< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
abd ve avrupanın aksine türkiye de korsan yayın daha fazla gibi bi cümle okudum orda bi zahmet daha az olsun.. adamlar aylık 5 euroya bütün ligleri izliyor bizde exxene para yatırcan, digiturke para yatırcan, tivibuya para yatırcan oldu türkiye de ingiltere premier ligini korsan izleyen kaç kişi var onun istatistiklerine bakın ben söyliyim; SIFIR çünkü s sport plus aylık 10 lira ve tertemiz spor yayınları veriyor. nba, ufc, f1, futbol ama kendi ülkemin maçını, kendi ülkemin markasında aylık 60 lira vererek izliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla bedava olsa bile senelerdir izlemiyorum. Yahu elalemin 3. ligi kalitesinde ligimiz var, nesini izliyorsunuz bunun. Sokakta mahalle futbolu oynayanları izleyin daha heyecanlı olur. Sözde 3 büyüklerimizin de durumu senelerdir belli. Avrupa'ya gidince, oranın adı sanı duyulmamış 2. lig takımlarından 5-0 8-0 yiyip dönüyorlar. Bir de bunları izlemek için üste kim para verir yahu. |
|
Bir feto kavgasi dönmüş ad. Soy ad bilgileri ifsalanmiş dosyası varmış güya ülkeye gelemiyormuş ifsa edende fetocu karışık isler. Ben kilim zaten . Futbol izlemem 40 yılın başı babama maç açıyorum galatasaray maçını kafasına göre kapatıyor falan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Kasım 2021; 1:2:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
yabancı bir ülkeden yayın açar adam. belki öyle yapıyorlar. ona nasıl engel koyacaksın? tv yayını gibi yayın yapıyor adam neyi engelleyeceksin. herkes illegal bir şeyin illa bir yolunu bulur istediğin kadar yasak kural koy. |
|
|
İyi diyorsunuzda stream yapabilecek bir sunucunun maliyetinden haberiniz yok. O para anca sunucuya yeter. Nasıl kar edecek personel, yayıcı parası vs nasıl ödeyecek. Haa bu arada ssport yıllık alımca ayda 10 lira gibi bir paraya yapıyordu yayınlar da full hd gram takılma yok hem de kaliteli ligleri veriyor. Bir şekilde oluyor galiba ama ben anlamadım nasıl kar ediyorlar. Herşeyleri 5 yıldız adamların. MaşaAllah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 19 Kasım 2021; 6:37:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rezil ligte adına büyük denilen takımlardan birini tutmuyorum ve taraftarı da değilim. Memleketimin takımının maçlarını izliyorum ve destek veriyorum. Bu rezil ligi izlemek için değil para vermek üzerine para almam lazım. Anca fanatikler holiganlar para verip izler. |
|
|
Bizim ligin yayınları 500 milyon dolar etmez. Kalite yerlerde, overrated bir lig bizimkisi. Kaldı ki digitürk'te zaten bu parayı ödeyememiş. Ülkenin yarısı 2.800 liraya çalışırken bu kadar aboneyi ve parayı nasıl toplayacaklar da kar edecekler. Düşürün fiyatları gidip legal olarak alalım bizde. Yoksa selçuksport biter mahmutsport başlar.. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 19 Kasım 2021; 09:30:35 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|