Binbaşı
07 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 231 (Bu ay: 5)
Gönderileri
www.a101.com.tr
Irobot Roomba 606 Robot Süpürge
https://www.a101.com.tr/elektronik/irobot-roomba-606-robot-supurge

A101 de İrobot Roomba 606 Robot Süpürge 1299 tl 1300 değil :)

İrobot 605 modelini kullanıyorum çok memnunum. Haritasız bir model rastgele temizlik yapıyor ama çift fırça sistemi ile özellikle halılarda iyi temizlik yapıyor. Tavsiye ederim.

silinebilir
arkadaşlar başlıktaki cihazı aldım.

cihaz bugün geldi erkanı full hd diye tercih ettim. ancak gelen leptop daki görüntü sarımtırak resmen. beyaz renk mesela beyazla alakası yok. örnek foto ekliyorum. mesela elimdeki eski laptopta tok kırmızı olan renk acer de bildiğin turuncu. iade etmeyi düşünüyorum. acer full hd cihaz kullanıpta yorum yapabilecek var mı ?

bunlar lenovo hd ekrana sahip ekran görüntüleri

Acer A315-42G-R25U Ekran Sarımtırak ( Photoshop Kullanacaklar Almasın )Acer A315-42G-R25U Ekran Sarımtırak ( Photoshop Kullanacaklar Almasın )

aşağıdakiler de acer a315 42g r25u fullhd ekran görüntüleri

cihaz gece modunda da değil. birde şöyle bir durum var gece modunu açsam dahi görüntüde değişiklik olmuyor bunun sebebi nedir ?

Acer A315-42G-R25U Ekran Sarımtırak ( Photoshop Kullanacaklar Almasın )Acer A315-42G-R25U Ekran Sarımtırak ( Photoshop Kullanacaklar Almasın )

Acer A315-42G-R25U Ekran Sarımtırak ( Photoshop Kullanacaklar Almasın )
üstteki eski lenovo marka hd parlak ekrana sahip cihaz alttaki ise fullhd mat ekrana sahip yeni acer leptop.
acer göründüğü gibi rengi yumuşak hale getirmiş ve olması gereken ile alakası yok.

tam net anlaşılamıyor olabilir ama canlı izlerken bariz sarımtırak.

acer forumundaki benzer konular

https://community.acer.com/en/discussion/475451/why-is-my-laptop-screen-yellow?utm_source=aw&awc=12591_1587680740_4f58332d5a0ece5fad62450ed4c6505a&utm_medium=Awin&utm_campaign=101248

https://community.acer.com/en/discussion/557713/acer-nitro-5-an515-51-yellow-display-tint
forumdaşlar bütçem 40-45 bin t arasında. aile aracı olarak kullanıcaz. aracı sürekli şehir içi kullanacağım için ilk önceliklerimden birisi yakıt tüketimi nispeten normal yada az olan bir araç. günde toplam da 15 - 18 km civarı git gel yol yapıyorum. uzun yola yılda bir kere ancak çıkıyorum. yılda maksimum 11 bin km yol yapıyorum yeni araçla birlikte bu km ler artabilir belki :)

arabalara son 1 aydır bakıyorum ve kafam çorba gibi oldu. arabalardan da anlayan birisi değilim. bir sürü motor çeşidi özelliği filan var. bir sürü paket var kendi içinde. bu fiyatlara neler alınır ne alınmaz nedenleri ile birlikte yorumlayabilirseniz benim için ve aynı tutarda aynı özelliklerde araç arayanlar için yol gösterici olacaktır.
Ekran görüntüsünü attığım sorun leptop açıldıktan kısa bir süre sonra meydana geliyor. Anakart değişimi olmuştu. Güvenli modda açıp sistem geri yükleme yaptığımda driver larin tamaminin kurulmadığı kısmına geri döndü. Bu sefer o mavi ekran gelmedi normal çalıştı leptop. Aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartı driveri eksikti. Tekrar yükledim bu sefer yine aynı hata verdi leptop. Sorun ekran kartında mı ? Yoksa başka bir şeyde mi olabilir ?

Arkadaşlar özelliklerini foto olarak attığım kasaya 400 tl fiyat istiyor satıcı sizce cok mu ?

Amacim internete girmek word excel ile bazen çalışırım.
...
dört beş gün önce splitcam programını kurdum laptopa. dün itibariyle ses gitti bilgisayarda. hiç bir şekilde çalışmıyor. driver ı kaldırıp tekrar kurdum olmadı. en güvendiğim sistem geri yükleme yapayım dedim bir baktım geri yükleme noktaları silinmiş. windoes update ile de yüklenmedi. ne yapmam lazım. combofix ile tarattım virüs buldu ama sıkıntı aynen devam ediyor.
........

Belki de çoğu Galatasaraylının hayatını oyunculuğunu yakından tanımadığı bir futbol dehasıydı Metin OKTAY.

Herkes onu taçsız kral Metin OKTAY sözü ile tanıyordu. Ama hayatını biraz okuduğunuz da ne kadar değerli bir insan olduğunu öğrenir, böyle bir futbolcunun Galatasaray'da futbol oynamış olmasının haklı gururunu yaşarsınız.

Galatasarayımız Metin OKTAY ismini , ahlakanı, değerini daha çok anlatan etkinlikler yapmalıdır.

Sadece Metin OKTAY değil Gündüz KILIÇ ve Galatasaraya, futbola büyük emekleri geçen oyuncularımıza daha fazla önem gösterilmelidir. Bu bağlamda TT Arenada yapılan Galatasaray Efsanelerini Anıyor adı ile yapılan etkinlik buna örnek gösterilebilir.

Kralla ilgili küçük bir not çoğu kişi bilir meşhur bizi sevenleri üzmeyelim baba sözü;

"1957 yılında Fenerbahçeli yönetici Müslüm Bağcılar ile Metin Oktay, bir gazinoda buluşur. Müslüm Bağcılar, Oktay'a bir çek uzatır ve "Rakamı sen yaz Metin, yeter ki Fenerbahçe forması giy" der. Metin Oktay'ın cevabı ise "Bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim" olur. "
Hakkında
Hakkımda:
........
Sistem ve Tercihleri
Operatör
turkcell
ISS
TürkNet
Takım
Galatasaray
Fotoğraf Ekipmanları
FujiFilm
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Modem
Keenetic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.156
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 15.186 (Bu ay: 398)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 592 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.