Arkadasım kafayı buldu ve kusuyor ne yapmalı? ( Türk kahvesi yapamıyoruz)
Erkencisiniz.
bırakın boşaltsın içini
kusukları temizleyin ..
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
kusukları temizleyin ..
yuh İçerken iyi sonrada ohhh
kahve yapamıyosanız ... bi tatlı kaşığına kahve koyun limon sıkın .. mide bulantısını alır ... bulabilirseniz zeytin yedirin...
kahve yiyemicem kusarım diyosa koklatın
bidahada gündüz içmesine müsade etmeyin sağlığı için ... havalar sıcak çarpmış olduğu gibi..
Kusmak , mideye çıkan yemek borusunun peristaltik hareketinin çeşitli nedenlerle terse çalışması ve neticede midedeki yiyecek ve içeceklerin ağız boşluğundan dışarı atılmasıdır.
Kusmak , mideye çıkan yemek borusunun peristaltik hareketinin çeşitli nedenlerle terse çalışması ve neticede midedeki yiyecek ve içeceklerin ağız boşluğundan dışarı atılmasıdır.
Kızma Bilmiyor muydun ki anlamını
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
quote:
Orjinalden alıntı: SerpenT385
Kendi yazım biyolojim iyidir Belli olmuyomu zaten bütün cümleler devrik
kosması iyi bişey kendine gelir biraz
nescefe içirin türk kahvesi içmiyorsa
quote:
Orjinalden alıntı: çaDo
Erkencisiniz.
Onceleri inanmıyordukta sonra ciddileşti kustu bir kaç kere simdi yatıyor ama uyanınca da kusacak biliyorum
mideyi iyice boşaltırsa kusmaz
benim arkadaş içkileri karıştırınca bir kusmuştu ki sormayın akşam yediği
köfteler kusarken "burnundan" kıyma parçacıkları şeklinde çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
mideyi iyice boşaltırsa kusmaz
benim arkadaş içkileri karıştırınca bir kusmuştu ki sormayın akşam yediği
köfteler kusarken "burnundan" kıyma parçacıkları şeklinde çıktı
Aynısı bizede oldu ama kıyma yerine meze vardı
quote:
Ciddi bir şey sormuş arkadaş... Soruya gelince; uyuyorsa bırakın uyusun 2-3 saat uyusa birşeyi kalmaz ama uyuyamıyorsa midesini boşaltana kadar kusup bir duş alsın, sonra yatsın.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
quote:
Kendi yazım biyolojim iyidir Belli olmuyomu zaten bütün cümleler devrik
Sonradan farkettim, aslında doğru cevap vermişsin.Başlık Kusmak ? nedir gibi olmuş
Tebrik ederim seni
zeytinii yedi onuda kustu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme