Şimdi Ara

Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulan ne biçim insanlar olduk be.

    hiçbir köpeğin hayatı o çocuğun bacağından değerli değildir.


    madem şikayette bulundunuz ve gelip almadılar.

    toplanın gebertin o itlerin hepsini, sonra gelip leşini temizlesin belediye.

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Herkes izin üzücü bir durum. İnsan üzülüyor.


    Fikirleri ideolojik saplantıya çevirmeden, bence bu trafik kazası engellenebilir bir kaza. Kim kızarsa kızsın, bunu böyle yazmam gerekiyor.


    Değişik açılar geldikçe fikrim daha da iyi pekişti. Trafik bilgisi konusunda çok eksikliyiz. Normalde bir kamyonun şehir içi hızı 30 km/s. İşaretleme ve tabelalar da çok eksik ama refüj yoksa, yaya ile araç fiziksel olarak ayrılmamışsa, araç kaldırımla yanyana ise sürücünün uyanması, demek ki şehir içindeyim hız limitim de bu diyebilmesi gerekiyor. Görüş alanı ve açılarda hiç bir sorun yok, bence incelemeye bile gerek yok. Zaten yeşil alandayken hareketli, soldan yaklaşıyor, kaldırımı ve yolun yarısını geçiyor, uzak gösteren "Takvim"in videosuda çocuk ön tekerleğe çarpmış gibi görünüyordu. İkinci videoda kamyona bile çarpmamış, yönünü değiştirebilmiş. Kamyon sürücüsü yönünü değiştirememiş.


    Sürücü için de zor bir durum, burada bir hata değil pek çok hata var, yol çizgilerinin eksikliği de hata. Yani bütün hatalar sürücüde değil ama eminim ki dikkatli bir sürücü bu kazadan kaçınabilirdi. Engellenmesi mümkün bir kaza.


    Önyargı değil benimkisi, biraz tecrübe, biraz bilgi.





  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

    Ciddi ciddi yazıyorlar maalesef


    Twiiterda çok daha uçuk kaçık delice yorumlar var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 12:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    yazık valla hocam ya Afganistan'da ayılarla iç içe yaşıyormuş falan. Nerede geri bir şey var ise Ülkemizi buna laik görüyorlar. Rezillik diz boyu.

  • Çocuklar bir köpeği kovalasa ve hayvan kamyonun altında kalsa ortalık ayağa kalkardı köperseverler yüzünden.


    Masum bir kızcağız bacağını kaybediyor, ömür boyu sakat kalacak, hayati tehlikesi var ve hala başıboş köpekleri savunanlar var. Yazıklar olsun

  • GreatWhite kullanıcısına yanıt

    Çok uzakta aramayalım konu altında yazılan cevapları okursanız görürsünüz. Birde utanmadan diyorlar ki "Çocuklarınıza köpeklere karşı eğitim verin, kovalarlarsa ne yapacaklarını falan bilsinler." Ulan boyu 1 metre bile olmayan çocuklara karşı böyle eğitim mi verilir. Oldu olacak bellerine silah da takalım. Zorda kalırlarsa çekip vursunlar. Tövbe yarabbim ya nasıl bu zihniyette olabiliyorlar hayretler içerisindeyim.

  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

    Fanatikler sahipsiz köpekleri topluma entegre etmek istiyor.


    Çocuklar evde oturacak, bisiklet sürmeyecek, parklarda oynamayacak, çünkü parklar açık hava köpek beslenme alanlarıdır. Orada salıncak olması da süs amaçlı konmuştur.

    parklarda salıncaklar, kaydıraklar hep boş kalırken o parklarda ki köpek kulubeleri mama yığınları ile dolu olmalıdır.

    Çocuk, binaların içinde oynuyorsa oynayacak, sosyalleşiyorsa sosyalleşecek.

    Çocuğu yanında biri olmadan bırak sokağa oyun oynamaya göndermeyi; markete bile yalnız gitmeyecek.çocuk çünkü bu. başıboş bırakmaya gelmez ki (!) iç güdüleri ile köpek saldırmak zorunda kalabilir yoksa. Yazık değil mi köpeğe güdülerini kışkırtıyor bu çocuk(!)


    Ondan sonra gece evine dönmek veya sabah işe gitmek isteyen yürümeyecek araba kullanacak. Bu esnada artan trafik için de yüzsüzce herkes arabaya binmese, trafik de olmaz denecek. Arabası olmayan ise toplu taşımaya ulaşabilmek için yol değiştirecek, yolunu uzatacak ya da köpek sürülerinden koşarak durağa yetişmeye çalışacak tabi cebinde köpek maması taşırsa belki aralarından geçerken yaralanmaz.

    sabah spor veya yürüyüş yapmak isteyenler parkları, sahil şeritlerini kullanmayacak. gitsin spor salonunda ne yapıyorsa yapsın denecek. çünkü o alanlar köpeklere ait olduğu için orada koşu yapan, yararlanmayı da göze alabilmeli . Bu dünya sadece biz ait değil falan filan ya hani...  cebinde rüşvet pardon mama taşıyan, sayın köpeklerden icazet alabilen olursa sabah sporunu güven içinde yapabilir tabi. o ayrı... Aç karnını zor doyuran halk bugün 10 milyon yarın 100 milyon başıboş köpeğe mama satın alacak böylece hayvansever olacak.


    Avrupa'nın çocukları bilim, kültür, sanat öğrenip arkadaşları ile oyunlar oynarken ve sokaklarda güven içinde yürüyebilir, bisiklet sürebilirken; biz çocuklarımıza önce savunma sanatını, sonra sayın köpeklerden korkulmaması gerektiğini ve gerektiğinde köpekten nasıl kaçılır onu öğretecekmişiz.  ceplerine şeker ve harçlık koymadan önce köpek maması koymak zorundaymışız 

    Tüm bunların yanında ayrıca toplu taşımada, kamuya açık alanlarda ve binalarda, sahipsiz köpeklerin gezinmesini medeniyet zannedecek, mor saçlı bir teyzenin gazabından korunmak ve bu teyze tarafından yargısız infaza uğrayıp hayvan düşmanı ilan edilmemek için gıkımızı çıkarmayacakmışız.


    Bir kadına şiddet olayı yaşandığı zaman, nasıl ki tüm erkekler toplanmıyorsa köpekler de toplanamazmış  


    Bu dünyaya tüm katiller tecavüzcüler sığıyorsa köpekler de sokaklara sığarmış  


    Önce cinayetleri, tecavüzleri, istismarları durduracakmışız sonra çocukların köpekler yüzünden yaralanma konusuna sıra gelirse gelirmiş (sırayla mı lan bu işler   )


    Peki tüm bu akıl tutulmasını ve zırvaları ne için kabul edecekmişiz ?


    Birileri gerek mama satışlarından gerekse ilaç, tedavi, aşılama, kısırlaştırma işlemlerinden daha çok para kazansın diye


    Birileri köpek nüfusunu patlatma uğruna sağa sola sorumsuzca

    (bunun aşısı, hastalığı, tedavisi, kısırlaştırması, trafik kazasına sebebiyet verip vermeyeceği vs düşünülmeksizin) hazır mama döküp kendi vicdanını kandırırken, kendini hayvansever zannetsin diye


    Ülke genelinde barınaklara sığmayacak kadar on milyonlarca, hatta 100 milyona yakın köpek nüfusu olsun, bu kadar köpek için tek çare de sokaklarda bunları beslemek olarak kalsın; böylece birileri mama satışından cukkayı kaldırsın diye


    İnsanlardan nefret eden ve ruh sağlığı bozuk birileri, çocukların eve tıkılmasından veya dışarıda ölüp yaralanmasından mutlu olsun diye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 13:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden hatırlıyorum gece 11-12 de dışarıda maç yapardık :) Şimdi çocugum olsa yalnız okul harici biryere salmam o da zaten dolmuş ile gidiyor önünde iniyor. Köpekten çok oluşabilecek AYI saldırılarından korkarım ben bu arada.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    Biraz da parklarda, şehir merkezinde başıboş dolanan sahipsiz köpeklerin neden var olduğunu sorgularsanız önyargı sahibi olmadığınızı düşünebilirim.



    Kamyon şoförü suçlu, çocuğu niye görmedi

    Çocuk suçlu, neden koşuyor neden önüne bakmıyor neden korkuyor

    Aile suçlu niye köpekten korkmamayı, neden savunma sanatı öğretmemiş falan...


    Peki o köpeği oraya bırakan, onu sorumsuzca besleyen hiç mi suçlu değil yani ?


    Beslemesin diyen yok. Beslesin ama önce kısırlaştırsın sonra aşılarını yaptırsın ve evinde ya da bahçesinde beslesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 13:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Köpek maması mafyasi konuyu sevmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırım kenarlarına mama bırakan sözde hayvanseverler yüzünden bu hale geliyor herşey. Hayvanları sevdikleri flnda yok hani. Az biraz sevseler insancıl şartlarda barınakların iyileştirilmesi için çaba sarfeder iyi barınaklarda bakımlarını isterler.


    Ama hepsi duvarlarla çevrili sitelerde yaşıyor sitenin dışında duvarın arkasındaki hayvanlara mama vermeyi haycan sevmek sanıyolar.


    Allah yardımcısı olsun o yavrunun. Başıboş köpek olayı teröre döndü artık.

  • Nerede bu halkçı siyasetçiler? Nerede bu her şeye duyar kasan sanat sepet tayfası? Nerede "insan hakları" hukukçuları? Nerede bu namuslu medya?

  • Geçen sene sanırım bir çocuğun pipisini koparmıştı bir sokak köpeği. O köpektaparların da pipileri kopmadan belediyeler bir şey yapamaz. Özellikle chp seçmeni için sokak köpekleri milletin çocuklarından daha kıymetli. İktidarın belediyelerinin de bu işe ayıracak ne parası ne gücü var şu sıra, bu haberleri görmeye devam edeceğiz yani...

  • Hala aptalca,malca,akılsızca,beyinsizce,ahmakça, konuşan köpek taparlar var. Nasıl bir mahluklar hala anlamadım. Bir köpek saldırdı diye hepsini suçlamak olmazmış. Lan ne suçlaması beyinsiz. Sokakta başıboş köpeğin ne işi var. Diyoruz ki madem bu kadar istiyorsunuz. Sahiplenin adam gibi bakın. Diğerleri de uyutulmak zorunda. En basitinden yürüyüş yapıyorum. Bu başıboş köpekler saldıracak mı bir şey yapacak mı diye düzgün bir şekilde yürüyemiyorum. Korkuyorum. Saldırsalar bir şey yapamacağım hadi ben erkeğim bende onları ısırırım. Yumruklarım, boğazını sıkarım. Bir şeyler yapıp kendimi kurtarmaya çalışıyorum. Sırf bunun için yanımda bıçak taşımayı, kendimi savunmak için bir şeyler taşımayı düşündüğüm oluyor. Böyle saçma bir şey olur mu ? Lanet olsun bıktık be sizden de başıboş köpeklerinizden de beyinsizler. Daha kaç tane çocuk birileri ölecek. Açık ve net söylüyorum. Böyle bir köpek taparla karşılaşayım. Ağızını yüzünü kırmayın ne olsun. O kadar ayar oluyorum.





  • Dün spor'dan geldim evin açık garajına arabayı park ettim tam girişe gidiyorum kocaman sarı bir köpek bana saldırdı koyun gibi nasıl beslendi ise ben yıllardır spora giderim benden iriydi   spor çantasını kafasına attım geri kactı o kaçınca ben kovaladım az içimin yağları eridi yıllarca biz kaçtık simdi onlar kacsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHA MESAJIMI SILMISLER AMA TEKRAR YAZAYIM


    SOKALARDAKI KOPEKLER ACILEN TOPLANIP UYUTULMALI

  • seni toplayıp uyutsunlar daha iyi, sizin nasıl bir kafanız var ya nasıl bencil insanlarsanız bu dünya sizemi ait sadece .çevredeki tüm canlıları yok edelim gitsin dimi. Bunun yerine kendinizi çocuğnuzu eğitseniz köpekten korkmamayı kovalarsa nasıl tepki vermeyi bilseniz daha iyi değilmi kendi çocukluğumda çocuklarımda hayvan sevgisiyle büyüdüler üstüme doğru havlayarak gelen bir köpeğe daha 8 yaşındayken bile gel oğlum deyince kuyruk sallayarak kendini sevdirmeye gelir önce kendinizi sonrada çocuğunuzu eğitin önce. bu olaydan bile siyaset yapan yarım akıllı beyinsizlere hiç bir lafım yok

  • Maalesef ayağı kurtarılamamış :(

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.