Şimdi Ara

Kyk da gece uyuma sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
18.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ribas0

Keske soyledikleri gibi olsa.

KYK’da odanda bir Etiyopyali olacak zaman farkindan dolayi gece yarisi annesiyle kocaman tabletiyle skype’tan o igrenc ses tonuyla hönküre hönküre konusacak.

Kyk pismanliktir ama iyi tecrubedir :)
    Hocam bnm bir tanidikin odada o etiyopyali tipci var ayni dedigin gibi ders çalışmaz , mok mok konuşur , uyutmaz

İlk başlarda böyleymiş demiş olmaz bu 2 kişi bunu odada

biraz baskı yapinca bu tirsmiş bidaha yapmamiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cewoke4444

kardeşim bizim yurtta 12 den sonra ışık kapanırdı bazen 11 de kapanırdı bazen herkes bilgisayarla uğraştığı için 1 de kapanırdı anlayış vardı ama yan odalar falan dehşetül vahşetti resmen gece 3 de tuvalete kalkıyorum adamların lambaları yanık içerden halay sesi geliyor. Koridorda en iyi oda bizim odaydı ama buna rağmen ben okuldan gelip uyuyorudum öğlen 4 gibi arkadaş direk gitarıyla uykumun içine şeyapıyordu bende 15 dakka uykuyla ruh gibi geziyordum uyumaya izin vermiyordu bir şeyde diyemiyorsun . Hatta bizim odadan birisi karşı odadaymış ışık yüzünden çok büyük kavga çıkmış bizim odaya geçmiş. Gözlemlerime göre böyle sorunlu odaların oranı %50-%75 arasında değişiyor sadece bizim koridoru baz alarak söylüyorum (10-12 oda) ama gerçek oran nedir bilemem
    Dostum kusura bakma alıntiliyorumda çok fena dejavu olsum sen pc müh mi okuyorsun ? Bizim yan odada size benzer tipler vardi.

• 2 ay kyk'ya, 1 ay özel yurda katlandım, Allah bir daha yurda düşüreceğine ceza-evine düşürsün direk en azından farklılık olur.

Sokağa gider ot toplar yerim yine ev yine ev ! Evin rahatlığı üstelik tek kişiyseniz, ufak bir 1+0 1+1 varya üffffffffff cennet.

Yurt günlerini hatırladım tüylerim diken diken oldu gene.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ben de en ufak sese uyanan bir insandım. geçenlerde 3m 1100 5 çift aldım + 3m 1271 aldım, şuan kapım açık rahat bir şekilde uyuyorum gürültüye rağmen. Mükemmel bir icat. 3m 1100'ler tek seferlik deniliyor ancak ben çoklu kullanıyorum, kirletmediğin sürece bir sıkıntı yok bence. göz bandı da aldım hatta ama benim gibi nefes almakla ilgili sıkıntıların ( burun eğriliği vs. ) varsa kullanamıyorsun, zaten %50 hava alıyorum bantla %20 lere düşüyor, kullanmıyorum.
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne yalan söyliyeyim zamanında ben torpille geçmiştim. Şimdi nasıl bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gece 3'te dahi yan odaların ikisi de insanlık dışı ses yapmayı başarıyordu, sabahları da 7'den itibaren saç kurutma makinesi sesi vb olabiliyor. Şikayet etmek hiçbir işe yaramıyor en fazla odanı değiştirirsin ama aşağı yukarı tüm yurt aynı.

KYK pişmanlıktır.
    @Dikten inen dikme
    Geçen sene 6 ay kadar nakil bekledim çıkmadı YTÜ'de değilsen imkansız gibi bir şey eğer oradaysan 3 aya yakın sürede çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 8 Ağustos 2018; 9:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Bu ülkede herkesin psikolojisi sorunlu koridorda son ses bağırsa bıçakla kovalarım

Alıntıları Göster
    keşke bana denk gelseydin de temiz bi dövseydim seni

o zaman mışıl mışıl uyumayı, aslan kesilmemeyi görürdün

• yaş oldu 44... sabah sabah anılarımı depreştirdiniz Bizde bi arkadaş vardı uykusu çok ağır olan, saati kurduktan sonra dolabına koyup kilitlerdi.sabah herkes uyanır ve hışımla kalkıp onu zorla UYANDIRIRDIK ... O da kalkıp dolabı açar saatin alarmını kapatırdı. Konuyla alakasız ama anlatmadan geçemeyeceğim... bizim yan odada bi ara çok ağır bi koku çıktı ortaya arkadaşlar ne yaptılarsa kokuyu gideremediler.24 saat pencere açıktı , ciflerle her yeri yıkayıp sildiler ama bir türlü koku gitmedi.Artık odayı terketme durumuna gelmişken arkadaş yere düşürdüğü bir şeyi almak için eğilmiş ranzalardan birinin en dip köşesinde küçük bir kutu görmüş o ne diye alıp içini bir açmış ki...kutudan kurtlanmış insan dışkısı çıkmış.Şaka işte diyemeyeceğim bir durum ama tıpçı bloklarında böyle şeyler oluyordu ve biz de gülüp geçerdik.

• Ilk oda arkadaşlarım cok iyiydi 2 gün sonra iki dallama ile aynı odaya koydular benim okan yatağı sahiplenir , sabaha kadar bağıra bağıra lol oynar yönetime gittim bişey yapamayız heryer dolu bekle boşalsın dediler 2 gün sonra dilekce mi verdim çıktım

Ama en büyük etken oda değil de şartların bana uymuyor oluşu idi . Ders 9 da bitiyor yurt 11 de son giriş e arada bana zaman yok az oturup konuşalım biseyler yapalım gezelim , üstüne yemekleri mideme pek yaramadı . Kötü demiyorum sadece bana göre degillerdi .

• sen sığır mısın kardeş? ben 2017 yapımı yurtta kaldım ismi doğan aslanbey git araştır
    bilip bilmedende millete hakaret etme
  • lisendeki gibi olacağını garanti ederim odandakiler çok düzgün insanlar değilse.
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha bu bizim oda mı yoksa ben çocuğa mobbing uygulamıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanındakilere bağlı, yanındakiler boş beleş tiplerse sabaha kadar uyumazlar ikinci öğretimlerde uyumaz

bide kulaklık kullanmayan öküzler var sürekli uyarırsın

• 2 ay kaldım kavga gürültü 3 oda değiştirdim baktım olcak gibi değil biraz uzakta olsa 1+1 eve çıkmıştım , ev gibisi yok. Tabi aynı sorunu askere gidince 15 kişiyle aynı anda yaşamakda var ve ona çözüm yok. Nerde çokluk orda bokluk.
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 16:23:16 >
  • Bear gryls ile insan KYK'ya karşı bölümünü izlemelesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

3m 1100 kulak tıkacı. tak yat 0 ses. bir de göz bandı. prensesler gibi uyursun
    Bunlar üstüne yatınca rahatsız ediyor. Kulağın şeklini alan silikon tıkaçlar var. Hem sesi daha fazla kesiyor hem de üstüne yatabilirsiniz. Eczanelerde falan bulunabiliyor.

https://urun.n11.com/diger/gm-silikon-kulak-tikaci-4lu-P83066003
  • eekrcl E kullanıcısına yanıt
    hayır rastgele veriyolar, ilden ile değişme ihtimalide var

farklı fakülteler olması daha iyi ama, myo felan gelmediği sürece

• Artık sokaklar bile KYK yurtlarına döndü.

Gece 12 den önce uyumak zor, sabah işe giden olur diye düşünen yok. Gece 11-12 ye kadar kahkahalar gülüşler devam ediyor, sokaklarda.
    Bu dediğim bide site içerisinde olan bir şey, mahalle yerleri daha beterdir.
    Çocuklarına göz kulak olamaz böyle bireyler, zaten çocuğu bile gece yarısı gündüz vakti gibi oyun oynuyor, halbuki o çocuğun 10 yada en geç 11 de uyuması gerekiyor.
    Böyleleri çocuklarına söz dahi geçiremez ve çocuklar ailelere karşı aşırı direnç gösterebilirler.

Ne yazık ki toplumda görgüsüz ve anlayışsız kesimde bir artış var.
    Bu tarz kişiler ile konuşsanız çözüm değil, kavga etseniz yine çözüm değil. (Denendi ve onaylandı... )

Bu noktaya getirende bizleriz elbette. Başkasını suçlamak çok kolay olsa gerek herkes bunu yapa yapa, durum şuan bu vaziyette.
    Umarım bir gün çekirdek yapı düzelir diyelim ama Popüler kültür malesef...

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tıpdasınız ? Sizce Erzurum mu Trabzon mu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.