Şimdi Ara

Kreatin İçin Hani Marka Ürününü Tercih Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
19.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kreatin İçin Hangi Marka Ürününü Tercih Etmeliyim?
    En iyi etkiyi gösteren ve adını kanıtlamış bir marka tavsitesi istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 19 Mayıs 2012; 16:23:15 >



  • mesajım şurda otursun
  • ethyl ester kreatini çok popüler bu aralar. ama son çıkan kreatin ürünlerinde artık kompleks kreatinler içeriyor, yani tekli olarak değil. Oyüzden markası önemli değil çünkü hammaddesi aynı içeriğine bakarak alabilirsin.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Creatine_ethyl_ester
  • nitrik oksit tetikleyicilerden öneriyorum bsn no xplode , superpump tarzı ürünler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak3655

    nitrik oksit tetikleyicilerden öneriyorum bsn no xplode , superpump tarzı ürünler

    onların ne olduğunu bilmiyorum biraz konuyu açarmısın yada örnek ürün gösterebilecekmisin.?
  • örnek ürünleri yazdım zaten bsn no xplode , superpump sana daha açık yoldan söyleyim enerji veren herşey var aşağıdaki bsn no xplodenin içeriği


    L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): AAKG, nitrik oksiti etkileyerek vücuttaki kan akışını büyük oranda arttırır. Sonuç olarak daha fazla besin kaslara taşınarak antrenman sonrası ağrıların azalmasını sağlar. Kan pompalanmasındaki artış kaslarda antrenman esnasında hacim artışına neden olur. AAKG nitrik oksit seviyesini arttırarak, antrenman sonrası yenilenmeyi ve kasların dolgunluğunu sağlar, glutamin seviyesini arttırır ve diğer amino asitlerin emilimine yardımcı olur.

    L-Citrulline Malate & L-Citrulline Alpha-Ketoglutarate (AKG): Nitric Oxide ile sentezlenmesi için gereken arginine oluşumunu sağlayan bir amino asittir. AKG ile bağlantısı sonucu bu işlem oluşur. Malic Asit, Krebs devirinde arada yer alır. Kimyasal olarak Malic Asit ve citrulline arasındaki bağ, Krebs devirindeki ATP üretimini destekler.

    L-Histidine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Histamine oluşumunu sağlayan bir amino asittir. Histamine, nitric oxide aracılığı ile vasodilasyonu etkiler.

    RC-NOS™ (Rutaecarpine 95%): Rutaecarpine, meyva Evodia Rutecarpa’sından oluşan bir alkaloid çıktısıdır. Rutacarpine nitric oxide üretimini tetikler. RC-NOS aynı zamanda, kafein tüketiminden dolayı oluşan vasoconstricting etkilerine karşı koyar.

    Gynostemma Pentaphyllum (Gypenosides 95%): İçinde saponine bulunan ve gypenosides diye de bilinen bir güneydoğu Asya bitkisidir. Nitric Oxide’in açığa çıkmasını stimüle eder.

    Nicotinamide Adenine Dincleotide (NAD): NAD, nitric oksit sentezinin oluşumunu sağlar. L-arginine’in nitric oxide’e dönüşümü için gereken enzimdir.

    AVPT (Advanced Volumizing and Performance Technology): Geliştirilmiş tescilli 4 creatin örneğinden biridir.Beta-Alanine, cretain taşınmasını,yapıya alımı ve tesirliliği arttırmak amacıyla tasarlanmıştır ve hızlandırılmış kas onarımıyla hidrojen iyonlarına karşı tampon oluşumuyla sonuçlanır.

    Sodium Creatine Phosphate Matrix: Kreatin fosfatın sodyum tuzudur, suda çöznürlüğü arttırır. (Arttırılmıştır). Kana karıştıktan sonra, bir tane sodyum klorid bileşeni sorumlu olur, kreatinin kas hüclerine taşınmasından. Kreatin ve sodyumu birleştirilerek, kreatinin organlara geçişi ve emilimi büyük oranda arttırılır.

    Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): BSN'nin son tescilli karışımıdır, kreatinin su ve yağdan oluşmuş bileşikteki çözülümünü arttırır. BSN sadece su ve yağ tutulumunu arttırmakla kalmamış, ayrıca hidrojen iyonlarının tutulumunu(engellenmesi galiba) da arttırmıştır. Yakın zamanda yapılan araştırmalar, kasların yorulmasının sadece laktik asit toplanmasın değil, ayrıca hidrojen iyonlarının tutulmasına da bağlı olduğunu göstermişlerdir.
    Hidrojen iyonları, metabolik yan oluşumlardır. Beta-Alanine, carnosine'in üretimini arttırır. Carnosin bir iki aminoasitten oluşan bir cisimdir, laktik asit tutulumunu engeller, hidrojen iyonlarının çoğalmasını nötralize eder, engeller. Bundan dolayı, yağda çözünen bir kreatinle, suda çözünen bir tanesini, Beta Alanine ile kombine ederek , kreatinin normal sınırları ötesinde etki etmesi sağlanabilir daha etkili emilim ve etki için.

    Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: Kardiyovasküler fonksiyonda destekleyici rolünden dolayı kreatin benzeri bilinir, oksijen kullanılabilirliğini arttırır, dayanıklılığı arttırır, çalışma kapasitesini arttırır, yorgunluğu geciktirir. ATP, kasların kasılmasını ve kas dokunun onarılmasını sağlayan vücut enerjisidir. Kreatin, daha fazla atp yapmak için adpye verilen fosfatların taşınmasında yardımcı olur; bu sayede daha fazla enerji elde edilir. Kreatinle etkileşen bu interfüzyon tepkimeleri, patlayıcı enerji için daha fazla kullanılabilir atp oluşturur.

    Creatine AAB™ (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): AVPT'deki diğer kreatin örneği. Emilimi ve etkisi büyük oranda arttırılmıştır; ATP üretimini ve bundan dolayı yapıcı metabolizmanın çalışmasını arttırır. Diğer kreatin örneklerinden farklı olarak, yıkıcı metabolizmaya karşı da çalışır. Leucine, dallanmış bir aminoasit zinciri olarak, şuna dönüşür, buna dönüşür, o da protein sentezini arttırır ve ağır antrenmanın vereceği protein zararını engeller.Kreatin emilimi ve etkisi arttırılmakla kalmaz, anabolik ve katabolik-karşıtı bir madde alınır bununla.

    Di-Creatine Malate: Malik Asit kimyasal olarak kreatinin iki molekülü ile bağ kurarak Di Kreatin MAlate’I oluşturur. Malate bağının amacı ; kreatinin sudaki çözünürlüğünü, emilimini ve ATP’yi destekleyen fonksiyonlarını artırmaktır. Emilimin artması, mdesel problemlerin oluşma riskini azaltır. (Mide krampı, mide gazı, vb. )

    Trimethylglycine (TMG): TMG, keratin oluşumu için; glikosamine’e methyl gruplarını gönderir. TMG, homocystaine seviyesini korumak için ; glikosamine ile ¼ ölçüsünde karışır. Bu da kalp sağlığının korunmasını destekler.

    Glycocyamine: Doğal kreatin üretimini sağlamak için; karışıma eklenen metabolic bir maddedir.

    Guanidinopropionic Acid (GPA): Insülin hassasiyetini ve hücrelerin volümünü artıran bir kreatin analoğudur. GPA, kreatinin etkilerine karşı oluşan toleransın azalmasına yardımcı olur. Kreatinin etkilerine cevap vermeyen kişiler üzerinde de, kreatinin etkisinin artmasını sağlar.

    Modified Glucose Polymers: Kas glisojenlerinin depolanmasına yardımcı olur. Bunlar anaerobic olmayan antremanların temel yakıt kaynağıdır.

    Sodium Bicarbonate (Effesorb Technology™): Bu farklı ve özel taşıma sistemi, besinlerin suda ki çözünürlüğünü kolaylaştırarak hızla kana karışmalarına yardımcı olur.

    Cinnulin-PF®: Proanthocyanidine antoksidanları ile eşsiz bir bağlantısı olan ve bazı tarçın olan sıvı bir yan üründür. Bu bileşim, normalde insülüinin uyguladığı hücresel sinyal mekanizmasını harekete geçirir.

    Ketoisocaproate Potassium (KIC-K): Dallardan oluşan zincir amino asit Leucine’in anti-catabolic şeklidir ve oluşumunu sağlar. Amino asitler içinde anabolic olarak en kuvvetli olandır.

    L-Tyrosine & L-Tyrosine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Katekolamin’lerin (epinephrine, norepinephrine ve dopamine) oluşumunu sağlayan ve belirli durumlarda gereken bir amino asittir. Kafein alımı catecholamine’lerin açığa çıkmasını sağlar ve bu da; nöro-kas performansını, dikkati, odaklanmayı ve duyguları düzenler. katekolamin’lerin tyrosine desteği ile yenilenmesi, kafein alımından kaynaklanabilecek zaraları da önlemiş olur.

    Taurine: Hücre çoğalmasını ve insulin hassasiyetini dengeleyen bir amino asittir. Aynı zamanda bir anti oksidandır. Taurine, kas hücrelerine glukoz aktarımına yardımcı olur ve oxidative stresi azaltarak, egzersiz performansını destekler.

    Glucoronolactone: Genel anlamda kişinin kendisini, iyi ve sağlıklı hissetmesini sağlayan ve artıran bir anti oksidandır.

    Methylxanthines (Caffeine): Kafein; kişinin algılama seviyesini, beyni ve kasları arasındaki (neuro muscular) performansını artırıcı bir maddedir. Özellikle kısa süreli ve yoğun- kuvvet egzersizlerinde etkilidir.

    MCTs (Medium Chain Triglycerides)[coconut]: Egzersiz sırasında hızlı yağ yakımını sağlayan bir enerji kaynağıdır.

    Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate: Fosfo kreatin seviyelerinin artması için, kreatine geçerek kreatinle birleşirler. Böylece ATP seviyesi, kuvvet ve dayanıklılık artar. Kalsiyum, potasyum ve sodium vücudun güç dengesini düzenler.

    Glycerol Hydrating Polymers™: Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate: Glycerol; suyu, kasların dışında yer alan extra cellular alandan çıkararak kana taşır. Böylece, kan damarlarının kalınlığı ve görünürlüğü artar. Dayanıklılığa bağlı atletizm sporcuları, vücutlarındaki su ve nem dengesini glycerol desteği ile sağlarlar.

    Stearate: Gliserol, suyu hücre dışındaki (kasın dışındaki) boşluktan çeker ve kana gönderir, bu yüzden de damarların kalınlığını ve gözükürlüğünü arttırır.Dayanıklılık atletleri hidratasyonu suplementlerden alınan gliserolle desteklerler.

    Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate: Gliserol, suyu hücre dışındaki (kasın dışındaki) boşluktan çeker ve kana gönderir, bu yüzden de damarların kalınlığını ve gözükürlüğünü arttırır.Dayanıklılık atletleri hidratasyonu suplementlerden alınan gliserolle desteklerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak3655 -- 20 Mayıs 2012; 22:54:24 >




  • tek basına creatin urunu mu istiyosan yoksa toplu bi urun mu. İcnde creatin olan bi ton urun var pre workout urunlerinde vardır post workout urunlerinde vardır bir de tek basına creatin monohidrat supplementleri de var.
  • Universal Nutriton'dan verdim sipariş bakalım...
    Universal Nutrition Amino 3001 Kombine edelim nasıl olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 21 Mayıs 2012; 15:52:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Universal Nutriton'dan verdim sipariş bakalım...
    Universal Nutrition Amino 3001 Kombine edelim nasıl olacak...

    Universal Nutrition Amino 3001 'mi

    yoksa Universal Nutrition Amino 2700 'mü

    hangisi daha iyi?
  • Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)

    Kreatin bende almayı düşünüyorum! Nasıl Kullanacağız protein tozuyla beraber!
  • Birini antremandan önce ötekini antremanda sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Birini antremandan önce ötekini antremanda sonra


    Antremandan önce 5 gr ve antremandan sonra 5gr şeklinde alınız diyor...
  • Kreatin normalde antremandan önce alınır , tabi sonrada alınabilir ama ben önce aldım hep .
    Protein tozuda antremandan sonra . iyi besleniyorsan proteine gerek yok o kadar.
  • Optimum Pre-Load Creatine Complex 4lbs yani 1820gramı 90TL'dir, ilgilenenler pm atabilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Necochea

    quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)

    Kreatin bende almayı düşünüyorum! Nasıl Kullanacağız protein tozuyla beraber!

    2-3 gram antrenmandan önce 3-4 gr antrenmandan sonra. 5-6 gramdan fazla almak israf olur en iyi faydayı da antrenman sonrası gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VIKING

    quote:

    Orijinalden alıntı: Necochea

    quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)

    Kreatin bende almayı düşünüyorum! Nasıl Kullanacağız protein tozuyla beraber!

    2-3 gram antrenmandan önce 3-4 gr antrenmandan sonra. 5-6 gramdan fazla almak israf olur en iyi faydayı da antrenman sonrası gösterir.

    teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VIKING

    quote:

    Orijinalden alıntı: Necochea

    quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)

    Kreatin bende almayı düşünüyorum! Nasıl Kullanacağız protein tozuyla beraber!

    2-3 gram antrenmandan önce 3-4 gr antrenmandan sonra. 5-6 gramdan fazla almak israf olur en iyi faydayı da antrenman sonrası gösterir.

    proteiın tozuyla beraber nasıl kulanıcaz ardarda mı içilir karıştırılıp içilirmi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: palermo9

    quote:

    Orijinalden alıntı: VIKING

    quote:

    Orijinalden alıntı: Necochea

    quote:

    Orijinalden alıntı: HarryBlade

    Dostum kreatini tek başına kullanma , yanında protein tozu da al. Etkisini daha iyi göstersin :)

    Kreatin bende almayı düşünüyorum! Nasıl Kullanacağız protein tozuyla beraber!

    2-3 gram antrenmandan önce 3-4 gr antrenmandan sonra. 5-6 gramdan fazla almak israf olur en iyi faydayı da antrenman sonrası gösterir.

    proteiın tozuyla beraber nasıl kulanıcaz ardarda mı içilir karıştırılıp içilirmi

    karıştırarak ...




  • Kreatin zararli midir? Yasim 18. Kullanmayi dusunuyorum antreman performansimi ve agirliklarimi arttirip daha iyi hacimlenmek icin. Simdi bir kac yere sordum, adamlar 18den kucuklere onermiyoruz,zararli, bobreklere zarari var vs. dediler korktum aslinda ama almak istiyorum. 4-6hafta kullanip 2-3hafta ara vermek seklinde kullanmayi dusunuyorum. Saat 1e 2ye kadar guzel cevap veren cikar umarim o saatlerde cikip alicagim cunku..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.