< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bankaya göre değişir. Genelde gelirinin 4 veya 5 katını limit tanımlarlar. Ama gidipte findeks puanın dipteyken 100bin gelirim var dersen yemezler. Ayrıca limit olayı pat diye çok yüksekten vermezler. Zamanla çalıştıkça yükseltirler veya yükseltirsin. |
|
|
hocam olumsuz olanlar online başvurunun değil mi? ilginç sistem var ben henüz çözemedim, kafasına göre agresif dereceye yükseltebiliyor veya hiç yükseltmiyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 8 Temmuz 2022; 18:30:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
garanti 15 bin yukarısı vermiyor...teb 20 bin kmh verir..akbank 15 bin ... iş bankası 10 bin...enpara kendisi otomatik verir |
|
|
Gelir tamamen hikaye hatta kredi notun bile hikaye kredi kartı onaylayacak kadar puan olsun yeter. 4250 TL gelirim 3 kartımın toplamı 68.000 TL Ay sonunda finans otomatik arttıracakmış toplam 80.000 TL olacak. Yani bankacı arkadaş ne yazarsa gelirine ona göre kredi kartı alırsın. |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam merhabalar, birkaç gün önce garanti kk başvurum onaylandı ama 1500 tl limit verildi. Mobilden limit arttırmaya çalıştım ama sizdeki gibi olumsuz yanıt geldi. Bu arada puanımız hemen hemen aynı ama ben birikimlerimi (emtia) bankada tutmuyorum. Sizce limit arttırmaya şubeye gitsem sizdeki gibi yardımcı olurlar mı? Faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabiliyorum ama 1500 yetersiz bir rakam olmuşken 5000 tl ile yararlanayım istiyorum. |
|
Görüntülü olarak ilk kez hesap açıp kk başvurusu onaylanınca 5000 tlye varan faizsiz nakit avans veriyor. Hocam sizin durum benimkinden baya farklıymış. Ben kk sahibi olalı daha 1 yıl bile olmadı (ama 8 aydır hiç ödeme kaçırmadım). Geliri 6000 tl olarak yazdırdım. Bunun dışındaki diğer kartların toplam limiti 6244. Anladığım kadarıyla size verdikleri limit gelirinizin 4-5 katından fazlası. Ama yinede kartım gelince şubede şansımı deneyeceğim olursa olur olmazsa yapacak birşey yok. Çok teşekkürler açıklamanız için. |
|
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
|
özel bir firmada çalışıyorum. garanti ile anlaşmamız var. işe 2021 eylülde başladım. kredi kartını ekimde istedim. 5000 tl limit ile verdiler. kendim denemek için 10000 limit için talep yolladım reddedildi. otomatik limit artışı açık durumda 2 ay geçmedi kartınızı 72900 TL limite yükseltiyoruz dediler. ilk başta yazan arkadaşın dediği gibi şans da faktörler arasında sanırım :D |
|
İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|