Şimdi Ara

Kyk da gece uyuma sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
18.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kyk.hakkinda sorularinizi bekliyorum 3 yildir.kyk dayim ilk senemde 3 kisilik odada iki pis insan ile kaldim. Kavga ettim odami degistirttim . Ilk senemin 2. Baharinda 2 kisilik odaya gectim oda arkadasim cok iyi ve saygili temizdi .

2. Senemde odama kokan igrenc bir yaratik geldi arkadaslarim odama gelince disari kaciyolsrdi onun pis kokusundan cam acik yatip zature oldum camasir yikamaz yikasada islak dolaba atardi oyle.bir.pislikti .

3. Yilimda tek.kisilik odadaydim tek sorun kolidorda konusanlar oldu onada pek takmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: redwolf0

Ben özel yurtta kaldim 2 kişilik odada çok hassasım bu konuda en ufak seste uyuyamam o dediğin kulak tikaçlarından cok kullandım yanimdaki gece 2 de yatiyordu birden onca uyariya rağmen o bildirim sesi geliyordu aniden çocuğu kesme noktasına gelmiştim

Telefondan gelen o gece işık seviyesini bile düşürürdum ondaki genede rahatsiz olurdum :) verdiğim parada tonla dedim bu olmaz 1+0 ev tuttum hayata döndüm yinede apartmanda bile gülürtü olunca bıcakla koridora cıkmisligim vardir

Alıntıları Göster
    bir gün dişli birisine denk gelebilirsiniz bu kadar fevri olmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 9 Ağustos 2018; 16:3:50 >

- Mark Twain

• her turlu pislige hazir ol, tabi sansina iyi insanlara da denk grlebilirsin. Kulak tikaci bir cozum degil sabah alarm olmadan kalkamiyorsan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay falan kyk yurdunda kalmıştım. Sabah 8de dersim vardı. 11 gibi yatardım 7de kalkardım. Saat 1 gibi karaktersiz bir tanesi müzik açardı hem de 2+1 sistem sokmuş onunla... Saat 2-3 gibi diğer bir şerefsiz sigara içerdi deli gibi gece sigara kokusuyla uyanırdım. Diğer bir yüzsüz de laptopa mekanik klavye bağlar sabaha kadar wow oynardı takır tukur. Kyk'ya giden gençlere Allah kolaylık versin, peygamber sabrınız olması lazım böyle hayvanlarla kalabilmek için.
    Bu tamamen oda arkadaşlarına bağlı benim oda arkadaşlarım da benim eşyalarımı kullanıyor ancak gelip bana soruyor, kafa dengi adamlara denk gelirseniz emin olun yurttan ayrılmak bile istemezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şans hocam.

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları
  • Gece 2de yan odadakiler gitar çalıyordu

• Konu sahibi bir kaç ay sonra konuya güncelleme getir beni de etiketle olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• There and Back Again T kullanıcısına yanıt
    ben dd yurttayım aynen arkadaşın dediğine katılıyorum kulak tıkacı kesin çözüm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.