Şimdi Ara

Kullanılmayan Netbook Ne Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bende LG X130 Model Bir Netbook (Sanırsam :D ) Var Ve 4 Sene Falan Olucak Alalı.
    Şuanda Bilgisayarı Kullanmıyorum. İçinde Resimlerim Dosyalarım Yaptığım Programlar Falan Filan Var :)

Ben Diyorum ki Harddiski Alıp Harici Yapayım. Geri Kalan Parçalar Dursun Belki Birgün Lazım Olur.

Başka Önerisi Olan Var mı? Sizce Ne Yapmalıyım ?

• Eğer kullanmak istemiyorsan;ve satma gibi niyetin vs varsa görüşelim...şuan netbook cinsi birşey lazım bana çünkü...Linuxa kasadan giriş olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-069E77A48 -- 29 Nisan 2014; 23:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazım olabilir çalışıyorsa indirme için işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

Lazım olabilir çalışıyorsa indirme için işine yarar

Mantıklı aslında oda olabilir

• Valla satmayı düşünürsen burdayım arıyorum hiçbiyerde yok indirme yapma için arıyorum

• Kardeşime verdim ben dizi izleyip duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: signoconte

Eğer kullanmak istemiyorsan;ve satma gibi niyetin vs varsa görüşelim...şuan netbook cinsi birşey lazım bana çünkü...Linuxa kasadan giriş olmuyor

Hocam bende de netbook var ve satmayı düşünüyorum.Yalnız size önceden uyarmak istediğim bazı durumlar var.Netbookum çok fazla ısınıyor bu işlemcinin macuna ihityacımdan kaynaklanır ve ben uğraşmak istemediğimden yapmadım.Bataryası ömrünü doldurduğu için onu çöpe attım.Eğer hala düşünmek istiyorsanız size pmden fotoğraflarını atabilirim.Fiyatı sizin dediğinizden çok çok ucuza satıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacaksın satın bence de,ben de netbook alacaktım fakat netbookların ilerisi kısıtlı.Üniversitede yurt-murt olursa bi tane almak zorundayım mecburen
  • Benim netbook hdd haricinde oldugu gibi duruyor senelerdir.

• Arkadaşlar, yeni eğitim-öğretim yılında, sınıfımda, bir netbook tarzı pc ye ihtiyacım var. Okulumuz varoş bi mahallede bulunduğu için maalesef para toplayıp aldırmak bayağı zor. Aslında 200 TL civarı kendim de halledebilirim ama alacağım netbook un 2.el olacak olması korkutuyor beni. Eğer çocuklardan para toplayıp alırsam pc nin dandik bişey çıkması çok canımı sıkar. Eğer köşede bucakta kullanmadığınız işe yarar bir aletiniz varsa cüzi fiyatlar karşılığında talibim. Tabi eğitime yardım amaçlı da hibe etmek isterseniz böyle bişey çok daha işimize gelir. Teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.