|
Merhaba arkadaşlar, Bee Network kazım işlemine başladım. Biraz araştırdım, malum coin gibi buda eski ve kazım işlemi yapılıyor. Şu an günde 20 reklam izleme ile kazım işi hızlanıyor. Bundada arkadaş ekleme ve güvenlik çemberi var. Kyc henüz yapılmıyor. Olaki bir gün kyc işlemi açılır ise son güne bırakmadan hemen yapın derim. Uygulamanın sosyal medya adresleri mevcut. Her zaman uygulama indirirken uygulama gizliliği hakkında bilgi edinin tamamen sizin tercihinizde. REFERANS KODU gkyglr91 Bee Network , otobüs, tramvay, bisiklet ve yürüyüş rotalarından oluşan Greater Manchester için entegre bir ulaşım ağıdır. Greater Manchester Ulaşımı'nın (TfGM) 2028'de ağa banliyö treni hizmetlerinin katılması bekleniyor. İlk olarak 2018'de duyurulan proje, daha fazla insanı otomobil yerine toplu taşımayı kullanmaya teşvik etmek için Londra tarzı bir ulaşım sistemi oluşturmayı amaçlıyor . Şu an uygulamanın en yeni yorumlarına bakarsanız ne kadar çok insanın katıldığını görebilirsiniz. Referans Kodumu ekleyip üye olursanız kazım hızınız yükselir. REFERANS KODU gkyglr91 Kaynak: şte BEE Network için, Davet(Referans) Kodum; gkyglr91 Buradan indir ve Davet Kodumu üye olurken eklemeyi unutma; https://j.bee.com/s?a=gkyglr91 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Mart 2025; 10:17:38 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler