Şimdi Ara

Kyk da gece uyuma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
18.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen muhtemelen bütün sorunları 2.öğretimler çıkartıyordur. Dersleri erken olmadığı için geç yatmaları ses yapmaları muhtemel.
  • Hocam lisede yurtta kaldım bahsettiğiniz düşünceli insan benim. Elektrik gittiğinde battaniyelerle sarılıp uyuduğum bir arkadaşım vardı. Hocam o eleman daha sonra ranzada Üst katta susun diye uyarıda bulunduk diye üst katta tepinen birine dönüşmüştü. Yurtta kalırken, okuldayken dostlarım var yalnız değilim diye kendimi kandırıyordum sanırım. Yaz tatili geldi geçmişe bakınca insanlara karşı bir nefretim var artık. Herkes bencil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-3EBADE74A

Hocam lisede yurtta kaldım bahsettiğiniz düşünceli insan benim. Elektrik gittiğinde battaniyelerle sarılıp uyuduğum bir arkadaşım vardı. Hocam o eleman daha sonra ranzada Üst katta susun diye uyarıda bulunduk diye üst katta tepinen birine dönüşmüştü. Yurtta kalırken, okuldayken dostlarım var yalnız değilim diye kendimi kandırıyordum sanırım. Yaz tatili geldi geçmişe bakınca insanlara karşı bir nefretim var artık. Herkes bencil
    emin ol üniversite yurdu o kadar olmuyor. hatta yeri geliyor oda arkadaşını bırak yan odadaki elemanla bile arkadaş olup (bu arada oda arkadaşların sana yeni bir kardeşde olabiliyor uyarırım ) gece 3 4 e kadar takılıp batak oynadığımızı beraber doğum günleri kutladığımızı bilirim. Dedemin ölüm haberini gece 2 de aldığımda tüm dairedeki 9 kişininde kalkıp yanıma gelip nasıl destek çıktığınıda bilirim. KYK bambaşka bi yer (benim yurdum için bunlar geçerli) gayette iyi anlaşıyoruz

• genelde şöyle oluyor diyelim ben ve iki arkadaşım birinci sınıfta aynı odaya çıktık aynı bölümde biz aynı anda mezun olacağımız için bir oda tamamen boşalıyor dilekçe verip arkadaşların ile çıkma olayı böyle oluyor yeni gelenler de bazen üst dönemlerin yanına bazen yeni gelenlere denk gelebiliyor ayrıca başkasıyla bire bir de değiştirebilirsin dönem içinde ama arkadaşların ile aynı odaya çıkma olayı dediğim sebeplerden dolayı sene sonunda oluyor
    Yaşarken her şey mükemmel, şuansa her şey bomboş. yazmayı seven bir insanım. Günlüğüme tanıdığım için şükrettiğim yazılar yazdığım insanlar bitti. İsnnaalr çok vefasızlar hocam. Yapılan iyilikleri hemen silebiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 7 Ağustos 2018; 2:2:50 >
    Anladım hocam. Trakya tıp düşünüyorum 8 kişilik odaları varmış, acıların insanı olucam artık. Lise biterken yurt yüzünden bir sürü hayat dersi öğrendim diyordum, önümüzde daha ne ekşınlar olacak. Nirvanaya falan varırım artık sabırdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubirihbardir

Psikolojik tedavi al çünkü bu anlattıkların hastalık belirtisi.
    Bu ülkede herkesin psikolojisi sorunlu koridorda son ses bağırsa bıçakla kovalarım

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Umarım uslanmaz bir yalancısındır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bfc1928 kullanıcısına yanıt
    Diş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam inşallah benim gibi ince düşünceli insanlar vardır. ben eşyalarımın kullanılmasından aşırı rahatsız olurum. kardeşim bile kullanmaz. kalem koleksiyonu yapıyorum. hemen hemen 1000TL'lik değeri var şu an. övünmek için söylemiyorum benim için manevi değerini anlatamayacağım için maddiyat olarak anlatmak istedim. bunları götüreceğim falan umarım salak salak insanların zarar vermesi çalmasına maruz kalmam. şimdi biri başka bir şey istesin para istesin paylaşırım her şeyimi ama bazı eşyalarımı paylaşamam. saat, kalem, pc, kıyafet. umarım saygısız cins insanlar olmaz. umarım ilk günden çömeziz diye kullanmazlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.