Şimdi Ara

Kutsanmış Ladacı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kamerali arac sol seridi isgal ediyor Otobusle ayni hizda gidiyorsan sol seritte isin ne.
  • Kısacası holy shit :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

imana gelmeli artık..

+1 iman vakti beyler.
  • Arabada 2 kisi var sanki, sofor pelt olmustur, kurtulan sag taraftaki yolcu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Kutsanmış Ladacı

• AirDream kullanıcısına yanıt
    kardeşim kusura bakma ama çok ama çok haksızsın nedenmi ?
    3 sene kadar rusyada yasadım ve lada fabrikasını gezdim fiatlar ile hiçbir alakası yok ora ingilizce ve rusca yazılmış metinler var onları okudum lada fabrikası fiat 124 ün patentini almıstır..
    tekrardan düzenlemislerdir ve motoru ve kaportası çok sağlamdır ladaları zorla sevdiremeyiz ama sunu aklınıza sokun ladalar bir çok arabadan sağlamdır. bilmiyorsunuz böyle bilen biri gelince g** gibi kalıyorsunuz tofaslar lada ile kesinlikle kıyaslanamaz ufak beynine sok ;) hadi hayırlı aksamlar
     Kutsanmış Ladacı Kutsanmış Ladacı

• demekki bilmediğimiz guvenlik ozellikleri var bu araclarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Kutsanmış Ladacı

Çizgilerini hiç bozmadı adamlar haklarını vermek lazım
  • Samaranın Fiat ile ilgisi yok. 1984 yılında Fiatdan ayrı tasarlanmış sadece motor Porsche ile birlikte geliştirilmiş. Zamanına göre iyi teknolojiye sahip bir araç. Bende 91 samara vardı motoru rektefe isteyince sattım 2012 de 0 fiesta aldım . Fordların yoltutuşu iyi diye bilinir . Samaranın yol tutuşu fiestadan çok iyi. 91 model arabanın üzerinde orjinal lada fabrikasında üretilmiş sert amortisörler vardı . Virajları gokart gibi alıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam cidden abdest alıp girmiş sollamaya Hocam bu arada imzan kural dışı ceza yemeden düzenle
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Adam cidden abdest alıp girmiş sollamaya Hocam bu arada imzan kural dışı ceza yemeden düzenle

imza ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Orijinalden alıntı: iade

Adam cidden abdest alıp girmiş sollamaya Hocam bu arada imzan kural dışı ceza yemeden düzenle

imza ?

____
    Aramızda aşırı akıllı kişiler olabiliyor onlara ithafen.
    "
    Tarihçe
    1966

Volga Otomobil Fabrikası, 27 Temmuz 1966 tarihinde Kuibyschewer (bugünkü adı ile Samara Oblastı) bölgesinde yıllık 600.000 otomobil kapasitesi ile üretime başlamıştır. Bu üretim için İtalyan Fiat ile 1966 yılında teknoloji ve lisans anlaşması yapılmış olup şirketin yönetimine ülkenin otomobil bakanı Viktot Nikolayavich atanmıştır. 1967 yılının Nisan ayında ilk olarak Zhiguli adıyla Fiat 124 şaseli VAZ 2101 modeli (sonraki modeller Lada adını almıştır) üretim bandından çıkmaya başlamıştır. "

Yani güvenlik kelimesinin otomotivle tanışmadığı zamanlarda üretilmiş bir platformun ürünüdür bu tenekeler.

Hocam kafam biraz dağınık kusura bakma arada alt tire olunca imza sandım ben

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.