< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Korsan maç yayınlarına TFF tarafından erişim engeli geliyor (3. sayfa)
-
-
Kaçak yayın yapana değil de kaçak yayın izleyene yaptırım gelirse caydırıcı olur ancak. Twitter'da ağzını açana hakaret davası açmayı biliyorlarsa bunu da bilirler.
-
abd ve avrupanın aksine türkiye de korsan yayın daha fazla gibi bi cümle okudum orda
bi zahmet daha az olsun.. adamlar aylık 5 euroya bütün ligleri izliyor
bizde exxene para yatırcan, digiturke para yatırcan, tivibuya para yatırcan oldu
türkiye de ingiltere premier ligini korsan izleyen kaç kişi var onun istatistiklerine bakın
ben söyliyim; SIFIR
çünkü s sport plus aylık 10 lira ve tertemiz spor yayınları veriyor. nba, ufc, f1, futbol
ama kendi ülkemin maçını, kendi ülkemin markasında aylık 60 lira vererek izliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bedava olsa bile senelerdir izlemiyorum. Yahu elalemin 3. ligi kalitesinde ligimiz var, nesini izliyorsunuz bunun. Sokakta mahalle futbolu oynayanları izleyin daha heyecanlı olur. Sözde 3 büyüklerimizin de durumu senelerdir belli. Avrupa'ya gidince, oranın adı sanı duyulmamış 2. lig takımlarından 5-0 8-0 yiyip dönüyorlar. Bir de bunları izlemek için üste kim para verir yahu.
-
Bir feto kavgasi dönmüş ad. Soy ad bilgileri ifsalanmiş dosyası varmış güya ülkeye gelemiyormuş ifsa edende fetocu karışık isler.
Ben kilim zaten . Futbol izlemem 40 yılın başı babama maç açıyorum galatasaray maçını kafasına göre kapatıyor falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Kasım 2021; 1:2:15 >
Top oynamayı bilmiyorlar. Bide paramı ödeyelim.
Bein spor, digitürk, D smart, Ş smart, tivibu, Exsen, yok seksen, yok doksan.
Bu dandik ligi izlemek için üstüne para vermeleri lazım. Akıllıların çektiği fiyata bak sen ya...
-
Bu lige 130 140 lira digiturk parası çok. Enflaston evet var ama ligin kalite değeri enflasyondan daha yüksek. Max rakam 65 lira olmalı aylık. Ligin kalitesi 25 lira geriside enflasyon işte 🥳
Ve ederinden çok daha fazla ihale bedeli talep edilmesi; ilk çıktığı günden beri ülke şartlarına uygun olmayan şekilde kararlar alındı hep. Evet; ülkemizde, anavatanındaymış gibi sevilmesine rağmen futbol, oturup da kimse bu şekilde para vermez.
Üstelik ihale bedeli ve paylar yüzünden kulüpleri birbirine düşürdüğü gibi beleş para nedeniyle kulüplerin zor zanaat geçinen alt yapısı da tamamen öldü. Gerçi, bugünkü döviz hareketi ile yabancı transferleri de rafa kalktı, çoğu kulüpte. Bakalım be yapacaklar...?
-
Keşke sadece kör dövüşü izlesek, ona da razıyız. 4 Tane aynı faüle 4 tane farklı karar veren hakemden tutun da sırf gelirlerden daha fazla pay alabilmek uğruna birbirini yiyen kulüpler ve başkanları ve diğer yöneticilerini, yetmezmiş gibi bir de her sezon sıfırdan kurulan takımları da seyrediyoruz. Daha doğru düzgün kurulmuş takımını elinde tutabilen kulüp yok ülkede, üstelik bir tanesi de biraz gayret, biraz para (transfer anlamında) biraz da şansla UEFA kupası almış bir kulüp.
-
yabancı bir ülkeden yayın açar adam. belki öyle yapıyorlar. ona nasıl engel koyacaksın? tv yayını gibi yayın yapıyor adam neyi engelleyeceksin. herkes illegal bir şeyin illa bir yolunu bulur istediğin kadar yasak kural koy.
-
Bein Connect diye direkt yayıncının resmi streaming servisi var. Hafta sonu derbide açıyorsun donuyor, kasıyor, takılıyor. Bahane hep aynı "servis sağlayıcınız ile görüşün" oluyor. Sonra İpTV açıyorsun, FullHD yayın cam gibi, takılma, donma, kasma yok. Lan bu servis sağlayıcı sana mı kıllık yapıyor?
Diğer taraftan biz hangisine para yetirelim? Adam gibi bir gruba girdiyseniz İpTV full paket yıllık 100 TL, hadi gruba giremediniz ilanlardan bulsanız 250 300 TL. Ayda 25 liraya gelir en pahalısı. İçinde hepsi var, tüm platformlar, hatta daha da zengin içerik, yabancı kanallar da var.
Ben kullanıcı olarak her lig için ayda 50 liradan 300 lira vermeliyim ki ancak spor izleyeyim. Tüm yayınları izlemek istersem bu rakam ikiye katlanıyor.
Asgari ücretin durumu ortada. Asgari ücreti geç ülkemizde ortalama aylık kazanç 400 dolar, 4000 TL zaten. Sen diyorsun ki % 15'i sadece straming yayınlara ver.
Bir arkadaşım Hollanda'da, Amazon Prime Video servisi çok pahalıya geldi dedi. Lan nasıl olur? 8 Euro değil mi? Bizdeki gibi değil de içeriğe ayrı para isteniyormuş, 29 Euro vermek istemedim dedi. Biz 8 liraya kullanıyoruz bu servisi, full haliyle. TV'sini ekledim hesaplardan açtı baktı hepsi açık içeriğin.
Netflix ne kadar dedim 25 Euro da o. TL bazında bakarsan Türkiye'de Amazon Prime 350 TL aylık olması lazım, Netflix'in de öyle. Ama adamlar yerelleşmeye gitmiş, ülkenin gelir durumu ortada, 350 lira yerine 50 lira alıyor Netflix, 350 lira yerine 8 lira alıyor Amazon.
Bein, Exxen, Dsmart kafayı yemiş. Resmen insanlara fatura için çalışın diyorlar.
Meclis, daha doğrusu malum kişi önce otursun düşünsün, bu TRT bu kadar parayı har vurup harman savuracağına bari Türk liglerini, Ş.ligini alıp yayınlasın. Ki parasının çoğunu çıkarır reklamdan. 10 tane TRT var aynı anda hepsinden verir maçını. Belgesel kanalı dışında hiçbiri kaliteli içeriğe, yayına sahip bile değil.
Biz gelişmekte olan bir ülkeyiz, gelişiyoruz ama bu gelişim eşit değil, gelir adaletinde olağanüstü kötü durumdayız, orta direk yok olmak üzere, memurluğa kapağı atan ve 3 5 beyaz yaka dışında inşaatçılar ve kalifiye işçiler, formenler sadece normal para alabiliyor. Ülkenin % 25'i açlık sınırında gelire sahip, % 70'i ise yoksulluk sınırı altında. Hep zengin, hep zengin. Varsa yoksa çeteler, Araplar zenginliğine zenginlik katsın. Tımarlı sipahi bakıyoruz sanki yeminle o kadar ağır şartlar.
-
İyi diyorsunuzda stream yapabilecek bir sunucunun maliyetinden haberiniz yok. O para anca sunucuya yeter. Nasıl kar edecek personel, yayıcı parası vs nasıl ödeyecek.
Haa bu arada ssport yıllık alımca ayda 10 lira gibi bir paraya yapıyordu yayınlar da full hd gram takılma yok hem de kaliteli ligleri veriyor. Bir şekilde oluyor galiba ama ben anlamadım nasıl kar ediyorlar. Herşeyleri 5 yıldız adamların. MaşaAllah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 19 Kasım 2021; 6:37:11 >
Rezil ligte adına büyük denilen takımlardan birini tutmuyorum ve taraftarı da değilim.
Memleketimin takımının maçlarını izliyorum ve destek veriyorum.
Bu rezil ligi izlemek için değil para vermek üzerine para almam lazım.
Anca fanatikler holiganlar para verip izler.
-
Bırak korsan izlemeyi bu bizim lig bedava ewlat olsa çekilmez
Gidin s sportta pl izleyin. Pl nin son sırasındaki takımların maçları bile bizim derbilerden daha kalitelidir. Gerçi seneye pl de digiturke geçiyor.
Bizim ligin yayınları 500 milyon dolar etmez. Kalite yerlerde, overrated bir lig bizimkisi. Kaldı ki digitürk'te zaten bu parayı ödeyememiş. Ülkenin yarısı 2.800 liraya çalışırken bu kadar aboneyi ve parayı nasıl toplayacaklar da kar edecekler. Düşürün fiyatları gidip legal olarak alalım bizde. Yoksa selçuksport biter mahmutsport başlar..
-
Salazar "Ben halkımı 3 F ile yönettim.. yüzbin kişilik beşiklerdede uyuttum"!!..
Nedir bu 3 F?
FADO, FİESTA VE FUTBOL..
FADO: MÜZİK..Ağıt şeklinde,bir nevi uyuşturucu etkisi yapan ve insanları duygusallaştıran bir müzik çeşidi..
FİESTA:Tabiki Televole kültürü.. eğlencenin sınır tanımadığı bir kültür..
FUTBOL: Toplumun Afyonudur..hakkaten bagımlılık ta yapıyor ilacı izlememek ve takip etmemek...
Belki bu sayede izlenme azalırda insanlar az kendine gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 19 Kasım 2021; 09:30:35 >
-
Hala Türk futbolunu izleyen mi var lan? İnanılır gibi değil.
Digiturk fiyatları makul seviyelere çekse örneğin 40-50 tl ye lig maçlarını satsa talep patlaması olur ona yetişemez bundan dolayı fiyatı indirmiyor diyenlerde var. Talep patlaması olursa onlarda servis ağını genişletir diyorum bende. Yine de bizim ligi izlemek için para vermem. 10 saniyede bir çalan faul için mi aylik 120 tl vereyim. Hiç izlemem daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X