Şimdi Ara

Kyk da gece uyuma sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
18.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim insan tipidir hocam. Bu insandan zarar gelmez. Ben de böyleyimdir ve hep böyle olmaya çalışırım. Önce o sonra ben derim. Ben dayanabilirim ama o dayanamaz düşüncesiyle davranırım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: 3 farklı yurtta kaldım hepsinde sorun yaşadım kısaca anlatayım.
    1. AÖS 4 kişilik odalar Türkiyenin en eski yurduydu. odada okula gitmeyen 2 dallama gece pes açar böğüre böğüre sabaha kadar pes oynarlardı. sonra odadan çıkıp başka odaya geçtim.

2. Maçka öğrenci yurdu. Aös yıkıldıktan sonra bizi oraya naklettiler. odalar yetersiz diye kütüphaneleri oda yaptırlar ve 1 odada 6 kişi kalıyorduk. aslında kalan 5 kişiden sadece 1 kişi sorunluydu. eleman tıp okuyor kendisi çok çalışması için erken kalkması gerekiyordu. ve ben kalkıyosam siz de kalkacaksınız deyip bilerek alarmı kapatmazdı. hep kavga ederdik sonra kaydımı FSM ye aldırmıştım.

3. FSM 3 kişilik yarı özel yurt. içerde tv buz dolabı falan her odada duş tuvalet. dedim oh sonunda rahata kavuşacam sanırım. ama hiç öyle birşey olmadı. gece vakti tangur tungur odaya girmeler. diğer odalardan bağırışlar. koridorda koşmalar. gece vakti duşa girmeler. artık eve çıkma zamanı gelmişti. sınıftan bir arkadaşımla ev arkadaşı arayan bir kişinin yanına girdik.

Gerçekten kendi odanda tek yatmanın rahatlığı hiçbir yurtta alamazsınız. yurtta tek te kalsanız o diğer odadaki bağırışlar yine sizi rahatsız edecektir. çıkabildiğiniz en kısa zamanda eve çıkın.

edit 2: Bu da AÖS'e özel şarkı. resimlerden yurdu biraz görebilirsiniz :) AÖS herşeye rağmen efsanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer45 -- 7 Ağustos 2018; 9:30:29 >

• Şans beyler. Kulak tikaci uyku hapi falan da fayda etmez. Insallah iyi oda arkadaslarina denk gelirsiniz de sorunlariniz kalmaz ama uykunuzun bolunmesine alisin simdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef çok fazla,geceden sabaha bilgisayarda küfrederek oyun oynayanını mı saat 1'de oda arkadaşı yatarken bağırarak telefonda konuşanını mı sayayım?İşin ilginci ne biliyor musun sen bu karakter yoksunlarını uyarmaya utanıyorsun onlar yaptıkları davranıştan utanmıyor.Hayır uyarmakta manasız geliyor,nasıl uyaracaksın,terbiye kurallarını baştan öğreterek mi,insanlık nedir oradan başlayarak mı?Uyarınca da genelde bir şey değişmiyor ki,eşek gene eşek.Yan odalarda anıran,çığlık atanları saymıyorum bile.Kendinde yaşamışsın ışık konusunu,temizliği de var elbette.Çok fazla şımarık,bencil insanlar var.Adamlar(!) kendilerinden başka kimseyi umursamıyorlar pardon kızlar var,onlara kendilerini beğendirmeliler,her b.ku yerler bunun için :))Bu sene imkanımız el verirse eve çıkmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmsBlue16 -- 7 Ağustos 2018; 9:47:46 >

KYK’da odanda bir Etiyopyali olacak zaman farkindan dolayi gece yarisi annesiyle kocaman tabletiyle skype’tan o igrenc ses tonuyla hönküre hönküre konusacak.

Kyk pismanliktir ama iyi tecrubedir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam caat yurduna falan mı gitsek

Hocam psikopat mısın o kadar değer verdiğin şeyi götüreceksin? Yurtlarda tabiki hırsızlık olur, gerçi benim dolabımda hiç kilit olmamasına rağmen bir şeyim gitmedi ama dolaptaki kilidi kırıp saç kurutma makinesini kıran zevkine manyaklar vardı. Kavga ettiğim bir zihinsel engelli beni hırsızlıkla suçlayıp iftira atmıştı. Yine acı dolu anılarım depreşti

Bilmiyorum valla hocam daha çıkmadı etmedi ama okudukça götürmemeye karar verdim gibi. Hayır, kullanıyorum da ben bunları.

Hocam yazdığınız her şeye katılıyorum. Belki üniversitede daha düzgün insanlar vardır diye sormuştum ama boşunaymış. Nasıl böyle bir karaktere sahip olabiliyorlar anlamıyorum, insan hiç mi yanındaki insanı düşünmez. Saygı bilmez. Nasıl bir aile ortamında yetişiyorlar acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

not:odaya ilk gittiginizde kendinizi ezdirmeyin, rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin yoksa sonradan tepenize cikar vurdumduymaz olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

ben bu yüzden zamanında eve çıkmıştım. hey gidi günler hey. hayatta tek dayanamadığım nokta gece vakti uyandırılmak. 1-2 ay dayanıp arkadaş bulup çıkmıştım.

Edit: 3 farklı yurtta kaldım hepsinde sorun yaşadım kısaca anlatayım.
    1. AÖS 4 kişilik odalar Türkiyenin en eski yurduydu. odada okula gitmeyen 2 dallama gece pes açar böğüre böğüre sabaha kadar pes oynarlardı. sonra odadan çıkıp başka odaya geçtim.

2. Maçka öğrenci yurdu. Aös yıkıldıktan sonra bizi oraya naklettiler. odalar yetersiz diye kütüphaneleri oda yaptırlar ve 1 odada 6 kişi kalıyorduk. aslında kalan 5 kişiden sadece 1 kişi sorunluydu. eleman tıp okuyor kendisi çok çalışması için erken kalkması gerekiyordu. ve ben kalkıyosam siz de kalkacaksınız deyip bilerek alarmı kapatmazdı. hep kavga ederdik sonra kaydımı FSM ye aldırmıştım.

3. FSM 3 kişilik yarı özel yurt. içerde tv buz dolabı falan her odada duş tuvalet. dedim oh sonunda rahata kavuşacam sanırım. ama hiç öyle birşey olmadı. gece vakti tangur tungur odaya girmeler. diğer odalardan bağırışlar. koridorda koşmalar. gece vakti duşa girmeler. artık eve çıkma zamanı gelmişti. sınıftan bir arkadaşımla ev arkadaşı arayan bir kişinin yanına girdik.

Gerçekten kendi odanda tek yatmanın rahatlığı hiçbir yurtta alamazsınız. yurtta tek te kalsanız o diğer odadaki bağırışlar yine sizi rahatsız edecektir. çıkabildiğiniz en kısa zamanda eve çıkın.

edit 2: Bu da AÖS'e özel şarkı. resimlerden yurdu biraz görebilirsiniz :) AÖS herşeye rağmen efsanedir.

fsm de tv mi var

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    aynı fsm den mi bahsediyoruz :) yıldızın içindeki yurdu diyorum :)

aynı fsm den mi bahsediyoruz :) yıldızın içindeki yurdu diyorum :)
    tamam esenlerdeki iste

• Guvenlige soylersin 1. Uyari 2. Tutanak 3. De yurttan atiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kyk da gece uyuma sorunu
    Kyk da gece uyuma sorunu
    Kyk da gece uyuma sorunu

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    bi yemekhanede var

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    işte eskiden odada da vardı.
    edit: ben 2012 de kaldım orda şimdi baktım da siz 2016 da başlamışsınız sanırım. o nedenle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer45 -- 7 Ağustos 2018; 15:39:23 >

işte eskiden odada da vardı.
    edit: ben 2012 de kaldım orda şimdi baktım da siz 2016 da başlamışsınız sanırım. o nedenle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.