Şimdi Ara

Korsan Windows 7'den Windows 10'a Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bazı kişilere denk geldim. Korsan Windows 7 sahibi olduklarını ve yükseltme yapıp yapamayacaklarını soruyorlar. Elbette isterseniz yükseltirsiniz. Ama lisans alamazsınız. Microsoft aptal değil dostlarım. Sizin korsan kullandığınızın gayet de farkındalar. Hatta ben de denedim ve sonuç yine hüsran. Ve evet, Daz Loader kullandım. Hani şu meşhur aktivasyon aracı. Size diyeceğim şu ki, yükseltme yaparak lisans alamazsınız. Seçiminizi ona göre yapmanızı öneririm.

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 26 Haziran 2016; 20:49:40 >

• Bu ne o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Haziran 2016; 14:18:47 >
  • 1 Ağustos 2015te daz ile lisansladığım W7yi 10a yükelterek orijinal lisans almıştım ve hala kullanıyorum o lisansı.
    3-4 ay öncede başka pcde denedim yine oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu ne o zaman.

valla hocam ona bakarsanız ben de ss atayım. bi dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 26 Haziran 2016; 20:48:18 >

• Seninki KMS ile etkinleştirilmiş etkinleştirme sunucusu çinden bir server'a yönlendirilmiş ve 6 aylık süreli etkinleştirme yapılmış. Çindeki serverdan bilgisayarına girip girmedikleri belli değil.

Bizim yaptığımız yöntemde etkinleştirme aracını Windows 10 da kullanmıyoruz Microsoft kendisi etkinleştiriyor. Kendi sunucuları ile yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Haziran 2016; 21:17:26 >
  • quote:

Seninki KMS ile etkinleştirilmiş etkinleştirme sunucusu çinden bir server'a yönlendirilmiş ve 6 aylık süreli etkinleştirme yapılmış. Çindeki serverdan bilgisayarına girip girmedikleri belli değil.

Bizim yaptığımız yöntemde etkinleştirme aracını Windows 10 da kullanmıyoruz Microsoft kendisi etkinleştiriyor. Kendi sunucuları ile yapıyor.

ben de zaten onunla etkinleştirmediğimi söylüyorum zaten. dikkat ederseniz bazılarında işe yaramıyor daz.

ve de 6 aylık değil sınırsız. ve kms ile etkinleştirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 26 Haziran 2016; 21:50:40 >

• Daz yöntemi UEFI olarak yüklenmiş Windows 7'lerde işe yaramıyor. Sistemin Legacy olarak yani eski yöntem ile yüklenmesi gerekiyor.

Sizin kullandığınız ürün anahtarını Google da aratınca KMS etkinleştirme yöntemi çıkıyor bu yüzden böyle yapmış olduğunuzu düşündüm.

Arama yerine şu komutları girip etkinleştirmenizin süresine ve yöntemine bakabilirsiniz.

Temel bilgiler için;

slmgr.vbs -dli

Detaylı bilgi için;

slmgr.vbs -dlv

Geçerlilik süresi için;

slmgr.vbs -xpr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Haziran 2016; 22:04:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Daz yöntemi UEFI olarak yüklenmiş Windows 7'lerde işe yaramıyor. Sistemin Legacy olarak yani eski yöntem ile yüklenmesi gerekiyor.

Sizin kullandığınız ürün anahtarını Google da aratınca KMS etkinleştirme yöntemi çıkıyor bu yüzden böyle yapmış olduğunuzu düşündüm.

Arama yerine şu komutları girip etkinleştirmenizin süresine ve yöntemine bakabilirsiniz.

Temel bilgiler için;

slmgr.vbs -dli

Detaylı bilgi için;

slmgr.vbs -dlv

Geçerlilik süresi için;

slmgr.vbs -xpr
    quote:

Orijinalden alynty: MRT_

Daz yöntemi UEFI olarak yüklenmi? Windows 7'lerde i?e yaramyyor sadece. Sistemin Legacy olarak yani eski yöntem ile yüklenmesi gerekiyor.

Sizin kullandy?ynyz ürün anahtaryny Google da aratynca KMS etkinle?tirme yöntemi çykyyor bu yüzden böyle yapmy? oldu?unuzu dü?ündüm.

Arama yerine ?u komutlary girip etkinle?tirmenizin süresine ve yöntemine bakabilirsiniz.

Temel bilgiler için;

slmgr.vbs -dli

Detayly bilgi için;

slmgr.vbs -dlv

Geçerlilik süresi için;

slmgr.vbs -xpr

ben bu kodları biliyorum zaten etkinleştirdiğimden beri ara ara bakıyorum lisans göçtü mü diye

ben kms de kullandım. 6 aylık oluyor süresi bitince yenilemen gerekiyor. ama bu öyle değil. sürekli orada 174 gün yazıyor. tam 2 aydır kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 26 Haziran 2016; 23:10:50 >

• Microsoft account ile giriş yapmak gerekli mi?
    Local oturum istiyorum açıkçası.
  • En az 20 makineyi DAZ Loader ile windows 10'a yükselttim hepsi de sorunsuz lisans verdi... Hepsine doğrulamak için sıfırdan windows 10 da kurdum hepsi her seferinde aktive oldu...Yani sizin kullandığınız aktivasyon aracında bir sorun var galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

En az 20 makineyi DAZ Loader ile windows 10'a yükselttim hepsi de sorunsuz lisans verdi... Hepsine doğrulamak için sıfırdan windows 10 da kurdum hepsi her seferinde aktive oldu...Yani sizin kullandığınız aktivasyon aracında bir sorun var galiba...

bilmiyorum legacy olarak kurdum aslında nedense şifre vermemişti bana.
  • gençler bende win10 a geçmeyi düşünüyorum şuan win7 sistemim i5 5200u 2.7 ghz, 4gb ram, gt940m 2gb ekran kartım var genelde online oyun oynuyorum bf3-4, cod gibi eğer geçersem win7 ye göre düşük performans alırmıyım vede cracklı oyunlar açılıyormu?
  • Ben de bir kaç tane bilgisayarı korsan Windows 7'den yükseltme yaptım. Hepsine de lisans verdi. 6 aydan fazla olmuştur, hiç bir problem çıkmadı.
  • Benim elimde win8.1 var, yasal mı değil mi bilmiyorum. Kurulum bitince kms sanırsam Y or N diye komut çıkıyor aktif ediyor. Legacy olarak kurdum sonra da hemen yükselt geldi, bende yükselttim. Key aynı mıydı değil miydi bakmadım hiç. Win10 dayken ayarlardan etkinleştirme kısmında aynı ürün etkinleştirme anahtarı xxx sadece sonu görünüyordu. Ürün anahtarını öğrenme yoluyla öğrendim ve uefi temiz kurulum yaptım, yaparken öğrendiğim keyi girdim kabul etti. Sonra bir daha atmam gerekti iyi çalışmıyor gibi geldi, bir daha uefi temiz kurulum yaptım bu sefer key girmedim. Kurulum bittiğinde şuan ayarlardan etkinleştirme yerine baktığımda "Bu cihazda windows 10 dijital bir destek hakkıyla etkinleştirilmiştir " yazıyor.

Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı resimdeki gibi ( https://store.donanimhaber.com/af/6f/c3/af6fc36813fee50dfc35fdbfb91e3462.PNG)
    Son kısımlarını silmiş ama silmediği kısımlar aynı, bir tek uzatılmış pid ile yükleme kimliği farklı. Kısmi ürün anahtarı yazan yer de aynı. Bir gariplik hissetmedim değil

• korsan 7 den 10 a güncellerken herşeyi sil dersek iso kurulum gibi temiz olur mu ?

direk w10 u korsan kms ile aktive etmekten ne farkı var acaba bu yöntemin? (otomatik güncelleme alıyor sanırsam sadece extradan ,çok önemlimidir?)

Edit: legacy korsan 7 den geçtikten sonra w10 u nasıl uefi yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 28 Haziran 2016; 23:49:25 >
  • Windows 10 kurup KMS ile kullanmakla, yükseltme yaparak Windows 10 yapmanın tabi ki farkı var. Windows 10'u KMS ile kullanırsan korsan Windows kullanmış olursun. Korsan Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yaparsan yasal Windows 10 lisansına sahip olursun.

Amacın temiz kurulum yapmaksa; korsan Windows 7'den yükseltme yaptıktan sonra internete bağlandıktan bir müddet sonra sistem bilgilerine baktığında "Windows Etkinleştirildi" yazısını görünce başarılı şekilde yükseltme yaptın demektir. Yükseltme işlemi bir defa yapılır, bir daha yapmak gerekmez. Artık istediğin zaman temiz olarak Windows 10 kurabilirsin; crack, kms,... vs gerekmez. Yükseltme yapmanın amacı beleşe lisans almaktır.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yükseltmeyi yaptıktan sonra kendi flashımla tekrar format atabiliyorum yani

Keyi not etmeme gerek var mı yoksa otomatik donanımdan tanır mı?

Edit:forumda buldum hocam cevabımı teşekkür ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 29 Haziran 2016; 10:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.