Şimdi Ara

🎉 KONYA'YA TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20
Cevap
4
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONYA/Selçuklu ilçesinde TurkNet GigaFiber altyapı çalışmaları RESMEN BAŞLADI! 🚀

Merhaba DonanımHaber ailesi!

Bugün sizlerle şahane bir haberi paylaşmak için buradayım:

📍 Konya'nın Selçuklu ilçesinde TurkNet, kendi fiber altyapısını kurmaya başladı!

Evet yanlış duymadınız, GigaFiber resmen Konya’ya ayak bastı!

✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları.

✅ Kota yok, taahhüt yok.

✅ Gecikme süresi düşüyor, online oyunlar ve yayınlar uçuşa geçiyor.

🛠️ İlk kazmalar vuruldu, saha ekipleri çalışmaya başladı.

Bu başlık altından gelişmeleri, fotoğrafları ve hangi mahallelere ne zaman ulaştığını birlikte takip edeceğiz.

📌 Selçuklu İlçesi BOSNA HERSEK MAHALLESİ site yönetimleri, apartman sakinleri veya bireysel kullanıcılar

bulundukları lokasyona GigaFiber altyapısı getirilmesini istiyorlarsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği sağlıyorum.

🎯 Adresini hemen kontrol etmek isteyenler için:

🔗 https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 3 Mayıs 2025; 14:54:9 >

• merhaba türknet forumunda akşemsettin mahallesinin de planlamada olduğunu okumuştum yakın zamanda akşemsettin mahallesi için de çalışmalar başlayacak mı bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanksf -- 3 Mayıs 2025; 23:52:17 >
  • hakanksf H kullanıcısına yanıt
    Evet, kademe kademe ilerleniyor. Talep için PM’den açık adres ve iletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaziantep/şahinbey üniversite bölgesine de bekleriz. :)

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Siz de sürece destek olmak için adresinizi
    www.turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden iletebilirsiniz. Bölgenizde çalışma olması durumunda sizi bilgilendireceğiz.
  • @KadircanSalman_ SAKARYA İLİNEDE UĞRAYIN 1 ZAHMET :)

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Turknet Destek ile aynı cevabı vericem, sakın bana kızmayın. 😁 Çalışmalar tüm hızyla kademe kademe devam ediyor. Umarın yakında sizlerede ulaşırız. 🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılınçarslan Mahallesi de mevcut mu Selçuklu'da. Adıyaman sokak. ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

Şuan için yok, çalışmalar kademe kademe ilerleyip sonrasında Konya'da yayılım hızlanacaktır.

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

2019'dan bu yana aynı cvplar hiç kendini geliştirme diye birşey yokmu arka planda

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi haklısınız, 2019'dan bu yana aynı cevapları okuyanların TurkNet altyapı sürecini ezberlemiş olması lazım. 😄 Ama keşke olay sadece "copy paste" cevaptan ibaret olsa… İşin aslı şu: Altyapı dediğimiz mevzu kablo döşemekten çok, bürokrasi tarlasında koşuşturmak gibi. Bir mahalleye fiber getirmek, sadece kazma vurmak değil, belediyeden izin almak, elektrik tesisi, trafik etüt raporu, güzergah onayı, kazı saatleri, haftasonu yasağı, kaldırım düzeni, altyapı geçişi, binaya girişi derken bir dizi süreçten geçiyor. Biraz da abimizin çayını içmeden geçemezsin modunda işler dönüyor açıkçası. 😅

Ben de altyapının yayılması için sahada koşturan biriyim. Forumda yazan bir kullanıcı gibi değil, bizzat kazmanın nereye vurulacağını, vurulması gerektiğini konuşan taraftayım, sizden biriyim. O yüzden inanın, genel cevapların arkasında deli gibi detaylar var. Her şeyin ekran görüntüsünü atamıyoruz ama işler gerçekten yürüyor. Arka planda gelişme var mı diyorsanız; Sabah simit, akşam altyapı dosyası yiyoruz , o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 12 Mayıs 2025; 2:44:32 >

• Selahaddin eyyübi mahallesine bekliyoruz

• böyle adam zor bulunur, günlerdir her gün siteme gelip kağıt işlemlerini tamamlamaya çalışıyor. bunun gibi 50 tane eleman olsa 1 yıla kalmaz türkiyeye gigafiber gelir.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Halikarnas :) Henüz siteden dönüş yok, yönetiminizden dönüş bekliyorum. Hazır olduklarında bir alo demeleri yeterli.

Şuanda Konya'da Gigafiber çalışmaları ne durumda belediyeden izin alabildiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetali4236 M kullanıcısına yanıt
    Bosna mahallesinden başladık sıra sıra heryere gelecek :)

Hocam sanırsam A ve B blok vermişti size, C vermediyse yazın bana konuşayım yöneticiyle, hazır olduğu vakit size yazarım gelir alırsınız  

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    A ve B C bloğu bekliyor aynı anda verilsin dediler, beklemedeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.