Şimdi Ara

Kredi Kartı Limit Aşımı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kredi kartı limit aşımıyla ilgili bir sorum olacak bankalarla çok içli dışlı olmadığım için bilemiyorum. TEB in öğrencilere verdiği ÜniversiTEB Bonus kartım var. Farkında olmadan limiti 50 TL aşmışım daha doğrusu önceki yaptığım bir iki alışveriş limitten düşmemişti ben sonradan tekrar alışveriş yapınca öncekiler de sonradan düşmüş limitten. Şu an -50 TL limit gözüküyor. Bankalar limit aşımında herhangi bir faiz kesiyor mu bunu sormak istiyorum. Yani banka bana limit veriyor ama ben o limite geldiğimde beni engellemiyor limiti aşabiliyorum üzerine para koparıyor ? Acil bir kaç alışveriş yapmam gerekiyor kart lazım şimdi ben devam edersem alışveriş yapmaya limit aşmaya devam ederse bir şey olur mu sonuçta ekstrede harcadığımı ödeyeceğim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. . .

• up
  • Limit aşımından dolayı aştığın miktarın %10 u kadar faiz biniyordu sanırım.
  • Uygulamayı bilmiyorsan hiç uğraşma, git en yakın şubeye sor. Sonra burada anlatılanlardan farklı bir şey çıkar, sürpriz olur, başına iş alırsın.
  • Limiti nasıl aşabiliyorsunuz ki? Bakiye yetersiz demiyor mu_?
  • Müşteri hizmetlerini arayıp sordum limit aşımında aylık %2 faiz oluyormuş.

quote:

Limiti nasıl aşabiliyorsunuz ki? Bakiye yetersiz demiyor mu_?

Diğer bankalarda limit dolduğu zaman uyarı veriyor aynen öyle limiti aşamıyorsunuz ama bu TEB de devam edebiliyorsunuz ben de bilmiyordum yeni öğrendim. . .
  • Yapı kredi bankasında da limit aşımı olayı var. sanırım senede 5 kere limit aşımı yapabiliyorsunuz.
    Bildiğim kadarıyla kredi kartınızın %100'ü kadar limit aşımı yapabiliyorsunuz. Yapı Kredi'de bu durum telefonunuza mesaj olarak geliyor.
    Hala uygulanıyor mu bilmiyorum ama limit aşımında aştığınız tutara faiz uygulaması vardı. (Yapı Kredi Bankasında bu oran %2.2 olması lazım.)Bu durum yargıya taşınmıştı ve şikayet eden kişi mahkemeyi kazanmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.