Şimdi Ara

Köpek Kediyi Yakalayınca Ne Yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
33.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada Oluyor Mahallede kovalamaca boğalar bile böyle kovalamıyor ama hiç yakalandıklarını görmedim kedilrin.
    Köpek Kediyi yakalayınca ne yapıyor
    Yiyormu?
    Parçalıyor mu ?
    Mikior mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpek Kediyi Yakaladığında Ne Yapar?

Köpekler ve kediler, doğaları gereği düşman olan iki farklı hayvandır. Bir köpek bir kediyi yakaladığında, doğal içgüdüleri genellikle onu öldürmek veya yaralamak yönünde olacaktır. Köpeklerin kedilere saldırmasının birkaç nedeni vardır:

• Av İçgüdüsü: Köpekler, etobur hayvanlardır ve doğal olarak kedileri av olarak görürler.
    • Teritoryal Davranış: Köpekler, bölgelerini korumak için son derece sahiplenicidirler ve bir kediyi kendi bölgelerine giren bir tehdit olarak algılayabilirler.
    • Öfke veya Korku: Bir köpek bir kedi tarafından korkutulmuş veya kızdırılmışsa, saldırganlaşabilir.

Köpek Kediyi Yer mi?

Her köpek kedileri yemez. Ancak bazı köpek ırkları, kedileri öldürüp yemek için daha yatkındır. Bunlara terrierler, tazılar ve bazı çoban köpekleri dahildir. Yavru köpekler ve genç köpekler de kedileri öldürme olasılıkları daha yüksektir.

Sonuç

Bir köpek bir kediyi yakaladığında, onu öldürme veya yaralama olasılığı yüksektir. Köpeklerin kedilere saldırmasının nedenleri arasında av içgüdüsü, bölgesel davranış ve öfke veya korku yer alır. Tüm köpekler kedileri yemez, ancak bazı ırklar kedileri öldürme ve yeme olasılıkları daha yüksektir. Bir köpek sahipleri olarak, kedilere karşı saldırgan davranışları önlemek için köpeklerinizi eğitmeniz ve sosyalleştirmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öpüp bırakıyor . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre! -- 19 Mayıs 2008; 14:55:11 >
  • bende hiç görmedim
    ama bizim mahallede bi köpek var bahçede duruo sürekli.
    ben geçerken havlıo.havlarken yanından sağından solunda kediler bahçeye girio o köpek hala bana havlıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

bende hiç görmedim
    ama bizim mahallede bi köpek var bahçede duruo sürekli.
    ben geçerken havlıo.havlarken yanından sağından solunda kediler bahçeye girio o köpek hala bana havlıo

demekki senden o kadar nefret etmişki yanından geçen kedicikleri bilem görmüyo
  • Yiyor??????????
  • acaba brbirlerini neden hiç sevmezler merak ediyorum
    acaba eskilerden kalma kız mevzusumu olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

acaba brbirlerini neden hiç sevmezler merak ediyorum
    acaba eskilerden kalma kız mevzusumu olmus

Yok artık LEBRON JAMES yaa!!Kan davası

ya köpeklerin o kadar kedileri parçalayacağını sanmıorum köpekler oyun isterler oyun oynuorlardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpek olayı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kopek kedi eti yer hemde oyle bir yerki hapur hupur, yedigine şahit olmustum.... genelde köy vb sehirlerden uzak yerlerdeki kopekler kedi,tavşan vs... yakalarlarsa yerler...
  • Dün koydeydim.Gece saat 12 suları.Kopeği yanıma aldım,safkan Alman Kurdu.Bakkala gidiyorduk.Kedi gordu,gitti basına,kedi artis cıktı.Biraz kapıstılar.Cağırdım kopeği gelmedi.Bende bakkala gittim,döndüm.Kediye bir baktım öldürmüş bizim it.Başında saf saf duruyor.Ertesi sabah bir baktım kediye boynunda diş izleri var.Sıkmış boynunuiboğmuş.Oyun oynuyor oyle.
  • köpeğin kediyi kovaladiğını görmüştüm takip ettim konteynırda kediden arta kalan parçalarını gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя

Dün koydeydim.Gece saat 12 suları.Kopeği yanıma aldım,safkan Alman Kurdu.Bakkala gidiyorduk.Kedi gordu,gitti basına,kedi artis cıktı.Biraz kapıstılar.Cağırdım kopeği gelmedi.Bende bakkala gittim,döndüm.Kediye bir baktım öldürmüş bizim it.Başında saf saf duruyor.Ertesi sabah bir baktım kediye boynunda diş izleri var.Sıkmış boynunuiboğmuş.Oyun oynuyor oyle.

vay beeee

• Gözümün önünde boğup bıraktı:// Köpek'de ayı gibi kovmayada korkuyordum Kedi gözümünün önünde can verdi
  • Biraz Saldırıyor.Isırıp Bırakıyor
  • bikaç defa gördüm
    2 sonuca rastladım

1-yakaladı parçaladı

2-köpek havlamaya devam etti kedide dikilip tısladı bisüre sonra dağıldılar gittiler
  • Benim it biraz piskopat zaten.
  • O değil de köpek kovalayan kedi köpeği yakalayınca ne yapıyor ben asıl onu merak ediyorum. Bikaç kez gördüm ama sonucuna şahit olamadım
  • Ağzı ile öldürüyor boğuyor 2 köpek yavru kediyi 2 sinin ağzındaydı öldürdüler..

Tabi ben bağırdım köpeklere 20 metre vardı arada işte köpeklerin yanına gittim bağırdım kaçtı köpekler öldü yavru kedi..

• Alman kurdu köpeğimiz vardı ben ortaokula giderken piskopattı arabanın altına girip yakalıp parçalıyordu zaptedemiyorduk :( sonra atti gitti o şimdi bir tane doberman 3 tane terier var terier ler kovalıyor kedi durunca onlar da duruyor doberman yeni geldi :)
  • Merak ediyorum köpeğin kediye saldırma sebebi nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Merak ediyorum köpeğin kediye saldırma sebebi nedir

Onu bırak da kedi kuyruğunu niye kovalıyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.