künefe mi yoksa kabak tatlısı mı?
künefe mi yoksa kabak tatlısı mı?
(En Son Oy Tarihi: 20.01.2022)
-
-
ikisi de çok şekerli ya ama künefe derdim sanırım kabak tatlısını herkes yapamıyor
_____________________________ -
en kralı bile yapsa kabak tatlısını hiç sevmem.
kabak tatlısı ne olm kabağın tatlısı mı olur onu geçtim künefe ile kıyaslanamaz bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
ikisini de pek sevmem ama birini seçeceksem künefe
eğer kabak tatlası yapmayı bilirseniz künefeyi ağzınız sürmezsiniz. Ben oyumu kabak tatlısından yana kullanırım üzerine maskarpon peynir ve çekilmiş fındıkla şahane olur şekerinide az koyarsın ohh mis.
kabak tatlısını seçenlerin kendine saygısı yok 0
Kabak tatlısı ama ev yapımı olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ † -
Künefe. Hatta ilerleyen saatlerde yiyecek olduğum bir tatlıdır kendisi.
Kabak tatlısı çok az insana hitap edebilecek bir tat. Genel beğeniye uygun bir tatlı değil. Ben de sevmem. İsterse onu en iyi yapan aşçıyı getirsinler, yine de yemem.
Künefe var olan en ağır tatlılardan birisi. Ben tatlımı yemek sonrasında öğünümü tamamlayacak ve hafif olacak şekilde severim. Kabak tatlısı bunun için ideal. Yumuşak ve hafif karamelize olmuş kabağın üzerine tahin ve fındık
Kabak tatlısını herkes sevmez, sadece gelişmiş damak tadı olanlar sever. Sokaktan rastgele birini çevirsen künefeyi beğenecektir çünkü içi şeker ve şerbet dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 13 Ocak 2022; 19:21:5 >_____________________________ -
Künefe varken kabak tatlısının adı bile geçmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
İyi bir künefeyle yarışabilecek çok az tatlı vardır.
Kabak tatlısı bence hani bisküvili pasta vardır fakir tatlısı onun bir tık üstü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Künefe ne zaman yesem sonrasında mide bulantısı yapıyor, kabak tatlısı evde yapıldığında çok hafif olabiliyor, kırmızı şarabın yanında da iyi gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
-Robert M. Pirsig -
serbet icinde yuzen bir seyi tatli yiyen insanlarin kendisine saygisini birak, insanliga saygisi yok... sabun yapmaya daha degmezler... oksijen israflari... fotosentez yapsinlar bari de bir ise yarasinlar... yil olmus 2022 hala kunefe, kabak tatlisi yiyen insanlar var... 20. yuzyilda insanlar boyle seyler yapiyordu...
_____________________________ “If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? And if you wrong us, shall we not revenge?" -
Hasan masattan künefe ısmarla knk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hasan Mustan sese gel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
an itibariyle %82 gibi ezici bir üstünlükle künefe önde gidiyor.
kendimce görüşüm künefe %70'in altına asla düşmez.
Künefe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler
En Beğenilen Yanıtlar
|
kabak tatlısı ne olm kabağın tatlısı mı olur onu geçtim künefe ile kıyaslanamaz bile
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt