Şimdi Ara

Forumdaki erkek düşmanı zihniyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadınları sürekli savunan, yücelten, erkek sorunlarını görmezden gelen, erkek hakları savunulduğunda bu konuları şikayet ettirip kapattırmaya çalışan vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskidendi o. şimdi forumu terk ettiler. kimse kalmadı. nerde o eski Meriç'ler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Dostum kahkaha attım. Güldürdün beni. Malesef feminizm azalmadı. Çok arttı. Maskülizm TR ve Erkekleri Koruma Derneği Ekd Org sayfaları var İnstagramda. Orda bile feministler yorumlarda bitiyor. Erkeklerin konuşmalarına bile izin vermiyorlar. Burda da aynı. Konularımız şikayet edilip kapatılıyor feminist adminler tarafından

• TR Yorumyoutube
    #komedi #eğlence #mizah #gülmek #komik #şaka #parodi #vine #caps #kahkaha #espri #TürkKomedisi #standup #eğlenceli #komedyen #komikvideolar #viral #komikcaps #mizahşov #şakamaka #komedifilmi #standupshow #mizahgram #TürkçeKomedi #komikpaylaşımlar #kahkahasırası #komediyum #komedisahnesi #gülmegarantili #komiksahne
    https://www.youtube.com/shorts/Pdpaex_-7H4?si=s_SmT4OBJy7Sxvnh
  • Yetiştirme tarzı ve medyada sürekli pompalanan propangadadan dolayı etkilenenler var. Yaşı küçük elemanlarda daha çok görülüyor. Biraz yaş alan erkeklerin gözü açılır.

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    hocam eskiden konu dışında bişey yazdığında hemen gelip "eli kız eline değmemiş ezik kadın düşmanları konuşuyo" tarzı şeyle yazanlar oluyodu birsürü. şimdi hiç yok öyle biri. hepsi gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun. Siz sanki eskiden feministtiniz. Yanlış mı hatırlıyorum :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.