Şimdi Ara

Köpek kediyi, kedi ise fareyi neden sevmez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar neden sevmezler birbirlerini. Köpek kedinin, kedide köpeğin ne yamuğunu görmüş. Sabahın şu saatinde çok merak ettim nerden aklıma geldiyse

• Kedilerle köpeklere sor.
  • Aslında kediler fareleri sever ( KARINLARI AÇKEN )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Kedilerle köpeklere sor.

kendince laf mı koyuyon sen şimdi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

Kedilerle köpeklere sor.

Hayır öyle bir amacım yok ama forumda hayvan uzmanlarının olduğunu sanmıyorum.İnsanlar için yemek yemek doğal birşeydir bu kovalama işleri hayvanlar içinde doğal birşeydir ne kadar araştırma yapılırsa yapılsın bir köpeğin bir kediyi neden kovalıyor.Bu sorunun tam yanıtını bulmaları çok zor tabi kedilerle köpekler konuşursa değişir durumlar.
  • Zamanında kedi köpeğin kızkardeşini kaçırmıştır.Farede kediyle kızın saklandığı yeri köpeğe ispiyonlamıştır.Olay budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Zamanında kedi köpeğin kızkardeşini kaçırmıştır.Farede kediyle kızın saklandığı yeri köpeğe ispiyonlamıştır.Olay budur

sabah sabah koptum yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kedilerle köpeklere sor.

Hayır öyle bir amacım yok ama forumda hayvan uzmanlarının olduğunu sanmıyorum.İnsanlar için yemek yemek doğal birşeydir bu kovalama işleri hayvanlar içinde doğal birşeydir ne kadar araştırma yapılırsa yapılsın bir köpeğin bir kediyi neden kovalıyor.Bu sorunun tam yanıtını bulmaları çok zor tabi kedilerle köpekler konuşursa değişir durumlar.

relax arkadaşım rahat ol ya ne bu ciddiyet.köpeğin teki kedinimi kovaladı yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

quote:

Zamanında kedi köpeğin kızkardeşini kaçırmıştır.Farede kediyle kızın saklandığı yeri köpeğe ispiyonlamıştır.Olay budur

sabah sabah koptum yaa

güzel yaw eyw bende güldüm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

quote:

sabah sabah koptum yaa

güzel yaw eyw bende güldüm

Sabah sabah ancak bu kadarı çıktı:)

• Önceleri köpekler hep kedileri kovalardı ama şimdi ise kovalamıyorlar yada ben görmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Önceleri köpekler hep kedileri kovalardı ama şimdi ise kovalamıyorlar yada ben görmüyorum.

Modern köpek onlar.Ab uyum yasaları çevresesinde kedileri kovalamaları yasaklandı.
  • quote:

quote:

Önceleri köpekler hep kedileri kovalardı ama şimdi ise kovalamıyorlar yada ben görmüyorum.

Modern köpek onlar.Ab uyum yasaları çevresesinde kedileri kovalamaları yasaklandı.

• quote:

emperyalizm uşağı onlar.yozlaşıyorlar asıl benliklerini kültürlerini değerlerini unutuyorlar onlar.imf ye de borçları var zaten. ısırmak istiyorlar ama mamadanda vazgeçemiyorlar

• çoğu hayvan zaten beraber aynı ortamda yaşayamaz hele ki kediler familyasından dolayı zaten uyumsuzlardır. kedi ile köpek en fazla görünürde oldukları için onlarla simgelenmiş sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

çoğu hayvan zaten beraber aynı ortamda yaşayamaz hele ki kediler familyasından dolayı zaten uyumsuzlardır. kedi ile köpek en fazla görünürde oldukları için onlarla simgelenmiş sadece.

aslında hiç garipsemiyorum. biz insanız ama onlkardan farkımız yok pek.onlar en azından edebiyat yapmıyorlar neyse o şekildeler.
  • aslında tüm hayvanlar birbirini sever. böle uyumlu yaşar gider. ama namert kediler olayı bozuyor. köpeği sevmez, fareyi sevmez, ceylanı sevmez, geyiği sevmez. kimi bulduysa kavga ediyolar.i :D zaten dh'dede yasaklandılar o yüzden. :D
  • quote:

quote:

çoğu hayvan zaten beraber aynı ortamda yaşayamaz hele ki kediler familyasından dolayı zaten uyumsuzlardır. kedi ile köpek en fazla görünürde oldukları için onlarla simgelenmiş sadece.

aslında hiç garipsemiyorum. biz insanız ama onlkardan farkımız yok pek.onlar en azından edebiyat yapmıyorlar neyse o şekildeler.

kalem pille adam mı çarpmaya çalışıyorsun bana mı öyle geldi?
  • doğalarında var bilinmez?

senin kız arkadaşın ULTRA mini etek giyse ;yoldan geçen vatandaş baksa sen adama dalmaz mısın?
  • quote:

quote:

quote:

kalem pille adam mı çarpmaya çalışıyorsun bana mı öyle geldi?

ne alaka arkadaşım. neresine takıldın lafımın sen? ben insanoğlunun savaşlarına dem vuruyorum.türlü kafa ütüleyici ottan tüyden sebeplerde birbirinin canını alan bir ırkız.ben bunu kastestmiştim neyse sen yanlış anladın.

kalem pillik bir adamda değilim. çocukta değilim hani 3-5 ucuz lafla karizma yapmaya çalışayım şurada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.