Şimdi Ara

supplementler.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce alışveriş yapan var mı sitede ve memnun olan?
    Kargo süresi,müşteri hizmetleri ve ürün orjinalliği nasıldır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Supplementler.com Güvenilir mi?

Supplementler.com, çevrimiçi olarak vitaminler, mineraller ve diğer takviye edici ürünleri satan bir web sitesidir. Şirketin güvenilirliği hakkında karışık yorumlar vardır.

Güvenilirliğin Kanıtları:

• Supplementler.com, 2001'den beri faaliyet göstermektedir ve sektörde iyi bir üne sahiptir.
    • Web sitesinde, USP, NSF ve GMP gibi güvenilir endüstri standartlarına uygunluğunu gösteren sertifikalar yer almaktadır.
    • 7/24 müşteri desteği ve 30 günlük para iade garantisi sunmaktadır.

Güvenilirliğe Dair Şüpheler:

• Bazı müşteriler, takviyelerin orijinal olmadığı veya beklentilerini karşılamadığı yönünde şikayette bulunmuştur.
    • Web sitesindeki bazı yorumların gerçekliği sorgulanmaktadır.
    • Supplementler.com, Bazı ürünlerini üçüncü taraf satıcılardan tedarik etmektedir ve bu da güvenilirlik konusunda endişelere yol açabilir.

Karar Verme:

Supplementler.com'dan alışveriş yapmadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemenizi ve şirketin itibarını araştırmanızı öneririz. Şüpheleriniz varsa, diğer güvenilir perakendecilerden takviye satın almayı düşünmelisiniz.

Önemli Hatırlatma:

Takviyelerin güvenilir tedarikçilerden satın alınması önemlidir. Sağlık durumunuz veya kullandığınız ilaçlar hakkında her zaman sağlık uzmanınıza danışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok alışveriş yaptım, siparişin ertesi günü ürün elimde oluyor sorunsuz.
  • 3 kere alisverisim oldu hepsi sorunsuzdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü vitamin ve supplementimi ordan alırım saat akşam beşten önce sipariş verirsen ertesi gün sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım kargo konusundada en fazla 2 gün sonra geldi baya araştırmıştım internetten ürün alırken açıkcası güven verdi site tek supplement aldığım yer ora :)
  • 3 kez alışveriş yaptım gayet güvenilir geldi bana.
  • supplementler.com dan ''gainer'' aldım ürün bildiğiniz bozuk adamlar hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor. göndereyim inceleyin diyorum yok diyorlar, ürün bilgileri istiyorlar gönderiyorum, ürün bozuk değil tat kişiden kişiye değişir diyorlar. resmen bozuk ürün elimde kaldı. hem tat hem de koku olarak bozuk olduğu açıkça belli. adamlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. nasıl bir firmaysa ürünü görmeden parti no vs. bilgiler üzerinden bozuk olup olmadığını anlıyorlar. kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım bir firma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sporset.com güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.