E

Yüzbaşı
12 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 2)
Gönderileri

merhaba çok pahalı olmayacak araba içinde net kaliteli baslı ses sistemi alacağım ne tavsiye edersiniz?

merhaba egea aldım ancak ses sistemi tatminkar değil. arka hoparlörden cızırtı geliyor. hoparlörümü değiştirmem gerekir. mini amfi varmış ne tavsiye edersiniz.

toyota xchange aldığım 1 yıldır kullandığım aracımı satıyorum satma sebebim suv alma sebebiyle.
https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-hyundai-i30-1-6-crdi-style/sahibinden-hyundai-i30-1-6-crdi-style-2017-model/13865333
merhaba
seat leon 1.6 dsg 160 bin
golf comfortline dsg 160
peugeot 1.5 hdi eat6 146

sizce hangisi?
merhaba corolla 1.6 life için ses sistemi almayı düşünüyorum abartılı olmayacak şekilde. üzerindeki panasonic teyp iyidir herhalde sadece hopörleri değiştirmek yeterlimidir. amfi almaya gerek varmıdır?
hatcback arabalar oldukça pahalandı. partner, kango veya berlingo üçlüsünden hangisini almak daha avantajlı? önerilerinizi bekliyorum.
toyota yaris 1.33 arabamı satacağım. sattıktan sonra 1.0 veya 1.2 motorlu sıfır veya 2.el ne tavsiye edersiniz?
2017 model clio icon dizel 70.000 tl alınırmı? km 15.ooo tavsiyelerinizi bekliyorum
Siemens SN64E003TR iQ300 fiyat 957 tl diyor siemens sitesinde 1300 lira acaba kullanılmış ürünmü yolluyorlar. taviye edilirmi alternatif ne düşünülür 1000 liraya kadar bosch profilo siemens tercihimdir.
http://www.hepsiburada.com/siemens-sn64e003tr-iq300-a-4-programli-jetmatic-tam-ankastre-bulasik-makinesi-p-MTSIESN64E003TR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=21.c.k.pc
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.135
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.185 (Bu ay: 410)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 293 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.