Şimdi Ara

Konu siliinsin (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Millet pahalı almışsın diyince sorayım dedim de garanti de aynı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Komisyon standart heryerde ayni degil mi . Yoksa ben mi yanlis biliyom

Alıntıları Göster
    Her araci kurum ve bankada komisyon farklıdır,
    Örneğin bildigim oranlar
    Ziraat 0.15, is bankasi 0.2, osmanli yatirim 0.045 diye gider. Ayrica hacminin göre ekstra indirim de yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunsa ve Cment uzun vade güldürür. YTD.

• 6,05 den sattığım prkab tavan yapmış
  • incedayı kullanıcısına yanıt
    Bu hisseden niye çıktınız ki 2019 ekimde 2 iken şimdi 7 olmuş.Siz yazınca baktim.Bu hisse hakkında pek bilgim yok.uzun vadede iyi kazandırır mı sizce?

• kvardar77 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile 5G ile ilgili ihaleye girecekti, ne oldu takip etmedim. uzun vadeden ziyade günlük al sat yapıyorum.
  • Bu hisse hakkında bir fikrim yoktu.Siz yazınca bir bakayım dedim 2019 dan bugüne iyi yükselmiş.2 den 7 ye gelmiş.Bende girsem mı acaba diye düşündüm.

• İztar da hedefiniz nedir por_favor hocam

• Arkadaşlar selamlar. Başlıkla alakasız ancak yeni bir konu açmamak adına buradan soruyorum, lütfen mazur görün.

İş Bankası'nın emir saatleri hangi aralıktadır acaba? Kimileri 18.10 derken kimileri de 18.40 diyor, bilgisi olan var mı?
  • takistaskop T kullanıcısına yanıt
    Normalde konuya yazmıyorum ancak özellikle İztar için yazmak gerekiyor.
    Hep genel kural olarak yazıyorum. Borsa yatırımı sabır işidir. Hisseye, sektöre güveniyorsanız alıp, hedef koyup bekleyeceksiniz. Altın alıp, vadeli hesaba para yatırıp veya emlak alıp beklediğiniz gibi.
    Buradaki portföye dahil ettiğimiz fiyatın epey altında uzun süre devam etti ama her hissenin zamanı vardır. Hele ki bu tarım, gıda sektörüyse illa ki zamanı gelecektir. Daha sırada hal yasası var ki anlaşılmaz şekilde senelerdir bekletiliyor.
    Grafiğine baktığımızda 7,30 önemli diren, sırasıyla 7,62 ve ve 8,75 dirençleri var. Tarihi zirvesi 10,48 yaklaşık 2 yıl önce görülmüş.
    Ben sepetimde tutmaya devam edeceğim. Bu cıkış devam edebilir, özellikle yolu açan malum taç tarım ve o firmadaki gelişmeler. Bu da onun hızıyla olmasa da yukarı gidiyor. Sert çıkışın düzeltmesi de sert olabilir ama uzuncu iseniz devamlı takip etmeyin tutun, güzel kazandıracaktır. Ama para lazım diyorsanız yazdığım dirençleri takip edin.

Vizem pandemi nedeniyle halen çıkmıyor. Yurt dışı işlerimi halledeyim konuyu hareketlendireceğim.

Spor kulübü hisselerinde sert çıkışın düzeltmesi yaşanıyor. malum borç yapılandırması nedeniyle yükseldiler. Aman dikkat şu maç alınırsa, bu transfer gelirse diye alım yapılmaz çünkü spor kulüplerinin lig performansı fiyatlaması sezon sonuna doğru olur ! 30 tl altına gelirse fb kademe kademe fb toplar sepete atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Hep genel kural olarak yazıyorum. Borsa yatırımı sabır işidir. Hisseye, sektöre güveniyorsanız alıp, hedef koyup bekleyeceksiniz. Altın alıp, vadeli hesaba para yatırıp veya emlak alıp beklediğiniz gibi.
    Buradaki portföye dahil ettiğimiz fiyatın epey altında uzun süre devam etti ama her hissenin zamanı vardır. Hele ki bu tarım, gıda sektörüyse illa ki zamanı gelecektir. Daha sırada hal yasası var ki anlaşılmaz şekilde senelerdir bekletiliyor.
    Grafiğine baktığımızda 7,30 önemli diren, sırasıyla 7,62 ve ve 8,75 dirençleri var. Tarihi zirvesi 10,48 yaklaşık 2 yıl önce görülmüş.
    Ben sepetimde tutmaya devam edeceğim. Bu cıkış devam edebilir, özellikle yolu açan malum taç tarım ve o firmadaki gelişmeler. Bu da onun hızıyla olmasa da yukarı gidiyor. Sert çıkışın düzeltmesi de sert olabilir ama uzuncu iseniz devamlı takip etmeyin tutun, güzel kazandıracaktır. Ama para lazım diyorsanız yazdığım dirençleri takip edin.

Vizem pandemi nedeniyle halen çıkmıyor. Yurt dışı işlerimi halledeyim konuyu hareketlendireceğim.

Spor kulübü hisselerinde sert çıkışın düzeltmesi yaşanıyor. malum borç yapılandırması nedeniyle yükseldiler. Aman dikkat şu maç alınırsa, bu transfer gelirse diye alım yapılmaz çünkü spor kulüplerinin lig performansı fiyatlaması sezon sonuna doğru olur ! 30 tl altına gelirse fb kademe kademe fb toplar sepete atarım.
    Hocam sabırla bekledik düştükçe biraz alım yapıp maliyette düşürdüm yorumunuz için teşekkür ederim

• Akcns da yarın yukarı güzel hareket olabilir. Aynı şekilde parsn. YTD

• Fb 30 tl altında.
    Uzun vade için kademe kademe alım yapılıp beklenirse kazandırır diye düşünüyorum.
    Elbette YTD.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler.. Sizin sayenizde aldığım hiç bir hisseden zarar etmedim. Elimde tuttum yükselince sattım teşekkür ediyorum size.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdanger

Akcns da yarın yukarı güzel hareket olabilir. Aynı şekilde parsn. YTD
    Umarım faydalanan olmuştur dünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdanger

Umarım faydalanan olmuştur dünden.

Alıntıları Göster
    Sadece açılışta hareketlendi parsan,o hareketlenmeden sonra -1 şeklinde yatay devam ediyor değerlendirilecek pek bir şey yok gibi

• Overtakes kullanıcısına yanıt
    Haklısın 60 kademe yukarı gitti parsan. Sonra yatay umarım o 60 kademe yükselişten yararlanan olmuştur.

• quote:

Konuyu başından beri takip ediyorum. Adese'den tut fener'e kadar tüm tahminlerinizi beraber gördük. Bu konuda borsa hakkında çok şey öğrendim sizden. Umarım tekrardan konuyu aktif hale getirirsiniz

• quote:

Fb 30 tl altında.
    Uzun vade için kademe kademe alım yapılıp beklenirse kazandırır diye düşünüyorum.
    Elbette YTD.
    30 tl altından toplayın diye yazmıştım. özellikle macd bağırmaya başlamıştı.
    bugün tavan oldu, pzt de umarım gap li açar.
    pzt duruma göre satış yazabilirim çünkü sert düşüşün cılız tepkisi de olabilir.
    yani bir daha uzun süre o 54 seviyesi olacağını zannetmiyorum.
    finansal durumlar malum.
    aralıklı oturma düzeni ile seyircili oynama izni ve bein anlaşması biraz daha yuları taşıyabilir. ve dikkat ekim başı brüt bitimine 1 hafta kalınca pozisyon alınabilir ve brüt bitmeden 1-2 gün önce elden çıkarılabilir. çünkü genelde hep aynı hikaye gerçekleşir. brütte dar hacimle aşağı çektikleri fiyattan topladıklarını brüt sonrası hacimle çakabilirler.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.