arkadaşalr bu aralar nednese tırnakalrım ya çok az uzuyor ya uzamıyor sizce nenedir ya vala korkuyorum bir şey varmı diye ve ayagıdam bir yara varç çok deirndei iki haftadan beir anca kabuk bagladı yavaş yavaş iyileşiyor
Arkadaşlar Lütfen Bir Yardım Edin Nedendir Sizce
Protein destekli beslen, tırnakların kuvvetlenir.
Vitamin ve Protein eksikliği olabilir.Özellikle C vitamını yaraların iyileşmesinde etkilidir.Dengesiz besleniyor olabilirsiniz.Çokça ye demiyorum,yemeklerinde çokça çeşite yer ver.Meyve sebze bol bol ye.
B vitamini alman lazim.Hepsini içeren tabletler eczanede satiliyor.Tirnagind uzar,saçinda
İşin Garip TRAFIAM YEME OLAGAN ÜSTÜ DİKAKET EDERİMDİR.Yani Boy 2.00 Kilo 93 yaplıyımdır nedne bu arlar bir şey oldu bair vitamin hapı filan içiyim saolun beyler
Arkadaşım Ne Diyon Sen Ya Yüregimemi İndirecen Yaw.
quote:
Orjinalden alıntı: Bojinka
Aids olmuşsun.
bazı şakaları abartmayınız. Özellikle sağlıkla ilgili olanları.
Ben de maalesef ki tırnaklarımı yiyorum ama artık bilincine vardım ve yememeye başladım. Senin sorununa gelince;
Tırnağın ana maddesi keratindir. Keratin, saç, tırnak, boynuz, kıl gibi üst deri ürünü olan yapıları oluşturan bir çeşit proteindir. Bundan dolayı herhangi bir gıdadan keratin edinemezsin.
B vitamini olarak B2 vitamini olarak bilinen Riboflavini vücuduna almanı öneririm çünkü B2 tırnakların fazla oksijen almasını sağlar. B2'nin bulunduğu besinler ise yeşil yapraklı bitkiler, süt, ve yumurtadır. Ki ben gün boyunca bunlardan bayağı bir ediniyorum ve şu an tırnaklarım iyi bir gelişme gösteriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
Ben de maalesef ki tırnaklarımı yiyorum ama artık bilincine vardım ve yememeye başladım. Senin sorununa gelince;
Tırnağın ana maddesi keratindir. Keratin, saç, tırnak, boynuz, kıl gibi üst deri ürünü olan yapıları oluşturan bir çeşit proteindir. Bundan dolayı herhangi bir gıdadan keratin edinemezsin.
B vitamini olarak B2 vitamini olarak bilinen Riboflavini vücuduna almanı öneririm çünkü B2 tırnakların fazla oksijen almasını sağlar. B2'nin bulunduğu besinler ise yeşil yapraklı bitkiler, süt, ve yumurtadır. Ki ben gün boyunca bunlardan bayağı bir ediniyorum ve şu an tırnaklarım iyi bir gelişme gösteriyor...
Boynuz derken aldatmaya yönelik mi ?
ben bi,şi yiyip içmiyorum adam gibi katır gibi uzuyo tırnaklar valla
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
ben bi,şi yiyip içmiyorum adam gibi katır gibi uzuyo tırnaklar valla
Sen de kes öyeyse
daha ne istiyosun bea
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
Boynuz derken aldatmaya yönelik mi ?
Hm, güzel espriydi ama unutma ki dünyada yalnızca insan ırkı yaşamıyor. Canlı kavramı sadece insana ait değil. Gergedanın, keçinin ve daha bir çok hayvanın boynuzunun ana maddesi keratindir...
tırnaklarını komple kes
fena mı tırnak kesme derdinden kurtulursun. mrk etme bi sorun yoktur.
medabiotin hap al hem saçın hem tırnağın uzasın.
bir cildiye uzmanına görünmen gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme