%90'lık halkın sayesinde ülke 5. dünya ülkesi oldu gitti. halbuki ülke çok güzel denizi var çölü var ormanı var dağı var göllleri var varda var. ama halkın çok büyük kısmı sağlıksız mantıksız düşünüyor. adama sokak hayvanları tehlike oluşturuyor diyorsun sana hav hav diyor adam laftanda anlamıyor ok deyip susuyorsun. sonra bu sokak hayvanı genç bir insana saldırıyor adam kaçarken araba çarpıp ölüyor...sonra bu hav hav diyen adam yine laftan anlamıyor sonra küçük çoçuklara saldırma olayları oluyor bu hav hav diyenler yine laftan anlamıyor sonra bu olay, bu tiplerin düşünçesi yine degişmeyip hayvanları savunuyorlar. bu ülke insanına çok ciddi para cezası hapis gibi yaptırımlar gerekli bu 5. dünya ülkesi insanları ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor ben bunu anladım... adamlar ankara'da yol kenarlarına köpek kulübesi koymuş. belediyede bön bön izliyor. o kadar çok seviyorsanız alın bahçenizde besleyin yani gece o yoldan geçmek çok tehlikeli oluyor. yol kenarında bildigin köpek kulübesi var ..adam köpek besliyor köpek bahçe dışında köpek kaldırımı sahiplenmiş gelene gidene saldırıyor.....işte bunu ne bu o köpegi besleyen hastalıklı zihniyet biliyor nede belediye biliyor aslında çok iyi biliyorlarda işlerine gelmiyor bu hastalıklı zihniyet köpeklerin insanlara saldırmasından çok büyük zevk alıyor belediyeler zaten işini yapmıyor |
Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı (3. sayfa)

-
-
Bu mor veya pembe kafalı asosyal fanatik teyzelerin yeni bir lafı var:
"Kadına şiddet olunca bütün erkekleri topluyor muyuz ki bi tane köpek, çocuğu öldürünce veya onu yaralayınca köpekleri sokaklardan toplayacağız ?"
Bir de ekonomist emin çapa'nın geçenlerde kendini kaybederek çığlık çığlığa canlı yayında çığırdığı bir konuşma vardı, " bütün katiller tecavüzcüler dünyaya sığıyor da bu köpekler mi sığmıyor " diye
Bunun lafı da o hesap işte
Dikkat ederseniz bunların lafları hep aynı eksende ve hepsi hazır kalıp... Hepsi mantıksız. Hepsi aynı tornadan çıkma
Köpekleri insan gibi görüyorlar ve başıboş köpekleri toplumsal hayatın içine entegre etmeye çalışıyorlar.
Bu yüzden hastanelerde, binalarda ve en son toplu taşımalarda sahipsiz köpek görmeye başladık.
Bazıları mizantropi denen insan nefretini sözde hayvanseverlik adı altında gizliyor. Hiç hayvansever biri; soğukta titreyen, açlık çeken, hastalıklarla can çekişen hayvan olsun ister mi ?
Böyleleri hayvansever değil fanatik...
fanatikler yüzünden de gerçek hayvanseverler mağdur. Köpeği olanlar mağdur. Köpeğini gezdirmek isteyen vatandaş başıboş köpeklerin yüzünden yol değiştirmek zorunda kalıyor.
Ben de sokaklarda başıboş ayı, kaplan, panter, aslan, puma, çita, sırtlan gezsin istiyorum sonuçta bu dünya sadece bize ait değil, biz onların yaşam alanını işgal ettik, insanoğlu bu dünyanın kanseri hebele hübele falan ama henüz onlar için hazır mama üreten olmadığı için pek destekleyen yok bu fikrimi
Köpekler sahipli olarak bakılması gereken hayvanlar. Başıboş köpek normal bir şey olsaydı çağdaş ülkelerin sokakları köpek dolu olurdu.
Ama işte fanatikler, bunları anlamamazlıktan geliyor. Sebebi de çok açık
Fanatizm çağın hastalığı..
Siyasi fanatiklere nasıl ki anlat anlat hiçbir şey anlatılamıyorsa, köpek fanatikleri de siyasi fanatiklere aynı kafada.. Kimisi gerçekten idrak edemiyor, kimisi kasıtlı olarak anlamamazlıktan geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 0:38:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğim gibi. "Görmedim" ancak hafifletici neden olur. Görecek. Kör nokta denilen üç metre önce, iki sn. önce kör nokta değil. Mahkemede benim yazdığım şeyleri soracaklar. Sen de biliyorsun. Bunun için gerginsin.
Başkasını eleştirmek kolay değil. İnsan-makine ilişkisi benim alanım. Tuttuğu direksiyonun kaç Newton'la harekete başladığından kısa süreli hafızasının süresine, görüş açısına, dikkat performasına kadar teroik ve metrik olarak biliyorum. Mahkeme benden daha da ileri gidecek, ne olursa olsun kazayı engellemek sürücünün görevi diyecek...
7/24 kamyon kullanılmaz, yuvarlak laflar ediyorsun, o yüzden sen bırak bu işleri.
-
7/24 kamyon kullanma v.s. yazmışsın ya o anda niye sana cevap yazıyorum diye sorguladım.
1. Ben niye gergin olayım?
2. İnan bana mahkemede o tarz sorular sormuyorlar. Bilirkişi raporu diye birşey var zaten o rapor mahkemeye sunulur tabi ortada bir mahkeme olursa.
3. Yüksek mühendis olarak hayatımda direksiyonu newton ile birşeyler yapıldığını duymadım görmedim.
4. Arabalar hakkında teknik bilgin olabilir. Ama üniversitede bu konuda teknik eğitim almadıysan kendini bu konu hakkında bilgili sayma derim. Üniversite matematiği ve fiziği ile lisenin(eğer oralarda isen) hiç bir alakası yok. Lisans ve üstü seviyelerin içeriği oldukça ağırdır.
5. Arabanın görüş açısı ile ilgili matematiksel ve fiziksel bilgilerin alakası yok. Bu tamamen farklı bir tasarım konusudur.
İzlemeni tavsiye ederim:https://www.youtube.com/watch?v=gx2rL2SDRgk&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ya arkadaş o kız çocuğunun ne günahı var ya. Salak salak iş yapmayın o anne o baba ne yapsın şimdi yazık değil mi. Niye toplatılmıyor. Ben işe giderken 5 tane köpeğin içinden geçerek gidiyorum caddeden her gün. Tam saçma bir düzen kepazeliğindeyiz. İçim yanıyor böyle haberlere bıktım valla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7/24 senden geldi.
Gerçekten yüksek mühsendissen üslubunu geliştir. Teknik alan bu kadar ucuz değil.
iyi akşamlar.
-
Şu köpekleri sokakta milletin başına bela etmekten başka birşey yaptığınız yok. Geceleri resmen şehrin göbeğini işgal ediyorlar. Sokakta gezmek bile kolay değil. Köpekten korkan yok sopayı vurdun mu kaçacak delik arıyorlar da sonra vay köpeğe vurdu oluyor. Köpeğe iki tane vursak köpekçi tayfa anasına sövülmüş gibi davranıyor.
Hepsini salla evinde köpek besleyenler bile dışarıda gezdirirken sıkıntı çekiyor. Sokak köpeğinin bölgesine girince başlıyor havlamaya. Bir anda 2-3 köpek oluyorlar.
Siz var ya kameralara dua edin. Eskiden kamera falan yok millet neler yapıyordu. Sokak köpeği polis arabasına bile saldırıyor yol boyunca kovalıyor. O polis araçtan inip kafasını kırmasını bilir de bir köpekçi videoya çeker adamın başı derde girer.
-
Artık it besleyen itetapar görünce arabayla kaputun üstünden atıcam. O itler masum bir insana zarar vermeden bir itetaparın sakat kalmasını tercih ederim.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cocuga kamyon carptiktan sonra kopek cocuga arkadan yaklasip yaliyor. Cocuk neden kendini kamyonun altina atiyor?! Cocuklarimiza hic mi hayat dersi ogretmiyoruz? Arkasinda kopek var diye Niagara selalesinden asagi mi atlayacak yani cocuklarimiz, bu mudur yani?! iphone 13 kullanmayi bilen cocuklarimiz is hayatta kalmaya gelince sacma sapan hareketler yapiyor. Ailelere bu konuda buyuk is dusuyor. Lutfen colugunuzu cocugunuzu alin, hafta sonlari hayatta kalma dersleri gosterin. Yola firlamamasi gerektigini 2 yasinda cocuklara ogretiyorlar, karsidan karsiya gecerken muzik dinlemesinler, bunlari cocuklariniza lutfen ogretin! Topu yola firladi diye zekasini hic kullanmadan yola firlayan cocuklari ne yapacagiz? Toplari mi toplatacagiz?
Lutfen cocuklariniza hayatta kalma ve zekalarini gelistirecek egitimler verin. Yoksa onlari koruyamayiz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Mart 2022; 3:21:32 > -
Mahmut YILMAZtwitter
“Başıboş sokak köpeklerinin son kurbanı: #MahraMelinPınar Sağ bacak maalesef artık yok... Hayati tehlikesi devam ediyor... https://t.co/reERHW3U4q”https://twitter.com/MahmutYilmaz444/status/1500474325534658561?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHabersana kimse sormuyor konuyu nerede başlatacağını bende uzun süreli kullanıcıyım bu forumda biliyor forumu sürekli kullananlar konuyu nerede başlatacağını az çok
-
ekledim ilk mesaja videoyu teşekkürler
-
Yalamasi daha fena, et yiyici bakteri bulaşmıştır.
Hav hav
Endoplasmictwitter
Endoplasmichttps://twitter.com/Cemallica71/status/1500729175296126979?t=2KAovyiCSIfbxyO1BQatug&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 7 Mart 2022; 10:7:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu it taparların coluguna cocugunun kendınde basına gelir insallah bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sokak köpekleri de candır onların ne suçu var besleyelim bi kap koyalım falan filan
gel de ağır yaralı çocuğun ailesine anlat şimdi bunları. hiçbir insan canı köpeklerden daha değersiz olamaz. hele de çocuklar.
son zamanlarda ne bu vahşettir arkadaş. köpekler gruplaşıp sağa sola saldırıyor.
bi de şey diyorlar. köpeklere kötü davranıldığı için saldırıyor. bu el kadar yavrular köpeğe ne yapmış olabilirler de onlarca haber okuyoruz bu konuda.
avrupada 1 yıl yaşadım yemin ederim bırakın 1 tane köpeği kedi bile görmedim.
eğer hayvanseverler gerçekten bu köpekleri önemsiyorlarsa alsınlar evlerine birer tane de hassasiyetlerini görelim.
-
Mağara adamı mıyız biz ? Oldu olacak tüm binaları falan da yıkalım mağaralara geçelim tekrar. Umarım trolldür şu yazdıklarınız beynimden vurulmuşa döndüm resmen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X