinalden alıntı: Slifer45

hocam bi an şüpheye düştüm resimlere baktım ama sanırım kaldırmışlar. Şu işaretlediğim yerde TV vardı. sonra internette aradım haber var her odada tv diye :)

Hocam Mimar Sinan'dan buraya geçmem lazım benim ya torpilsiz falan imkanı yok mudur

• işte kykdaki nefret ettiğim insa tipide gelmiş sabah 8:30 lab dersim var 3 saat ayakta duracam yurtda uzak 7 gibi kalkmam lazım bu gerzekler saat 3 de batak oynuyor birdee müzik açmışlar kendi sesleri yetmiyor gibi . ya kerdeşseniz bile az uzakta kardeş olun niye milleti rahatsız ediyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bizim yurtta 12 den sonra ışık kapanırdı bazen 11 de kapanırdı bazen herkes bilgisayarla uğraştığı için 1 de kapanırdı anlayış vardı ama yan odalar falan dehşetül vahşetti resmen gece 3 de tuvalete kalkıyorum adamların lambaları yanık içerden halay sesi geliyor. Koridorda en iyi oda bizim odaydı ama buna rağmen ben okuldan gelip uyuyorudum öğlen 4 gibi arkadaş direk gitarıyla uykumun içine şeyapıyordu bende 15 dakka uykuyla ruh gibi geziyordum uyumaya izin vermiyordu bir şeyde diyemiyorsun . Hatta bizim odadan birisi karşı odadaymış ışık yüzünden çok büyük kavga çıkmış bizim odaya geçmiş. Gözlemlerime göre böyle sorunlu odaların oranı %50-%75 arasında değişiyor sadece bizim koridoru baz alarak söylüyorum (10-12 oda) ama gerçek oran nedir bilemem

Orijinalden alıntı: There and Back Again

3m 1100 kulak tıkacı. tak yat 0 ses. bir de göz bandı. prensesler gibi uyursun
    Konuyla alakasız benim de komşularım çok gürültü ediyor. Sabah işe gideceğim ama akşamları uyuyamıyorum gün boyu çok kötü oluyorum. Şahıslarla konuştum ama durum değişmedi. Bu önerdiğin kulak tıpaları etkili midir?

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Erkek yurdunda yaşamak bi insanın tecrübe edebileceği en boktan şeylerden biri. Her şeye hazırlıklı olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konuyla alakasız benim de komşularım çok gürültü ediyor. Sabah işe gideceğim ama akşamları uyuyamıyorum gün boyu çok kötü oluyorum. Şahıslarla konuştum ama durum değişmedi. Bu önerdiğin kulak tıpaları etkili midir?

Alıntıları Göster
    hocam al ama bagimlilik yapiyor bebek gibi uyuttugu icin

• Beyler öncelikle daha önce hiç kyk vs deneyimim olmadı ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim arsız insanlar ülkemizde maalesef çok var bunun önüne geçmek için tek şart sizde arsız olucaksınız maalesef olmasanız bile kendinizi ezdirmemek için çirkeflik yapın o zaman seslerini kesersiniz tecrübeyle sabittir.
  • ankaradayım...boğaziçini yazmayı düşünüyordum...gözüm korktu şimdi yazılanları görünce...acaba bir daha mı düşünsem...terasa balkonu olan odamı bırakıp buralara gitmek ne derece bi manyaklık olur acaba...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalabalıktan kurtulayım derken aparta çıkıp yandakilerin her gece ah ohunu çekme hatasına düşme.

Orijinalden alıntı: yuhyiv7

ankaradayım...boğaziçini yazmayı düşünüyordum...gözüm korktu şimdi yazılanları görünce...acaba bir daha mı düşünsem...terasa balkonu olan odamı bırakıp buralara gitmek ne derece bi manyaklık olur acaba...

Hocam böyle düşünmek yanlış. Hayatın her türlü zorluğu var bir şekilde alışılıyor. Önemli olan hayallerin kariyerin. Başarılı olmak için konfor alanınızın dışına çıkın derler. Zaten ankaradan boğaziçine gidiyorsan en kötü yurt bile cennet gelir sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    haklısınız...bi kaç arkadaşım da yazmayı düşünüyordu...eğer hepimize gelirse zaten eve aparta falan çıkarız...

Orijinalden alıntı: Proprietor

işte kykdaki nefret ettiğim insa tipide gelmiş sabah 8:30 lab dersim var 3 saat ayakta duracam yurtda uzak 7 gibi kalkmam lazım bu gerzekler saat 3 de batak oynuyor birdee müzik açmışlar kendi sesleri yetmiyor gibi . ya kerdeşseniz bile az uzakta kardeş olun niye milleti rahatsız ediyorsunuz
    salak mısın sığır mısın ? yurdun bina yapısı hakkında hiç bir bilgin olmadan boş boş konuşuyorsun 1970 model yurtlarınızla benim kaldığım 2014 yapımı duvarları ses izolasyonlu siteden dönme yurtla bir mi tutuyorsun?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.