Şimdi Ara

Kutsanmış Ladacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Önce şahinler, şimdi ladalar. Ortak noktalarınında fiat olduğunu düşünürsek var bunda bir iş.

____
    Aramızda aşırı akıllı kişiler olabiliyor onlara ithafen.
    "
    Tarihçe
    1966

Volga Otomobil Fabrikası, 27 Temmuz 1966 tarihinde Kuibyschewer (bugünkü adı ile Samara Oblastı) bölgesinde yıllık 600.000 otomobil kapasitesi ile üretime başlamıştır. Bu üretim için İtalyan Fiat ile 1966 yılında teknoloji ve lisans anlaşması yapılmış olup şirketin yönetimine ülkenin otomobil bakanı Viktot Nikolayavich atanmıştır. 1967 yılının Nisan ayında ilk olarak Zhiguli adıyla Fiat 124 şaseli VAZ 2101 modeli (sonraki modeller Lada adını almıştır) üretim bandından çıkmaya başlamıştır. "

Yani güvenlik kelimesinin otomotivle tanışmadığı zamanlarda üretilmiş bir platformun ürünüdür bu tenekeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 19 Mart 2014; 21:41:38 >

• Oha .. bu kutsanmamış reis.. allah yürü ya kulum demiş buna
  • imana gelmeli artık..
  • Lada'nın Fiat ile ne alakası var onu anlamadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ne la öle adam sanki mercedesten çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Lada'nın Fiat ile ne alakası var onu anlamadım ben

Fiat 124 ile Lada 1200 aynı kasa olduklarından alaka kurmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOĞUŞTAN MOTORCU OĞLUM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

orasını karıştırma.
  • quote:

Ladanın ilk fabrikasını fiat kurdu, ilerleyen zamanlarda fiat ile ortaklık bozuldu. Lada günümüzde 124-131 benzeri kasalara kendi motorlarını koyup üretime devam ediyor.

Kutsanmış Ladacı

Kutsanmış Ladacı

• Euro NCAP görse araba test etmeyi bırakır :)
  • kaza gerçekten inanılmazdı ama kazadan sağ çıkanlar daha sonra iç kanamadan gidebiliyorlar. bizim hanım kaza kusur dosyalarına bakıyor o nedenle böyle çok dava dosyası gördük, dava yaralamadan açılmış adam 2-3 hafta sonra ölüyor hakim otopsi için adli tıp a gönderiyor ölümü ile iç kanama arasında bağ kurulursa olayın seyri değişiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 28 Ekim 2012; 13:30:54 >
  • Dün Hereke tarafından gelirken hemen hemen aynısını bir Fiesta yaptı önümde ama iyi toparladı ESP vardı galiba
  • içerisinde kamera bulunan araç bölünmüş çizgilerin üzerinden gidiyor,sanıyorum bu yardım eden sarışın o araçtan çıkıyor,kameralı araç ile otobus arasında sağ şeride hapis olan lada deli cesareti gösterip sollanma yasağı olan yerde maceraya giriyor esp olmayan araç bu manevraya dayanamayarak otobusun altına girmekten son anda kurtuluyor,kameralı aracın suça ortak olduğunu düşünüyorum.
  • Oha bu adam kadir gecesi dogmus

Oldurmeyen allah oldurmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı zem zem suyu ile yıkamış.
  • hem de kafa kafaya... 5 yıldızı hak ediyor.
  • Ateistlerden açıklama bekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Ateistlerden açıklama bekleniyor...

• Benim anlamadığım o ladacı neyin kafasını yaşayıpta girdi o araya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.