Şimdi Ara

kuşum aşırı fazla su içiyor öyle böyle değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuşum günde 1 suluk bitiriyor her gün yeni su koyuyorum fakat her akşam su tamamen bitmiş oluyor sulugu kendi boyundan büyük bu kadar su içmesi normal mi (çatlak falan yok su buharlaşmıyorda kendiside dökmüyor gözümle gördüm içtiğini) ve kafesin tabanındaki kağıt sırılsıklam oluyor sürekli işiyor ishal değil dışkısını katı yapıyor ama dışkı haricinde şeffaf su yapıyor bildiğimiz içtiği suyu çıkarıyor ve 2 dkda bir işiyor bunun sorunu ne olabilir hareketlerinde falan bir sorun yok her şey normal sadece çok su içip çok çiş yapıyor

• muhabbet kuşumu. dikkat et ishal olur ölür çok üzülürsün sonra..
  • bir hastalığı olabilir. ishal başta olmak üzere. İshal için türk kahvesini suluğuna yarım çay kaşığının azı kadar koyun ishali kesecektir. Ertesi gün yıkayın.
  • saolun arkadaşlar baya bi araştırdım bunu kuşum ishal değil böbrek hastalığı varmış ve şuan bir çözümü yok çoğu veteriner bile anlamıyor sorununu bu şekilde bir arkadaşın kuşu 2 yıl yaşamış inş bir şekilde halledicez
  • orkundirenci kullanıcısına yanıt
    İİnternetten bulduysanız soyliyim: innternete güvenmeyin. Yanlış bilgiler oalbilir, veteriner muayenesi olmadan karar vermeyin. fakülteye götürün kuşunuzu. başka forum platformlarında araştırın ama her şeye güvenmeyin. bşka bir sorunu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 19 Ağustos 2016; 18:02:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.