Şimdi Ara

Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kızın ayağı kesilmiş, hayati tehlikesi de var. Bu şerefsiz ittaparlar yüzünden geldiğimiz hale bak psikolojimi bozdu bu haber kaç gündür. Nasıl rahat uyuyabiliyorlar? Bunların pkk ile bağlantısı bile vardır bu ittapar derneklerinin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt

    Benim 8 yaşında aklım eriyodu ailem eğittiği için çözüm tüm köpekleri yok etmekmi saçmalayan sensin farkında değilsin bir köpek havladığı zaman ondan koşarak kaçmamayı olduğun yerde durursan saldırmayıp koklayıp gideceğini öğretilse çocuk köpekten kaçıcam diye yola fırlayıp kendini kamyonun altına atmaz bunu anlamak anlatmak bu kadarmı zor. 10 yaşında çocuğun aklı herşeye erer merak etmeyin letonyada küçücük çocuklar trafik ışıklarında sakince beklerken yaya geçidinin kendilerine ait olduğunu bilirken türkiyede araç kullandığım zaman hiç bir çocuk ışıklara bakmıyor bile direk yola atlayıp koşmayı öğrenmiş ailesinden yazık günah çocuğada kamyon şöförünede hayatı boyunca tramva.

  • Al işte. Kim verecek bunun hesabını.


    Benim çocuğum olacak köpek ısıracak, sakat kalacak, ölecek vs o köpeklerin hepsini vururum

  • freezzer kullanıcısına yanıt

    Şu manzarayı normal buluyor musun


    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı
    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldıAli Öztürktwitter
    “2022 yılında Türkiye sokaklarını Serengeti'ye çevirdiniz Bu rezalete DUR diyen olmadığı için bugün Mahra'nın bacağı kesildi! Binlerce evladımız yaralandı, yüzlercesi öldü ARTIK YETER! #MahraMelinPınar https://t.co/ce1qynvlMU”
    https://twitter.com/Ali_OZ_Turk/status/1500886532743380997
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Cevap vermiyicem ama paylaştığın şu yalan saçma habere bakarmısın ya 1000lerce çocuk yaralanmış 100lerce ölmüş bide hayatım boyunca köpek saldırısından ölen hiç kimse duymadım yalan konuşurken Allahtan korkun biraz

  • freezzer kullanıcısına yanıt

    Çocuk bu çocuk ... Hepsini ayrı ayrı karakteri var. Korkanı var, heyecan yapanı var. Sana öyle öğretildi diye sen çocukken korkmadın diye nasıl her çocuktan aynı davranışı bekleyebiliyorsun ki ?


    Ayrıca köpek kuduz ise nolacak ?


    Letonya'daki kırmızı ışıkta bekleyen çocuklara sorsana, sokaklarında başıboş köpek var mıymış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 21:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freezzer kullanıcısına yanıt

    Hayatın mağarada geçiyor galiba. Şu konuya bak: https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-2000-lerde-yasanan-kopek-saldirilari--151532697

  • Sen eğiticeksin sen kaldırımda yürümeyi, karşıdan karşıya geçmeyi, yabancı birisi yanına gelip ben babanı tanıyorum seni ona götürücem dediğimde gitmemeyi, köpek havladığında ne yapması gerektiğini, evin yolunu kaybettiğinde bulamadığında yardım istemeyi karakola yönlendirmeyi bu eğitimler çocuk konuşmaya başladığı andan itibaren verilmeye başlanmalı aklı ermez diye bir şey yok elalemin çocuğu 12 yaşında 3 dil konuşurken bizimkiler kendi anadilini zor konuşuyor.

  • freezzer kullanıcısına yanıt
    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı
    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldıwww.trthaber.com
    Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk otomobilin altında can verdi
    https://www.trthaber.com/m/?news=kopeklerin-saldirisina-ugrayan-cocuk-otomobilin-altinda-can-verdi&news_id=604352&category_id=2


    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı


    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kopeklerin-saldirdigi-6-yasindaki-ruken-oldu-6434339



    İnternette benzer birçok haber var.


    Sen hayatın boyunca köpek saldırısından ölen hiç kimse duymamış olabilirsin, yaşadığın ülkeden haberin de olmayabilir ama çocuklar köpek saldırılarından dolayı ölüyor veya yararlanıyor. Çocuklar bu saldırılar yüzünden kalıcı travma yaşıyor ne yazık ki....


    yalan yazarken Allahtan kork biraz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 22:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben ne anlatıyorum tek kelimesini anlayan yok hala köpekten korkup kendine aracın altına atan çocuk haberi paylaşıyosunuz iyi tüm köpekleri yok edelim eğitime gerek yok.

  • Cıvıl cıvıl da bir çocukmuş
    Çok üzgünüm çok







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 22:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çocuğu olmayan insanlar yorum yapıyor, birilerinin keyfine bir çocuğun hayatı mahvolmuş umrunda değil. Babasının yerinde olsam o parktaki her köpeği katlederim. O kamera kayıtlarınıda izleyip kim orada onları mamalıyorsa onlara da tazminat davası açarım. Hayvanseverlik ayrı bişey köpektaparlık ayrı. Ben artık bu kişilerin art niyetli kişiler olduğunu ve bunlardan zevk aldığını düşünmeye başlıyorum. Piskolojik sorunlu davranış. Köpeklerin yeri sokak değil. Zorla insanlara bazı şeyleri dayatamazsınız özgürlüklerini kısıtlayamazsınız. Çok yakın zamanda arkadaşımın önüne köpek atladı ve arabası pert oldu. Arabaya 100 bin TL zarar verdi. Canını kurtardığına sevindi köpeği veterinere götürdü ama hayvan kurtulmadı. Suç bu hayvanda değil oradan hızlı araç geçtiğini bile bile orada besleyen kişilerde. Bu hayvanlar bölge işaretliyor çişleriyle. Arabanla gidiyorsun 500 km ötede köpek tamponunu lastiğini dişliyor bunun nedeni hayatı boyunca görmeyeceği 500 km ötede bir köpeğin çiş kokusu. Bunları sokakta besleyenin umrunda değil. Genelde evde köpek besleyenlere sokaktaki köpekler saldırır bunun nedenide aynı. Köpekler sokakta teklikelidir. Ben yürüyüş yaparken bir apartmanın önünden köpek hızlıca bana doğru koştu hırlayarak, korktum biraz geri durdum. Tekrar geldim balkonlarda insanlar var bana gülüyorlar korktum diye, bu köpeğin sahibi kim dedim biz değiliz buralarda sokak köpeği dediler. Yerden aldım taşı salladım ben buna istesem vururum bilerek ıskaladım hayvan korktu. Balkondaki kadınlar çığlık atmaya başladı hayvan düşmanı sen kimin köpeğine taş atıyorsun diye. Ulan az önce o beni korkuttu benle dalga geçip gülüştünüz, şimdi ben onu korkuttum tepki veriyorsunuz bide az önce sahibi değilken şimdi sahibi oldunuz, siz kendinizi köpek ırkından mı sanıyorsunuz dedim. Buna benzer yaşadığım bir sürü saçmalık sayarım. Aklıyla düşünen insan davranışı değil bunlar.

    Bu arada hafriyat kamyonu sıkıntısı da artarak devam ediyor. Sürekli hızlı bir sefer fazla atayım derdinde. Bu başlıkta konuşmak yanlış belki ama sürekli kazalar sürekli dikkatsizce kontrolsüzce kocam kamyonları kullanıyorlar. Burada suç yüzde 90 köpekteyse yüzde 10 da şofördedir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • freezzer kullanıcısına yanıt

    Tam dayakliksin tam. Nerede yasiyon sen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu kopekler ıyı hosta bunları bellı yerlerde yetıstırmek lazım hobı bahcesı gıbı yerler yapıp oralarda ınsanlar hafta sonu gıdıp gorsunler kopeklerı bu sekılde sokaklarda olmuyor hayvanlarda da koruma saldırma ıcgudusu var yanı

  • Veteriner hekimim. Egri oturalim dogru konuşalım. Sokak hayvanları iyidir kültürdür ama buyuk bir sorundur. Etik acidan vicdani acidan bisey yapmak istersiniz ama pek secenek yoktur. Insanlar yokken kedi kopek vardi dunyada.


    Ama asil problem hayvanlar degil kendini hayvansever sanan andavallardir. Kediyi kopegi taparmiscasina savunan geri zekalilardir. Bu işsiz çapsız insanlar olmasa bu hayvanlar inanin daha iyi sartlarda yasayacak. Hayvanlara iyilik yaptigini sanip en buyuk zararı bu hayvansever musveddeleri veriyor. Kisirlastirmaya karsi ota karsi boka karsi. Aptal aptal etrafta dolanan bi yigin alık yuzunden butun insanlik hatta butun canlilar alemi problem yasiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zavallı çocuğun dramına sevinen mizantropi hastası 13 kişinin habere verdiği tepkiye bakın...

    Ruh hastaları her yerde


    Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı
    https://onedio.com/haber/kopekten-kacarken-kamyonun-carptigi-marla-nin-sag-bacagi-kurtarilamadi-1051970

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bace3434 kullanıcısına yanıt

    çocuğa tır çarpmış, sen kamyoncu ceza alacak ona yazık diyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derneklerde parazit insanlar para kazanacak mama işinden köşeyi dönecek diye bu sokaklar köpeklere bırakıldı.

    Ciğeri beş para etmez hayvan sömürücüleri daha çok kazanmak için her yeri köpek doldurdu. Hayvan sevgisi bahane bu işin parası güzel.

  • freezzer kullanıcısına yanıt
    Hocam karşıt görüştekiler çocuk eğitiminin ne olduğunu bilmiyor. Kendini yorma. Bence köpeklere eğitim verip başı boş çocuklarla oynamamalarını hatta yaklaşmamalarını öğretmeliyiz. Çocuk gördüğünde uzaklaşmayı öğrensin ki bunu becerebilirler bence. IQ'su 70 olan aileler çocuk yapıp da nasıl eğitim verecek ki zaten? Köpeklere anlatsak daha çabuk öğrenirler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.