|
Bildirim
|
şu ikinci eli kötü diyenler yüzünden sevmediğiniz saçma sapan araçlara 70-80 vermediğinize sevindim
forumda öyle bir hava var ki herkes polo golf bazzat almak zorunda yoksa para pul oldu çöpe gitti şimdiden 15 bin değeri düştü ula düşecek tabi ikinci el adı üstünde siz gidin milletin eşşek niyetine yıllarca kanırttığı araçlara sıfırından daha fazla para vermeye devam edin size de hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler |
A airarmada demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Kullandığım araç 308 allure 2 senesini doldurmak üzere şuan 37bin km'de, dökülen hiçbir tarafı yok. Fransızlara önyargı ile bakan ben, şuan iyi ki almışım diyorum. Yorum yapmış olmak için yorum yazıyorsunuz...Bu aracı kaç saat kullandınız? Edit: @dentul hayırlı olsun... |
gayet isabetli ve güzel bir tercih olmuş. parasını, ucuzluğunu filan geçtim araç günümüzün çağdaş modern çizgilerini fazlasıyla yansıtıyor.
öyle firmalar varki 10 senedir aynı aracın farlarını stoplarını aynalarını değiştirip yeni kasa araç diye piyasaya sürüyorlar. pejo ise son derece cesur adımlarla araçlarında ciddi değişiklikler yapan bir firma. özellikle 3008 harika bir araç olmuş. ne yazıkki ülkemizde pejo hakettiği ilgiyi göremiyor. birçok insan aylarca sıra bekleyip ve onca para verip buzdolabı gibi 4 köşe bir araç alıyor. |
Forumu fırsat buldukça takip ettiğimden ve kafama daha önce de yatmış olan 308 fikrini,özellikle de fiyat denkleminden ötürü benimsedim.Daha da önemlisi B sınıfı dizel dsg(çift kavrama ve 308 deki aisin şanzıman gibi tam otomatik bile değil)Polo comfortline bile.85.400 tl olduğu yerde,308'in ne kadar isabetli bir seçim olacabileceğini düşündüm sadece.
|
Hayırlı olsun o fiyata alınacak en mantıklı araba alınmış.
308 gayet güzel bir araç bakmayın siz o araba cahillerine bir halttan anladığını sananlara |
airarmadanın huyudur arabaları kötülemek çok aldırmayın derim.
yoksa sizin de konunuz 55-60 sayfaya ulaşır. forumda başkalarının arabalarını sövmekten cemkirmekten zevk alan bunuda marifet sanan bir grup üye var. hayırlı olsun de geç sen mi verdin parasını? kafana dayayıp sende al diyen mi var? ama olmaz 2 kelam arabaya sövmezlerse rahat edemezler. arkadaşa hayırlı olsun; 308 gayet güzel bir araç. hayırlı günler. |
O zaman şöyle söyleyeyim, şimdiye kadar görüştüğüm konuştuğum hiçbir 308 kullanıcısının aracı sizin tabirinizle dökülmüyor...
Kullandığınız renault'u bilemem ama tavsiyem siz önce bir kullanın aracı sonra yorum yapın... |
82-83 bine polo mu alsaydı ? Al satçı değilsen piyasadaki en mantıklı araçlardan. |
Basladi gene otobus fantezisine bilmiyorsun bari konusma cahilligin ortaya cikmasin,
otobus servisleri apayri esek kadar otobusun binek araba servisinde bakilamayacagini taahul edemiyorsun. sanki zirt pirt parca ihtiyaci olacak sen alisiksin tabi sanayiden cikmayan arabalar almaya. Mitsubishi servise yag filtre degistirmeye gider. Kirk yilda bir bir parcasi degisir onuda 40 yilda bir degistirdigi icin orjinalini alirsin servisten. Allahaskina kac sene mitsubishi surdun. Benim 13. Yilim henuz parcasal bir sikinti yasamadim. 156bin km colt surdum vu surec boyunca sadece amortisoru ve baski balatasi degisti onuda sanayiden aldim servis takti. 156bin km parca degistirmeyen araban oldu mu hic? Bos bos konus kendini tatmin edersin anca. Soylediklerinin asli astari yok. Mitsubishi sahibi kimi gorursen sor bu araba icin en son ne zaman parca ihtiyaciniz oldu diye. Coltuda boyledir lanceride l200 de attragida. Satarken 6 ay beklermis attrage ilanlarini bir kac gun takip et. Cvt attrage 45-46 dan koyuldugu gun satiliyor. Inuda ezbere salla dur. Temiz colt haftasina kalmaz satilir. 6 aymis hah guleyim bari. Hadi selametle bilmedigin surmedigin hatta attrage icin gormedigin arabalar hakkinda yorum yapma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Haziran 2017; 10:10:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|