Merhaba arkadaşlar, Bee Network kazım işlemine başladım. Biraz araştırdım, malum coin gibi buda eski ve kazım işlemi yapılıyor. Şu an günde 20 reklam izleme ile kazım işi hızlanıyor. Bundada arkadaş ekleme ve güvenlik çemberi var. Kyc henüz yapılmıyor. Olaki bir gün kyc işlemi açılır ise son güne bırakmadan hemen yapın derim. Uygulamanın sosyal medya adresleri mevcut. Her zaman uygulama indirirken uygulama gizliliği hakkında bilgi edinin tamamen sizin tercihinizde. REFERANS KODU gkyglr91 Bee Network , otobüs, tramvay, bisiklet ve yürüyüş rotalarından oluşan Greater Manchester için entegre bir ulaşım ağıdır. Greater Manchester Ulaşımı'nın (TfGM) 2028'de ağa banliyö treni hizmetlerinin katılması bekleniyor. İlk olarak 2018'de duyurulan proje, daha fazla insanı otomobil yerine toplu taşımayı kullanmaya teşvik etmek için Londra tarzı bir ulaşım sistemi oluşturmayı amaçlıyor . Şu an uygulamanın en yeni yorumlarına bakarsanız ne kadar çok insanın katıldığını görebilirsiniz. Referans Kodumu ekleyip üye olursanız kazım hızınız yükselir. REFERANS KODU gkyglr91 Kaynak: şte BEE Network için, Davet(Referans) Kodum; gkyglr91 Buradan indir ve Davet Kodumu üye olurken eklemeyi unutma; https://j.bee.com/s?a=gkyglr91 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Mart 2025; 10:17:38 > |
Bee Network Hakkında 2025

-
-
Bu arada kyc doğrulaması yapanlar oldu, bir sonraki kyc doğrulaması yakında mesajı veriyor.
-
Günceldir.
-
GÜnceldir
-
Hayırlısı olsun, pi network herkes parasını aldı, bundada inşallah açık ağa geçme olur
Referansım: souledge
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Davet(Referans) Kodum; gkyglr91
-
Herkese bol şans referans kodum trabzon61islam
Arkadaşlar selam, benim de davet (referans) kodum : burki35
Eklerseniz sevinirim.
-
davet kodum: gobrasoft61
Referans kodu. trabzon61islam
REFERANS KODU gkyglr91 bee network için henüz geç kalmış değilsiniz, reklam izlemeyi unutmayın.
-
Merhaba arkadaşlar,
Bee Network kazım işlemine başladım. Biraz araştırdım, malum coin gibi buda eski ve kazım işlemi yapılıyor. Şu an günde 20 reklam izleme ile kazım işi hızlanıyor. Bundada arkadaş ekleme ve güvenlik çemberi var. Kyc henüz yapılmıyor. Olaki bir gün kyc işlemi açılır ise son güne bırakmadan hemen yapın derim. Uygulamanın sosyal medya adresleri mevcut. Her zaman uygulama indirirken uygulama gizliliği hakkında bilgi edinin tamamen sizin tercihinizde. Referans kodu olmadan üye girişi olmuyor.
Referans kodu: ayhankuzey
REFERANS KODU:berke01berke
Referans kodum
zemod
eksik bilgiyi tamamlamak istedim aynı gemideyiz herkes bildiğini yazsınki hepimiz kazanalım.. 20 reklam izleme ile kazım işi hızlanıyor doğru fakat ayrıca oyunlardanda 20 reklam izleyip toplamda 40 arı alabiliyoruz ..
referans kodum ( tellioglu61 )
Ekip sağlam arkadaşlar. Toplamda 20 artı 20 40 arı veriyor her eklenen kişi içinde dörtte 1 hız veriyor. Ekleyen kişiye de eklenen kişiye de. Referans kodu: tansel75
Hayırlı kazımlar arkadaşlar bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X