aynı sınıftasınız ve hoşlandınız, tanışmak istiyorsunuz. Yüz yüze yapmak yerine sosyal medyayı tercih ediyorsunuz. İlk mesajlarda kızın çok fazla istekli davranmaması normal mi? Yani kız, tanışabilir miyiz mesajına evet diyor fakat sanki istekli değilmiş gibi izlenim oluşuyor. |
kızın ilk başta soğuk yapması normal mi

-
-
bro o kıza sadece senin yazdığını mı düşünüyorsun, madem hoşlanıyorsun ilk fırsatta çağırırsın bir kahve içersin.
Max 2 hafta süren var, aksi durumda başkası kapar belki de kapmıştır.
-
kızın istekli davranmama durumu ise sıradanlanmış mesajlara verdiği tepki olarak yorumlanabilir. Diğerlerinden farklı olarak neyin var veya ne yazdın da kızın isteği olsun.
-
sınıftayken cesaret edemedim konuşmaya şimdi dönem bitti. Yazdıktan sonra da zaten araya seçim ilk turu ikinci turu falan araya girdi kızı daha sonra hiç sınıfta göremedim. Kahve teklifini ancak dönem başlayınca edebilirim. Bu süreçte ne yapayım?
-
mesela ilk olarak tanışabilir miyiz deyince zaten tanışmıyor muyuz yazdı halbuki hiç konuşmuşluğumuz bile yoktu (sadece sınıf ortamındayız) ardından nasıl deyince kısmen tanışıyoruz falan dedi ben de kısmeni tamamen yapalım tarzında bir şey yazınca olur dedi fakat ondan sonra devam etmedim. Çünkü hiç istekli görünmüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 25 Haziran 2023; 23:43:17 > -
Okullar açılana kadar unut o kızı işine bak.
Ayrıca Tanışabilir miyiz ne lenn agam kızı konuşturacaksın, ağzın laf yapacak.
Sosyal medya üzerinde Yaratıcı olup ilk iletişimde kızı konuşturmalısın. Burda devreye profilindeki fotoğraflar da girer.
”tanışalım merhaba bla bla sıradanlaşmış şeyler…”
Gündelik hayatta ise kızın sana ilgisi var ise öküz değilsen fark edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söyle durum var, maddi ve manevi olarak donanımlı adamsan zaten kıza ne yazarsan yaz seninle iletişim kurmak ister.
Ama donanım olarak zayıfsan yaratıcı olacaksın paşam
yazın en azından bir şeyler yapayım diyorum çünkü geç kalırım diye endişe ediyorum. En azından adım atayım hayır diyecekse bile boşuna dönem açılana kadar ümitlenmeyeyim diye düşünüyorum. Ne yapabilirim bu saatten sonra hikayesine yanıt falan mı vereyim?
-
Uzak mesafe mi ?
Ağam kıza ilgi gösterirsin, evli de olsa sevgilisi de olsa kadının huyudur. Özellikle ilgisiz bırakılmışsa her zaman ilgi ister.
Kaybedeceğin bir şey yok, ilgi göster.
Şekil A örnek vereyim geçen çarşamba tanıştım, taş gibi kız.
İlk 2 gün emoji kullanmaktan çekinen kız emoji manyağı çıktı.
Yarın 30 dakika yol çekip gidip buluşacağım.
Soğuk yapıyor falan aldırma sadece sosyal medya üzerinde konuşma muhabbetini uzun sürdürme, kısa sürede buluşup kızın davranışlarını gözlemle. Et ete değecek agaaaa
Yoksa sosyal medya da kızın ilgisini tatmin eden npclerden biri olursun.
Bunu chatgpt de yapıyor artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 26 Haziran 2023; 0:18:35 >
memleketler farklı tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E
Şekil A örnek vereyim geçen çarşamba tanıştım, taş gibi kız.
İlk 2 gün emoji kullanmaktan çekinen kız emoji manyağı çıktı.
Yarın 30 dakika yol çekip gidip buluşacağım.
Soğuk yapıyor falan aldırma sadece sosyal medya üzerinde konuşma muhabbetini uzun sürdürme, kısa sürede buluşup kızın davranışlarını gözlemle. Et ete değecek agaaaa
Yoksa sosyal medya da kızın ilgisini tatmin eden npclerden biri olursun.
Bunu chatgpt de yapıyor artıkbirbirimizi gördüğümüz dönem zaten sınıf çok az kişi olduğu için (kendisiyle beraber 5-6 kişiydik) beni zaten tanıyor fakat konuşmuşluğumuz yok. Kaybedecek bir şeyim yok mantığıyla yazmaya başlayacağım zaten tipimi falan biliyor eğer sıcak yaklaşırsa doğrudan yüz yüze konuşmanın da yolunu bulurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 26 Haziran 2023; 0:34:31 >
-
Yaz paşam yazzz ama kimsenin huzurunu bozma.
sadece birine de bağlı kalma
huzurunu bozma derken? Şimdi yanlış anlaşılırım diye endişe etmeye başladım.
-
Basit sohbette bile çok geç yazıyorsa kendini daha fazla düşürme. Ha yine de şansını denemek istiyorsan çağır bir şeyler içmeye zor değil. Max kızlar kendi arasında konuşur 2 gün sonra da unutulur gidersin.
Bana kalırsa aynı sınıftan/ofisten biriyle ilişkiye başlamaktan uzak dururum şu saatten sonra. Kafa dinlenmiyor. Tecrübeliyim.
Yukarıdaki arkadaş da söylemiş. Özgüven önemlidir. Kendini kıza "satmadan" iletişime geçemezsin sonuç olarak. Ortalama bir kıza günde 2-3 kişi yürüyordur rahatlıkla. Eski sevgilime, kapalı İnstagram'da bile günde en az bir kişi takip atıyordu. Şaşırma yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 26 Haziran 2023; 0:43:41 > -
Durman gereken yerde durmasını bil, istenmediğini hisettiğin an yoluna bak
shit test. kadın soğuk yapacak tabi. sen onun soğukluğuna aldırmadan konuşmaya devam edeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31shit test. kadın soğuk yapacak tabi. sen onun soğukluğuna aldırmadan konuşmaya devam edeceksin.
yok yapamayacağım kız her anlamıyla benden çok daha iyi cesaret edemiyorum yazmaya
-
Bi arkadaşınız eski sevgilinizle sevgili olsa onla iletişimi keser miydiniz hocam yoksa geçmiş geçmiştir mi derdiniz
Benzer içerikler
- burun damarı yakıldıktan sonra iyileşme süreci
- cimer teşekkür yazısı
- hammer jack
- iskansız ev alınır mı
- konteyner kullananların yorumları
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X