KAKR-TMŞ amper değerleri ne olmalı?
Arkadaşlar merhaba. İş yerlerinde özellikle kullanılan TMŞ den sonra kat panolarında KAKR takılıyor. Ancak bu kakr dayanabilceği amper değeri TMŞ nin amper değerinden büyük olması gerekmiyor mu?
Örneğin Pano girişinde 3*100 A 35Ka bir TMŞ var. Daha sonra bu hatta 12 tane kakr takılıp onlarda kendilerine bağlı sigortalara(aydınlatma-priz vs.) dağılıyor. Bu kakr 25-40 ve 63 amper olarak değişiyor.
Benim bildiğim tmş den geçebilecek max akım kakr dayanabilceğinden düşük olmalı ki kakr yanmasın? yani tmş 3*25 A olmalı. Yanlış mı yorum yapıyorum?
Philips android tv Uydu kanallarinin kendiliğinden kaybolmasi?
Merhaba.
Philips 50PUS7303 sahibiyim. Tv de dahili uydu var. Binamizda da ortak uydu kullaniyoruz. Ancak kanallar sürekli kayboluyor. Söyle anlatayim. Tv yi açtım, fox show vs. Bir kanali açmak istedim kumandaya bastim kanalı açmıyor gidiyor siralama olarak çok uzakta 4001 falan yazıyor bambaşka bir kanal açıyor. Çözümü de gidip uydu kurulumundan kanallari güncelle yapıyorum. O zaman düzeliyor. Ancak bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor. Kanal güncelleme otomatik ama manuel yapmadan kanalları düzeltmiyor.
Tv yi sıfırladım fabrika ayarlarına getirdim yok sürekli aynı şey oluyor. Ne yapılabilir yardımcı ola olursa çok minnettar olurum.
Antalya Amerikan Kültür Dil Kursu Devir
|
ygs-1 Meslek Teknik Önlsans yardım???
|
Xiaomi tlf tavsiyesi ( rom, güncelleme vs. Anlamayanlar için)
|
Silinebilir
|
salcano ng 550 HD - Sedona 920
|
1 90 boy için bisiklet tavsiyesi
|
RV505LE BİOS HATASI!!!
|
Meslek: Kamu
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 532
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 210)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0