Arkadaşlar Akbank kredi kartı limitimi düşürmüştüm şimdi arttırmak istiyorum ancak arttırmıyorlar şubeye gidip gelir beyanı yapmam gerekiyormuş ancak yeni mezunum şu an çalışmıyorum, başka bankadaki mevduattaki hesabımın faiz getirisini gelir beyanı olarak gösterebilirmiyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank kredi kartı limit arttırımı
-
-
Mevcut gelire göre düzenleme yapılacaktı işleme alındı mı bilmiyorum, bu nedenle kart limitini arttıramayabilirsiniz. Lazım değilse hiç dokunmayın hocam, limit oldukça harcıyor insan, tüm kartları kapattım kafam rahat, size de tavsiye ederim.
Mevduat hesabını teminat olarak gösterebilirsiniz sanırım, ama kendi bankalarına taşımanızı isteyebilirler, mevduat hesabınız olan bankadan kredi kartı talep edin.
-
Faiz getirisi gelir olarak sayılabilir.
-
akbank ve iş bankası limit konusunda sıkıntılıdır. Zor alırsınız limit
-
Arkadaşlar selamlar. Bende de Akbank kredi kartı var ve 985.600 TL limit önerisi çıktı. Fakat 250 bin limiti var, 300.000 TL bile yapamıyorum. Nedeni ise malum, diğer kredi kartı limitlerinizden dolayı boşluk yok vb. mesaj geliyor. Bunu nasıl aşarız? Geliri yüksek yazdım halbuki. Yardımcı olabilen varsa çok makbule geçer, malum bu dönemde harcamalar bitmiyor maalesef :(
-
Orada yazan tutar tüm bankalardaki tutar diye hatırlıyorum (kredili mevduat ürünü de dahil olabilir). Eğer öyle değilse müşteri hizmetleriyle görüşün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X